vineri, 29 iunie 2012

Efecte…


28 iunie 2012:
Traian Basescu recunoaste ca actuala reuniune a CE de la Bruxelles are ca tema neoficiala CEDAREA DE SUVERANITATE (impusa pe “usa din dos” sub masca unei “integrari mai bune” prin masuri specifice si politici financiare): “As vrea sa mai stiti un lucru, agenda Uniunii Europene de astazi este mult mai subtila decat pare. Aduceti-va aminte ca, de mai bine de un an si jumatate – si, probabil, trebuie sa ma scuzati ca imi arog acest drept de a sustine ca am fost unul dintre liderii UE care au spus ca solutia noastra pentru viitor este crearea Statelor Unite ale Europei. In mod subtil, documentul care se va discuta astazi si nu va aparea in concluzii este despre cedare de suveranitate. Este, de fapt, cel mai important subiect, care nu este parte a concluziilor.”
A) Abonaţii Buletinului Informativ AIM au primit ieri importante informaţii de la Cobra în legătură cu această săptămână. Aceste informaţii NU SUNT DISPONIBILE aici, pe site.
B) VIDEO NEWS
C) Drake: Pregătiri preemptive – S-a dat undă verde!
Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de “Evenimentul”. Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:
1. “Cavaleria” îşi va face intrarea “în scenă”
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi “focurile de artificii”

Drake confirmă şi el faptul că atât conferinţa de la Rio cât şi întâlnirile ţărilor G20 au avut ca scop nedeclarat implementarea planului Agenda 21 pentru instaurarea unei Constituţii Globale, şi instaurarea Noii Ordini Mondiale plănuită de Cabală. Toate aceste eforturi au eşuat.
ONU va fi desfiinţată şi în schimb se vor pune bazele unei noi Organizaţii Planetare de Cooperare care să servească cu adevărat interesele oamenilor. Băncile Centrale vor fi desfiinţate, ca şi impozitul pe venit.
Extratereştrii benefici care ne ajută vor avea în curând permisiunea să apară în public pentru a ne dezvălui cine suntem, de unde am venit aici pe Pământ, şi de ce, pentru a ne spune adevărata istorie a noastră.
Mass-media oficială nu va avea încotro şi va trebui să relateze despre toate aceste acţiuni şi evenimente.
Drake sugerează că este bine, ca măsură de prevedere, să dispunem fiecare de bani lichizi (cash) astfel încât să ne ajungă pentru 2 săptămâni, pentru orice eventualitate.
În concluzie, ne aşteaptă un viitor fericit!
27 iunie 2012:
Cabala a încercat impunerea Guvernului Mondial “pe uşa din dos”: folosind pretextul protejarii mediului, reprezentantii occidentali trimisi la Conferinta de la Rio au urmarit sa impune cumva o concluzie la aceasta conferinta, prin care ONU sa fie împuternicita ca, sub masca protejarii mediului, sa dispuna de politici si reguli stricte care sa fie impuse tuturor tarilor planetei, inclusiv sa dispuna de fonduri atrase prin taxarea acestor tari. Mai multe detalii in dezvăluirile Lordului Monckton
25 iunie 2012:
Întrun interviu audio din 24 iunie 2012, Drake anunţă că Fostele Puteri (Globaliştii) doresc să instaureze cât mai repede Noua Ordine Mondială, ca măsură disperată a Cabalei criminale de a contracara acţiunile sincronizate şi eficiente ale extratereştrilor benefici împreună cu forţele pozitive de pe Pământ. Drake spune că ONU urmăreşte să impună săptămâna aceasta o hotărâre prin care să fie instaurat un Guvern Unic Mondial. Drake este confirmat de o femeie din St. Louis care anuntă că străzile din oraş sunt pline de tancuri şi trupe militare, în ceea ce, oficial, este “doar un exerciţiu militar”. Oare se urmăreşte instaurarea situaţiei de urgenţă în SUA, ca precursor al declarării unui Guvern Unic Mondial? Sau acestea sunt manevre militare pentru preîntâmpinarea protestelor de amploare care ar putea erupe în SUA? Orasul St. Louis este unul dintre centrele Rezervei Federale a SUA care are conturile blocate (conform depoziţiei lui Neil Keenan, citat de David Wilcock). Vom reveni cu detalii.
22 iunie 2012:
Întro comunicare publicată pe 19 iunie 2012, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda) ne informează că Sistemul de Monitorizare Geofizică al SUA (USGS) a înregistrat un cutremur de 5,2 grade Richter în largul costelor statului american Oregon, la o distanţă de 234 km. Iată mai jos poziţionarea exactă oferită de USGS:
Tolec detaliază spunând că aceasta este zona de platou continental în care el se aşteaptă să apara un nou vulcan care să erupă, provocând astfel un cutremur specific care va fi Evenimentul cu multiple legături cosmice de care a vorbit în ultima perioadă!

Premierul italian Mario Monti se face portavocea Cabalei malefice exercitând presiuni publice pentru ca proiectata întalnire a Consiliului European din 28 – 29 iunie sa hotărască o mai mare “integrare” financiară şi politică a Europei. Cu alte cuvinte, cei care manipulează această construcţie europeană vor să strângă şi mai mult cleştele în care au prins popoarele acestui continent. Paradoxal, nimeni nu se gândeste că adevărata soluţie este libertatea deplină exercitată local, şi nu centralizat.
Ţările BRICS se pregătesc pentru eliminarea dolarului american. China şi Brazilia au semnat un acord de schimb valutar direct pentru a sprijini relaţiile comerciale dintre cele două ţări. Acordul va permite bancilor centrale ale statelor să schimbe devize locale în valoare de 30 de miliarde USD.
În luna martie 2012, China a semnat un acord similar cu Australia în valoare de până la 30 de miliarde de dolari australieni (31 miliarde USD) pentru a promova comertul bilateral, şi investitiile. De asemenea, au fost semnate astfel de înţelegeri şi cu Indonezia, Hong Kong şi Japonia.
21 iunie 2012:
Rio de Janeiro (întrunirile G20): în urma a numeroase compromisuri, s-a ajuns la propuneri “slabe şi dezamăgitoare” pentru mediu şi reducerea sărăciei… Brazilia (gazda întrunirilor) a evitat să preseze participanţii în a lua decizii mai radicale, după ce întrunirile similare de la Copenhaga din 2009 au fost aproape un eşec din cauza replicilor violente între participanţi. SUA a declarat că întrunirile reprezintă un succes.
Banca centrală a SUA, Federal Rserve (FED), intenţionează să preschimbe pe pieţe obligaţiuni ale Trezoreriei care au o maturitate mai mică de 3 ani cu obligaţiuni cu o maturitate de 6 pâna la 30 de ani, în valoare de 267 miliarde USD.
Mai simplu spus, SUA sunt în faliment, şi încearcă amânarea cu câţiva ani a scadenţei plăţii datoriilor!
20 iunie 2012:
Concluziile reuniunii G20 din Mexic vor fi date publicităţii astăzi. Însă, la începutul întâlnirilor, au existat declaraţii penibile prin care “vina” pentru criza financiară era aruncată “celuilalt”… în loc să recunoască putreziciunea întregului sistem financiar occidental.
Afişând încă de la început o poziţie inflexibilă, preşedintele Comisiei Europene (Jose Manuel Barroso) a declarat că “Uniunea Europeană nu este pregătită să ia lecţii economice din partea partenerilor săi din G20″. El a afirmat că SUA reprezintă sursa iniţială a crizei occidentale: “Criza nu a început în Europa… criza a început în America de Nord. Mulţi din sectorul nostru financiar au fost contaminaţi de practicile neortodoxe din anumite sectoare ale pieţei financiare”, a recunoscut el.
15 iunie 2012:
Astăzi, 15 iunie 2012, 12 guvernatori de bănci centrale, miniştri de Finanţe şi oficiali guvernamentali se reunesc la Bucureşti. Şedinţele au loc cu uşile închise, niciun fel de detalii nu sunt disponibile public, nici pentru mass-media oficială. Această perioadă coincide cu intervalul de timp anunţat de Drake şi Fulford pentru finalizarea negocierilor cu reprezentanţii Cabalei satanice. Se pare că într-adevăr va exista un anunţ oficial, public, la finalul acestor negocieri.
14 iunie 2012:
Banca Mondială a aprobat un nou împrumut de 1 miliard EUR pentru România, conform unui comunicat al Ministerului de Finanţe. Scopul? Pentru evitarea unui colaps financiar în cazul unei “noi” crize… Se pare că situaţia internaţională este pur şi simplu explozivă!
13 iunie 2012:
Dacă Grecia iese din zona euro, atunci Uniunea Europeană va suspenda acordul Schengen şi va plafona extragerile de bani din bancomate, scrie ziarul Irish Times, menţionând că în ultimele săptămâni au avut loc mai multe video-conferinţe între conducătorii europeni în cadrul cărora s-a discutat şi această variantă, care este considerată “cea mai rea”. Concluzia? Fulford are dreptate în această privinţă.
Pentru cele mai recente evenimente, citiţi articolele:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu