sâmbătă, 7 iulie 2012

Dimensiuni extraterestre


Cautarea si intalnirea civilizatiilor extraterestre reprezinta una dintre cele mai fascinante probleme ale tuturor timpurilor. Omenirea a fost intotdeauna interesata de enigmele neelucidate, de posibilitatea coexistentei unui univers invizibil sau, de ce nu, a mai multor universuri paralele si, desigur, a cautarii altor forme inteligente de viata in cosmos.
Aurel Carasel explica de ce exista interesul pentru astfel de mistere: “Pentru ca, se pare, existenta umana s-a impletit inca de la inceputuri cu forte stranii, care au calauzit-o, prin negura timpului, catre un tel inca necunoscut.”
“Ne-am chinuit mai multe secole mintile pentru a descifra “taine” arhicunoscute, dar provenind din timpuri imemoriale, unde nu aveau ce cauta. Un exemplu concludent este harta lui Piri Reis. Conturul Americii inca inainte de descoperirea sa? Conturul Polilor, asa cum aratau ei acum 100 000 de ani? Sau, de ce nu, celebra pila voltaica, functionand cu must, descoperita in pamantul plin de miracole al Arabiei. Pana unde sa impingem inapoi limitele civilizatiei umane? Cunosteau preincasii arta zborului, de vreme ce si-au construit, la Valle de Palpa, acea impresionanta “panza” cu desene uriase de zeci de metri, reprezentand tot felul de vietuitoare, vizibile numai de la inaltime? Aveau inaintasii nostrii de acum 40 000 de ani cunostiinte inaintate de chirurgie cerebrala si cardiaca, asa cum reiese din desenele gravate pe miile de bucati plate de piatra din Peru?”
Au fost ajutati, asa cum sustine teoria paleoastronautica, stramosii nostrii de civilizatii extraterestre?
Timothy Good, celebrul cercetator al Fenomenului OZN, afirma in favoarea misterioaselor cazuri de aparitii ale unor OZN-uri: “Subiectul, cu multiplele sale fatete, este atat de vast in complexitatea sa incat refuza o ipoteza unica si atotcuprinzatoare, capabila sa explice multitudinea de paradoxuri inerente cu care suntem confruntati.”
Herman Oberth, parintele rachetelor Apollo, afirma si el: “Aceste obiecte – OZN – sunt concepute si dirijate de fiinte inteligente care au atins un nivel de dezvoltare foarte inalt. Este probabil ca ele nu vin din sistemul nostru solar, si poate nici din Galaxia noastra.”
Datorita ufologilor, existenta OZN-urilor nu mai este o incertitudine. Datorita muncii lor, cunostintele in acest domeniu sunt astazi mult mai vaste. Cartile care trateaza diferitele incindete in care sunt implicate OZN-uri i-au determinat pe cercetatori sa afirme ca in spatele mai multor evenimente OZN se ascund una sau mai multe specii extraterestre inteligente.
Intorcandu-ne in timp, tot mai mult, pana la inceputurile presupuse ale fiintei umane moderne si chiar mai inainte, numai cine nu vrea nu vede prezenta LOR, a entitatilor rationale non-pamantene care ne-au insotit din totdeauna evolutia – in picturile rupestre, taiata in piatra vechilor monumente sudamericane, in tehnica constructiilor gigantice din pre-antichitate si antichitate de popoare cu civilizatii putin cunoscute sau ramase total necunoscute, in tot felul de obiecte considerate imposibile in inceputurile umane, in cunostiintele astronomice si din alte domenii, in vechile scrieri si in mituri. In noi.
Voi continua sa prezint cazuri incredibile, care depasesc imaginatia si fascineaza orice cititor. Cazuri cercetate de specialisti in domeniu, a caror observatori au fost martorii intalnirilor cu fiinte venite din necunoscut sau cu fenomene paranormale enigmatice.
Pe Curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu