marți, 10 iulie 2012

ARMATA AMERICANA A CONSTRUIT O MISTERIOASA INSULA SECRETA IN OCEANUL ATLANTIC !


Statele Unite si-a marit suprafata teritoriului cu inca 460 de hectare.Insa fara sa cucereasca vre-un teritoriu prin forta militara.Corpul de Ingineri ai Statelor Unite a dezvoltat un proiect unic prin care se urmareste reabilitarea zonelor uscate din zona Chesapeake Bay. Totusi ,observatorii care urmaresc evolutia proiectului banuiesc unele intentii perfide a guvernului american in ceea ce priveste acest proiect.
       Chesapeake Bay este practic o parte a Oceanului Atlantic. Golful este situat intre Virginia si Maryland iar in trecut era alcatuit din numeroase insule mici.Acestea erau locuite de triburi de indieni iar mai tarziu au fost cucerite de colonistii europeni.Insula Poplar era una dintre ele.

       In ultima suta de ani insa ,insula Poplar si-a micsorat teritoriul de la 400 la 10 hectare.Restul insulei a fost pur si simplu inghit de ocean.Acum 15 ani ,guvernul american a aprobat finantarea unui proiect care urmareste restaurarea insulei.Proiectul a fost demarat in 1998 iar in momentul de fata insula are 460 de hectare. 


      Misiunea nobila a fost încredinţată Corpului de Ingineri din SUA, Baltimore County.Lucrula început cu crearea unui cadru de beton în jurul perimetrului viitorului insulei, care a fost împărţit în celule. Apoi,cadrul  a fost umplut cu pământ din partea de jos a golfului, a spus NASA  publicand  si imagini din satelit ale obiectivului.
    Intrebarea care este in mintile tuturor este: Ce urmareste de fapt guvernul american prin “invierea” insulei Poplar? 
        
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu