marți, 10 iulie 2012

NOURIEL ROUBINI: “FURTUNA PERFECTA” SE DESFASOARA CHIAR ACUM !!


“Mr Doom” Nouriel Roubini spune ca scenariul “Furtuna Perfecta” pe care l-a prezis la inceputul  acestui an,se desfasoara chiar acum,pe fondul incetinirii revenirii economice din SUA,Europa si China.
  
   In Mai,Roubini a prezis patru elemente care vor duce la “Furtuna Perfecta” ce va ucide economia globala – 1. (Stagnarea economiei in SUA);  2.(Incetinirea functionarii pietelor emergente,in special China); 3.(Problema datoriilor suverane din Europa); 4.(Conflict militar in Iran).

   “Furtuna Perfecta” pe care am prezis-o in mai pentru anul 2013,are loc chiar acum”,a spus Roubini pe Twitter luni.
  
    Datele arata ca inflatia din China continua sa creasca,indicand faptul ca evolutia economiei chineze e mai slaba decat asteptarile,in timp ce in SUA rata somajului a stagnat pentru a patra luna la rand in iunie,in ciuda asteptarilor de scadere.

    Roubini a declarat in nenumarate randuri faptul ca masurile luate de banci si de guvernele lumii sunt de fapt niste artificii care nu vor da rezultate ci doar vor intarzia moartea pacientului.”La un moment dat,se vor termina si acei iepuri care sunt scosi din palarie”,declara el in 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu