marți, 5 iunie 2012

TAINA NESTIUTA A EPOCILOR


transmis prin Ronna Herman

Iubiti maestri, fiecare Suflet constient trebuie sa-si urmeze destinul personal – o cale anume planuita, ce duce la iluminare si la reintegrarea Sinelui sau Divin. Lectiile pe care le invatati si le perfectionati vor fi contributia pe care o aduceti intregului. În cadrul acestor experiente, aparent dureroase, exista perle de intelepciune, de care veti avea nevoie, ca sa va impliniti partea personala din marele plan. Prin urmare, nu va judecati pe voi insiva sau evolutia voastra, dupa cea a altor oameni. Nu priviti insistent la ceilalti – cu veneratie sau invidiindu-i pentru talentele si darurile pe care si le-au insusit si exprimat – caci în interiorul vostru sunt comori la fel de mari, ce asteapta sa fie descoperite.

Sunteti în plin proces de descoperire a unui adevar ce nu a putut fi sesizat de omenire, timp de sute de mii de ani – o taina ce a fost adanc ascunsa, în realitatea iluzorie a existentei tridimensionale/tetradimensionale: Adevarul despre natura adevaratei iubiri, despre ce este si ce nu este ea. Iubirea nu e doar o senzatie a trairilor fizice, dorinta intensa de a stapani sau poseda pe altul, pentru a avea sentimentul de plenitudine. Adevarata iubire nu inseamna fiorul victoriei sau obtinerii a ceea ce pare a fi „un mare premiu” pe moment – şi care sfarseste prin a fi o mare povara. Iubirea, ca tinta exterioara, in afara voastra, va va aduce intotdeauna o senzatie de vulnerabilitate, intrucat corpul dorinta al egoului va cauta permanent validare din partea unui lucru sau a unei persoane. Iubirea nu inseamna nici sacrificiu de Sine, nici starea de victima, în care oferiti gratuit atat de mult din fiinta voastra, incat nu mai aveti o identitate de sine. Iubirea nu le ingaduie celor din preajma voastra sa va batjocoreasca si sa abuzeze de voi, caci ei va sustin propriile proiectii ale lipsei voastre de valoare. Cum va puteti astepta ca altcineva sa va trateze cu respect si cu iubire, daca voi nu sunteti dispusi sa stabiliti granite si sa trimiteti mesaje clare de iubire, acceptare si demnitate pentru voi insiva, dar si pentru ceilalti?
Este necesar sa indepartati barierele sau filtrele eterice pe care le-ati pus în jurul inimii si emotiilor voastre, daca e sa puteti primi si emana frecventele mai inalte, ale iubirii, din inima/Suflet. E necesar sa va infruntati fricile legate de pierderea celor pe care ii iubiti si sa va eliberati de dezamagirile si tradarile din trecut, ce se manifesta adesea ca frica de intimitate sau de a va lua un angajament fata de altcineva. Pe masura ce invatati sa credeti si sa aveti incredere în voi insiva, va veti dezvolta o incredere fundamentala în ceilalti, iar ceilalti isi vor pune credinta si increderea în voi, pentru ca increderea da nastere la incredere.
Formele gand limitative, paralizante, de sacrificiu de sine, martiriu, suferinta si negarea frumusetii si perfectiunii vehiculului vostru fizic trebuie sa ia sfarsit. Este timpul sa re-evaluati, sa eliberati sau sa transmutati toate tiparele mentale distructive, pe care le-ati acceptat drept adevarul vostru sau pe care le-ati permis altora sa vi le impuna, timp de foarte multe vieti din trecut. Opriti-va o clipa si raspundeti cinstit la aceste intrebari: identificati cine sunteti voi, doar ca o Fiinta fizica, iar apoi, prin auto-critica permanenta, va concentrati în primul rand pe imperfectiunile voastre? Va comparati, de obicei, cu altii, de parca ati duce o continua lupta interioara, care în final va aduce nereusita si validarea punctului vostru de vedere distorsionat? Marea majoritate a oamenilor au o relatie de iubire/ura cu ei insisi – fapt ce ii face sa fie mereu frustrati si impotmoliti într-o nefericire provocata de ei insisi.
Este necesar sa fiti constienti ca Drumul Iluminarii Sufletului provoaca o prefacere spectaculoasa, atat în realitatea voastra launtrica, cat si în cea exterioara. E necesar sa va straduiti sa va ridicati deasupra dramelor conflictuale din viata voastra cotidiana, în timp ce faceti eforturi sustinute de a rearmoniza toate relatiile dezechilibrate si care va aduc provocari. Acest lucru va necesita timp si rabdare; cu toate acestea, atunci cand invatati sa lucrati din centrul Inimii voastre Sacre, în timp ce sunteti acordati cu Mintea voastra Sacra, va veti dezvolta treptat o sensibilitate si o seninatate profunda, odata cu puritatea în gandire si actiuni. Va anuntam ca exista multitudini de Suflete curajoase în aceasta lume, care merg pe calea lor spre stapanirea Sinelui. Ei sunt discipolii respectati de pe Cale, care vor deveni, intr-o buna zi, Maestrii Inaltati ai viitoarei planete Pamant, pentadimensionale.
Stim ca va intrebati de ce sunteti supusi la atat de multe teste si situatii neplacute. Va spunem, Suflete curajoase, ca va aflati în mijlocul unui intens proces de initiere /transformare, prin care este necesar sa treceti, pentru a atinge niveluri superioare de constiinta – nu ca o pedeapsa, ci ca un mijloc de a elibera si transmuta, odata pentru totdeauna, toata energia intepenita, stagnanta, ce v-a mentinut inrobiti intr-un mediu deosebit de limitat si haotic. Multi dintre voi au urmat, timp de multe vieti,calea initierii si sunt pregatiti pentru urmatorul pas urias în constiinta.
Atunci cand faceti primul pas pe calea de incercare a inaltarii, personalitatea/egoul devine constienta de ghionturile Sufletului si incepe batalia pentru suprematie. Ardoarea Sufletului sau tiparele vibrationale mai inalte, insufletitoare incep sa spulbere energia distructiva ce iese la suprafata, ca sa i se acorde atentie. În cele din urma, flacarile de purificare devin Lumina Iluminarii, pe masura ce procesul e repetat de multe ori, pana cand numeroasele fatete ale Sinelui Superior incep sa fuzioneze cu Sufletul, iar procesul de inaltare se accelereaza în mod impresionant.
Retineti ca fiecare gand sau declaratie pe care o faceti are o gama specifica de frecvente vibrationale. Daca repetati o declaratie, suficient de des, ea se intipareste puternic în mintea voastra subconstienta, ca o parte din adevarul vostru. Nu conteaza daca tiparele de frecventa au o vibratie inalta sau joasa sau daca declaratiile sunt adevarate sau false. Cu timpul, mintea voastra subconstienta le va integra in „modulul de memorie al convingerilor stabilite.”
Atitudinea critica poate fi un lucru constructiv, atat timp cat nu i se ingaduie sa devina distructiva (exprimata cu malitiozitate sau cu dorinta de a rani). Sunt momente în care atitudinea critica este o exprimare a adevarului – atunci cand ea este o recunoastere neutra a limitarii. Totusi, va rugam sa fiti atenti cu judecatile de valoare. Amintiti-va sa va folositi cu intelepciune liberul arbitru – aveti intotdeauna dreptul de a accepta sau de a refuza o declaratie de opinie.
Din perspectiva avantajoasa a unui Suflet i-Lumina-t, energiile iubirii sunt total diferite de energiile celor care inca mai joaca jocul distorsionat al dualitatii – sau „eu contra tu.” Este necesar ca, mai intai, sa va deschideti fata de iubirea si intelepciunea Sufletului vostru. Pe masura ce iubirea creste în Centrul Inimii voastre Solare, se produce un lucru magic; incetisor, portalul catre Inima voastra Sacra se deschide, iar Iubirea Sacra, depozitata acolo, incepe sa curga prin corpul vostru fizic, în special prin sistemul vostru de chakre. Incepeti sa intelegeti ca sunteti o Scanteie Divina a Tatalui/Mamei noastre Dumnezeu si ca sunteti demni de iubire si respect, ca si de toata bucuria, frumusetea si darnicia Creatiei. Iubirea proiectata în afara, din Centrul Inimii Sacre, duce la un flux constant de incredere de Sine si acceptare de Sine. O persoana centrata în Inima sa Sacra se straduie intotdeauna sa incorporeze si sa emane mai mult din sentimentul binecuvantat de unitate si armonie. Acesta este un sentiment de pret, ce devine o parte intrinseca a Fiintei voastre, dupe ce ati dobandit acces la Fluviul de Lumina / Iubire / Viata, iar în si prin Inima voastra Sacra curge un flux continuu, de Lumina Creatoare.
Inainte de a putea stabili o relatie satisfacatoare, iubitoare, cu ceilalti, este necesar sa reinvatati cum sa va respectati si sa va iubiti pe voi insiva. E necesar sa va concentrati pe ceea ce e adevarat despre voi si nu pe ceea ce e fals. Incepeti sa va ascultati vocea intuitiva, soptinda, a Sinelui Sufletului vostru (care va vorbi mai tare, pe masura ce ii recunoasteti intelepciunea), caci ea va aduce incurajare, viziune si constientizarea potentialului vostru imens. Vorbim nu despre iubirea egoista, ci despre un sentiment profund si trainic, de demnitate si incredere de Sine, pe masura ce incepeti procesul de restabilire a contactului cu numeroasele fatete ale Sinelui vostru Superior, intelept si iubitor.
Iubirea Divina este Esenta Tatalui/Mamei noastre Dumnezeu si ea curge mai departe, în curenti uriasi de Lumina Stralucitoare Alba, plina de potential nelimitat, în dorinta ei eterna de a se cunoaste mai mult pe Sine. Din centrul inimii Creatorului Suprem, Particule Adamantine de Lumina Creatoare se revarsa spre noi, prin intermediul Tatalui/Mamei Dumnezeu a acestui univers. Este un dar binecuvantat, ce trebuie folosit de toata Creatia, la toate nivelurile – de la cel mai inalt si mai puternic, pana la cel mai jos, mai redus. Este dreptul vostru din nastere sa va etalati expresia unica de sine, prin intermediul co-crearii pline de iubire, în armonie cu Planul Divin, care este intotdeauna în perfecta conformitate cu marele plan al Creatorului.
Cat de mult din Divinitatea voastra ati intrupat? Cat de iubitoare sunt creatiile voastre, bravii mei prieteni? Ce fel de templu ati creat pentru Sufletul vostru? Spiritualitatea voastra devine „intima si personala”, pe masura ce indepartati distorsiunile majore din lumea voastra, în general. Sa stiti ca legaturile voastre cu Tatal/Mama noastra Dumnezeu reprezinta si ele o relatie foarte personala. De fapt, descoperiti ca aveti o fateta a Esentei lui Dumnezeu, în Centrul Inimii voastre Sacre.
Atunci cand va aflati intr-o „relatie interactiva de invatare”, în functie de stadiul de i-Lumina-re a ambelor parti, impartasiti fie iubirea conditionata a corpului-dorinta al egoului, fie Iubirea Sacra a Sufletului. În ambele tipuri de relatii se desfasoara un proces de atasament. Ori sunteti intr-o relatie în care ati permis sa fie prinse corzi energetice, de centrul Plexului vostru Solar şi în care şi voi ati trimis corzi energetice spre cealalta persoana (ce duc la un dans de impingere-retragere, creat de dezechilibrul tiparelor de frecventa). Ori, daca sunteti centrati în Inima voastra Sacra si folositi intelepciunea Mintii voastre Sacre, ii veti aduce relatiei o parte din Particulele voastre Adamantine de Lumina (Particulele-Dumnezeu), ceea ce va schimba complet interactiunea dinamica dintre voi.
Adevarul si integritatea trebuie sa fie temelia oricarei relatii pe care o stabiliti în viitor. Sinele Sufletului vostru nu va accepta mai putin de atat, caci frecventele vibrationale compatibile vor fi un barometru intrinsec de validare, în orice relatie apropiata. Mai intai, trebuie sa recunoasteti cine sunteti, asa cum sunteti în momentul prezent, fiind necesar sa va straduiti sa deveniti cea mai buna persoana care puteti fi, prin examinarea atitudinilor, credintelor, obiceiurilor si slabiciunilor voastre.
Este necesar sa invatati ca fundamentul unei relatii durabile cu altii inseamna ca mai intai sa stabiliti o acceptare profund iubitoare a Sinelui vostru, exact asa cum sunteti pe moment. Amintiti-va cuvintele pe care vi le-am spus în trecut: „trebuie sa iubiti Sinele care sunteti în prezent, in timp ce va straduiti sa deveniti Sinele care doriti sa fiti.” E necesar ca mai intai sa va concentrati pe capacitatea voastra de a „intrupa iubirea”, cu ajutorul careia va straduti sa deveniti mai iubitori si mai adorabili – pana cand, în cele din urma, intelegeti ca „sunteti iubire personificata” si ca nu aveti nevoie de altcineva, ca sa va valideze acest adevar. Pe masura ce va accesati Inima Sacra si acel izvor de Iubire Sacra din propria Scanteie Divina Dumnezeu, va veti aduce aminte ca aveti la indemana un stoc inepuizabil de Iubire/Lumina, caci el este Mostenirea voastra Divina.
Atunci cand veti atinge iluminarea, veti locui în afara starii normale, de constiinta de masa asupra realitatii,  ceea ce va duce la o Luminozitate a inimii, mintii si emotiilor. Ca sa primiti si sa trimiteti iubire, e necesar sa indepartati filtrele de protectie pe care, acum multe ere, le-ati pus pe Centrul vostru Solar de Putere, ca sa nu puteti fi raniti de ceilalti. E necesar sa ii permiteti puternicei Flacari înTreite sa tasneasca si sa deschida portalul catre Inima voastra Sacra, ca sa primiti iubire. Iubirea este o stare de Fiintare naturala, puternica. Iubirea Sacra, pura, a Spiritului este o traire ce nu poate fi distorsionata de conditii sau fapte. Iubirea are multe calitati si trairi diferite – cum ar fi iubirea romantica, minunata dintre parteneri, iubirea tandra, protectoare, a unui parinte si iubirea increzatoare a unui copil. Iubirea este limbajul Spiritului, fiind singura cale de a comunica cu Mama/Tatal nostru Dumnezeu. Iubirea Creatorului si a Mamei / Tatalui Dumnezeu este atotcuprinzatoare si nesfarsita. Durerea si suferinta sunt rezultatul negarii iubirii care sunteti. Atunci cand veti fi ferm centrati în inima voastra Sacra, veti depasi orice conflict major. Atunci cand va veti trai adevarul, veti avea incredere în Sine si va veti stradui mereu sa interactionati cu ceilalti, intr-o maniera constructiva, sincera. Asa ca va imploram, preaiubitilor, deschideti-va larg portalul catre Inima voastra Sacra, astfel incat sa puteti fi umpluti, pana la refuz, de Elixirul Divin al Vietii. Darul Vietii Vesnice va asteapta. Aflati ca suntem oricand aproape de voi, ca sa va calauzim, sa va inspiram si sa va protejam.
EU SUNT Arhanghelul Mihail
Transmis prin Ronna Herman * Copiati nestingheriti si impartasiti. Revendic insa dreptul universal de autor pentru acest articol, în numele Arhanghelului Mihail. 
Sursa: editura foryou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu