sâmbătă, 7 iulie 2012

DISCURSUL LUI JOHN F. KENNEDY DIN 1961 IN CARE ACESTA DEMASCA COMPLOTUL SOCIETATILOR MASONICE !


       John F. Kennedy a tinut acest discurs la data de 27 Aprilie 1961 ,cu doi ani si jumatate inainte sa fie asasinat(22 noiembrie 1963).In opinia a majoritatea analistilor politici de la acea vreme,discursul lui a continut detalii criptate cu privire la complotul din umbra a societatilor masonice impotriva poporului American.Iata discursul:




 Doamnelor şi domnilor,

Cuvântul "secret" însuşi este respingător într-o societate liberă şi deschisă iar noi, ca popor, ne opunem prin istoria şi moştenirea noastră societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi procedurilor secrete.

Noi am stabilit cu mult timp în urmă că pericolele tăinuirii excesive şi neînştiinţate a unor fapte pertinente egalează pericolele ascunderii justificării acestei tăinuiri.

Chiar şi în prezent se pune puţin preţ pe lupta împotriva ameninţării unei societăţi secrete noi imitându-i restricţiile samavolnice.

Chiar şi în prezent se pune puţin preţ pe asigurarea supravieţuirii naţiunii noastre dacă tradiţiile noastre nu supravieţuiesc odată cu ea.

Şi există un mare pericol, asupra căruia trebuie să veghem în avans mai mult, căci vom fi expuşi acestuia de cei dornici să îşi pună în aplicare intenţiile chiar până la limitele cenzurii oficiale şi tăinuirii. Nu intenţionez să permit ca aceasta să se petreacă, in masura in care depinde de mine.
Şi nici un oficial din administraţia mea, indiferent dacă are o poziţie importantă sau nu, dacă e civil sau militar, nu ar trebui să interpreteze acest discurs al meu ca o scuză pentru a nu informa, pentru a nu ne arăta intenţiile, pentru a ne ascunde greşelile, pentru a nu arăta presei şi publicului faptele pe care ei merită să le ştie, căci în lume există o conspiraţie monolitică şi barbară care ni se opune şi care se bazează în principal pe mijloace ascunse pentru a-şi extinde influenţa ei de temut, pe infiltrare în loc de invazie pe acţiuni subversive în loc de alegeri pe intimidare în loc de alegere liberă pe guerile, noaptea, în loc de armate, ziua.

Este un sistem care a acumulat resurse materiale şi umane imense în construcţia unei reţele strânse, a unei maşini înalt oficializate care combină operaţiuni militare, diplomatice, de securitate, economice, ştiinţifice şi politice.

Pregătirile ei sunt secrete, nu sunt date publicităţii.

Greşelile ei sunt îngropate, nu evidenţiate.

Descendenţii ei sunt tăinuiţi, nu onoraţi.

Extinderea lor nu este pusă sub semnul întrebării, nici un zvon nu se răspândeşte, nici un secret nu este revelat.

Nici un preşedinte nu ar trebui să se teamă de analiza din partea publicului a programei sale căci din acest studiu provine înţelegerea iar din acea înţelegere rezultă susţinerea sau opoziţia şi ambele sunt necesare.

Nu cer publicaţiilor voastre să susţină o administraţie dar vă cer ajutorul în îndatorirea colosală de a informa şi a alerta poporul american, căci eu am o încredere totală în răspunsul şi dăruirea cetăţenilor noştri atunci când sunt bine informaţi.

Nu numai că nu aş putea să lupt împotriva unei controverse din partea cititorii voştri chiar o consider binevenită.

Această administraţie doreşte să fie sinceră cu greşelile ei căci un înţelept a spus cândva:

O eroare nu devine greşeală decât după ce refuzi să o corectezi.

Noi intenţinăm să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru greşelile noastre.

Şi ne aşteptăm ca dv. să le punctaţi atunci când nouă ne scapă.

Fără controversă, fără criticism, nici o administraţie şi nici o ţară nu poate reuşi.

Şi nici o republică nu poate supravieţui.

De aceea legea ateniană face ca noi toţi să considerăm o crimă reţinerea oricărui cetăţean de la controversă.

De aceea presa noastră a fost protejată de prima lege.

Este singura afacere din America protejată special de Constituţie şi nu în primul rând pentru a amuza şi a crea bună dispoziţie nu pentru a pune accentul pe trivial şi sentimentalism nu pentru a da pur şi simplu publicului ceea ce doreşte ci pentru a informa, a trezi, a reflecta, a evidenţia pericolele şi oportunităţile, pentru a arăta crizele şi soluţiile, pentru a conduce, modela, educa şi uneori chiar a înfuria opinia publică.

Aceasta implică o analiză mai cuprinzătoare a ştirilor internaţionale căci acestea nu mai sunt departe de noi ci la îndemână şi aproape.

Implică o mai mare atenţie la îmbunătăţirea înţelegerii ştirilor şi a transmiterii lor.

Şi mai înseamnă că guvernul la toate nivelele trebuie să-şi îndeplinească obligaţiile de a vă oferi cât mai multe informaţii posibil în afara limitelor înguste ale securităţii naţionale.
În presa tipărită, în cea care înregistrează faptele omului în menţinătorul conştiinţei lui, purtătorul ştirilor lui ne căutăm puterea şi ajutorul, încrezători că, cu ajutorul vostru, omul va fi aşa cum este predestinat să fie: liber şi independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu