marți, 5 iunie 2012

Energiile lunii iunie 2012


Un tranzit al lui Venus are loc cand Venus se afla intre planeta Pamant si Soarele nostru central. Acest aliniament este rar, apare in pereche la difereanta de 8 ani, in fiecare secol. Venus a fost in tranzit fata de Pamant in 1882. Ultimul tranzit al lui Venus a avut loc in 2004 iar urmatorul, dupa 6 iunie 2012, va fi in 2117 dupa 105 ½ ani, urmat de perechea sa peste inca 8 ani. Apoi modelul se repeta (121 ½ , 8, 105 ½ , 8).
Daca Venus si Pamantul ar orbita in jurul Soarelui in acelasi plan cu Soarele, tranzitele ar fi frecvente. Dar , orbita lui Venus este inclinata fata de orbita Pamantului, astfel ca, Venus intre Soare si Pamant se intampla la 1.6 ani, Venus putin mai sus sau putin mai jos decat Soarele, invizibila din cauza Soarelui.
Tranzitul lui Venus din iunie 2012 este de fapt o eclipsa inelara a Soarelui prin Venus. Daca doriti sa vizualizati mai bine traiectoria lui Venus faceti clic pe Trajectory.(http://www.sunaeon.com/venustransit/#)
Sub inflenta energiilor din 05 Mai pana pe 06 Iunie avem ocazia ca maestrii in ascensiune, pe drumul ascensiunii, sa primim darurile puterii asumate care se vor amplifica pe 06 Iunie, cu tranzitul lui Venus.
Pe 21 Mai Luna Noua ne-a condus prin “Cercul de foc” al eclipsei Solare, aliniata cu Soarele nostru si Soarele Central din Pleiade, Alcione, experimentand pentru prima data in acest fel, razele fotonice, la valoarea vibratiei depline a Pamantului de acum 35000 ani.
Intram astfel in imbratisarea Divinului Feminin pe 04 Iunie , spre urmatorul val de Ascensiune din 06 iunie, tranzitul lui Venus peste Soarele nostru , experimentand Arhetipurile Divinului Masculin si Divinului Feminin, integrarea prezentei noastre divine EU SUNT , toate razele sufletului si aspectele gemene, recunoscandu-ne pe noi insine ca EU SUNT RASA AVATAR, prin iubire si actiuni.
Sfaturi de la Cele 7 surori din Pleiade
Portalul
“Din 20 mai pana în 20 iunie, avem o ocazie foarte speciala de a lasa în urma lumea dualitatii (dominata de ego) … pentru totdeauna. Ziua de 20 mai vesteste o rara aliniere de eclipsa solara, intre Pamant, Luna, Soare, Centrul Galactic si Soarele nostru central, Alcyone (una dintre cele Sapte Surori din Pleiade!). Surorile considera ca aceasta aliniere este inceputul real a ceea ce ele numesc „fiinta lumii unice”. Surorile spun ca vom face realmente primele respiratii ca re-nascuti … ca sinele nostru adevarat, autentic, al noului om.

Recalibrarea fizica
O mare parte din concentrarea noastra de pana acum, din acest an, a fost pe planul fizic… corpul nostru, sanatatea, noul nivel al scopului si proiectelor noastre, caminul, mediul nostru etc. Toate aceste lucruri exterioare din viata noastra, care necesita pregatiri finale, au fost intense – insa toata aceasta restructurare este necesara ca sa alinieze fiecare aspect din sinele si din viata noastra, cu experienta 5D… sa ne alinieze universul launtric, cu lumea noastra exterioara. În mod simultan,dam deopotriva nastere sinelui nostru fizic si noii noastre lumi – iar acest lucru este in acelasi timp eliberator si uimitor.

Materializarea noii si adevaratei noastre vieti este în plina desfasurare. Ea a inceput din perioada echinoctiului din martie si va continua mult dupa solstitiu. Tocmai incepem sa fim martori la transformarile miraculoase ce vor aparea, dupa ce se va linisti aceasta tranzitie. Corpul, mintea si sufletul trebuie sa ajunga la o aliniere totala, ceea ce inseamna ca acele recente perioade de ameteala, OBOSEALA, apatie, depresie, dureri corporale etc. pot fi atribuite acestei necesare recalibrari biologice.
Ca intotdeauna, singurul lucru necesar este sa FIM. Permiteti, permiteti, permiteti… fiindca, gata sau nu, am pornit!
CONCENTRATI-VA asupra SOARELUI
“Tranzitul lui Venus din 6 iunie este o ocazie excelenta de a ne concentra asupra Soarelui si de a produce un salt in constiinta– si astfel, ar putea fi (în emisfera nordica) trei zile de intuneric, incepand din 21 decembrie, avand acelasi scop. Daca acest lucru ar reusi, el ar putea asigura un salt real, cel putin pentru o minoritate a omenirii, care ar incepe sa functioneze pe o fundatie total noua, pamanteasca, insa neangrenata in structurile ei de putere. (Observati ca si cei care protesteaza impotriva guvernelor, presedintilor sau regilor din tarile lor, continua sa ii recunoasca drept centrul vietii lor, ramanand blocati în acelasi sistem.) Desigur ca mare parte din motivul pentru care nu avem pace pe Pamant este ca aceptam ca diferite natiuni sa aiba o pozitie centrala si ne organizam viata în jurul lor.
Daca multi oameni s-ar decide sa ia Soarele drept nucleul organizarii vietii lor, atunci ar exista un principiu fundamental total nou, pentru viata de pe Pamant.
Lucrul pe care il propun este ca saltul în constiinta pe care ar trebui sa il realizam, la Tranzitul lui Venus si la Solstitiul de Iarna din 2012, este sa ne deplasam centrul lumii noastre – de la a fi natiunea, la a fi Soarele.
Acest lucru poate fi facut prin stabilirea unei conexiuni intre Scanteia Divina din sufletul nostru -inima energetica sau Al treilea Ochi, care sunt centrele nostre proprii, si Soare – iar acesta ar fi cu adevarat un salt în constiinta.
Acest lucru nu reprezinta o crestere cantitativa a aceluiasi lucru si nu este ceva care sa poata fi facut pe bucati. El trebuie facut prin intermediul unei transformari, în care ne inaltam la un nivel nou, ca sa devenim copii ai Soarelui.
Daca ne spunem: Soarele este centrul vietii mele, vom sti daca am ajuns sau nu la acest nivel. Totul va depinde de noi insine.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu