joi, 17 noiembrie 2011

11/16/2011 - Luna verificata ca este in alt loc - "anomalie lunară" - Planeta X / Tyche / Nemesis ar trebui să fie 30AU

Se explică în această lucrare de la Universitatea Cornell că acestea nu pot explica de ce luna afiseaza un "fenomen de accelerare".
Ei fac calcule bazate pe locaţie de "X" .. X fiind punctul de la distanţă în cazul în care ar trebui ca"planeta x / nemesis / Tyche" este situata.
Acest document recunoaşte două lucruri ..
1. Luna se confruntă într-adevăr,cu o accelerare în excentricitate în timpul orbitei sale in jurul Pamantului - modelele actuale din miezul Pamantului / miezul sateliţilor nu corespund sau să explice acest lucru.
2. Profesioniştii din industria - oamenii de stiinta de la Universitatea Cornell, de exemplu - sunt utilizaţi "X", ca în (planeta x, Nemesis, Tyche), în încercarea de a explica ca ceva se întâmplă cu orbita Lunii / pământ.
Ce spune acest lucru pentru mine, este faptul că rapoartele din întreag anul trecut, despre "ceva" ca fiind în neregulă cu orbita sateliţilor .. cu uptick mare în activitatea de cutremure, cu creşterea notabilă a erupţiilor vulcanice .. cu decese inexplicabile ale animalelor in masă, cu compasul care se deplasează de la nordul magnetic, cu Aurora, în sud, cu creşterea masiva a furtunilor , cu probleme ciudate ale satelitilor  de a cadea  din nou pe pământ - tot ceea ce sună pentru mine ca o problemă de gravitate pământeana, geomagnetismului - chiar dacă sumară finală spune "artefacte de prelucrare a datelor în" "non-gravitaţional", sau ... ei nu au luat alte evenimente aici pe terra în considerare.
Oamenii de stiinta iau in calcul toate unghiurile se pare .. inclusiv ireal "Planeta X".
Sursa: sincedutch.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu