luni, 5 decembrie 2011

IRANUL A AMENINTAT CA TURCIA E PRIMA PE LISTA IN CAZUL UNUI ATAC VENIT DIN OCCIDENT. NOSTRADAMUS: ” IRAN SI ARMATA DE 1 MILION DE OAMENI,TURCIA DEVASTATA !”



Medicul  Michelle de Nostradamus,care a salvat sute de vieti in timpul epidemiei de ciuma din sec XVI ,avea un dar special de a vedea in viitor,lucru pentru care toata viata i-a fost recunoscator Divinitatii.Acesta spunea ca informatiile pe care le primea atunci cand intra in transa ,veneau de la Dumnezeu, nestiind insa de ce i se intampla asta..Este adevarat ca acesta folosea unele tehnici ,putin cunoscute astazi,pentru a intra in acele stari de transa.
In ultima perioada am fost bombardati cu stiri legate de agravarea situatiei din Iran.Tonul Occidentului devine din ce in ce mai amenintator iar China si Rusia si-au exprimat solidaritatea militara fata de Iran,in cazul in care acesta va fi atacat.Deasemnea statul Islamic a avertizat ca va contra-ataca in cazul in care va fi atacat.Prima tinta dupa spusele oficialilor de la Teheran,va fi Turcia.Auzind aceasta informatie,mi-au venit in minte imediat cateva catrene ale profetului Nostradamus cu privire la un razboi intre Iran si Turcia,razboi care inca nu a avut loc.Iata la ce ma refer:
Regii Estului vor aduce Justitia Divina(Razboiul Sfant).
Turcia va fi devastata.
Century V Catren 70
Regiunile supuse armatelor Musulmane
Vor porni razboaie ce vor cutremura muntii
Prizonieri de ambele sexe pe intreg cuprinsul Turciei
Plansete la apus pe toate teritoriile 
COMENTARIU: Regii Estului vor aduce cu ei Pedeapsa Divina,pentru a-l pedepsi pe Marele Harlot(tarile Vestice) la un moment de rascruce.In continuare ,veti vedea ca ‘Regiunile supuse Musulmanilor” se refera la Iran,Siria,Libia,Tunisia , Algeria si altele. Brutaliteatea musulmanilor exercitata asupra ambelor sexe.



Invazie in masa venita de pe mare.Razboiul se extinde si in Egipt si Turcia

Century V Catren 25
Conducatorul Arab,razboaie,ziua Sfanta a Domnului,Harlot,fiara sub forma de Leu,
Domnia Bisericii Crestine,de pe mare va fi scufundata,
Langa Iran vor fi apropae 1 milion de trupe
Turcia,Egipt, invadate de cei malefici.
COMENTARIU: Invazia va veni de pe mare.Mai intai razboiul se va extinde in Orient,Turcia si Egipt cazand in mainile Iranului.Apoi urmeaza asaltul asupra Europei.
Acest articol este un fragment din articolul AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (Profetiile lui Nostradamus) ,dar interesant este faptul ca reprezinta chiar inceputul Razboiului Mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu