sâmbătă, 7 iulie 2012

VOI REPREZENTAȚI MULTE LUMI. Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii


(29 iunie 2012; channeler: Greg Giles)

Daca noi am reușit să ajungem până aici, credeți voi că, împreună, nu vom putea traversa și ultima milă care a mai rămas de parcurs? Ceea ce am reușit până acum împreună, a fost aproape un miracol, starea de fapt a planetei și a voastră transformându-se radical într-un răstimp extrem de scurt. Sistemul vostru planetar, căruia ia “trecut glonțul pe la ureche” s-a stabilizat, s-a înzdrăvenit. Planeta și-a corectat deviațiile din mișcarea din jurul propriei axe și cea din jurul Soarelui.
Împreună cu voi, am construit deja punți cu lumi necunoscute pentru voi, până  atunci (n.m. cunoaștere la nivelul corpului nematerial). Am alcătuit hărți privind căile (energetice) de comunicare și acces cu aceste lumi. În acest mod, comunitatea noastră s-a extins mult peste limitele îndeobște cunoscute și acceptate.
Rezultatele promițătoare obținute împreună, ne determină să vă solicităm să continuăm această colaborare (neconștientizată la nivelul planului fizic)
Nu există nimic și nimeni care să ne poată opri, atunci când lucrăm împreună, ca o echipă; aceasta este cea mai de preț comoară pe care am descoperit-o de când colaborăm. Experiența acumulată de voi în dualitate se completează minunat cu experiența noastră, rezultatul fiind unul de mare eficiență. (Nota C.M.: Se pare că, la nivelul corpului nostru astral, și, poate cauzal, noi ne întâlnim cu ființele din civilizațiile Federației Galactice a Luminii, alături de care elaborăm și realizăm proiecte, printre care unul ar fi contactarea altor lumi ale universului, cu care stabilim anumite legături. Totodată, întocmim hărți ale traseelor energetice în întregul univers care înlesnesc contactul cu acele lumi descoperite; adică se depune o activitate de “cartografiere” galactică și, poate, universală. Asta este, cu adevărat, surprinzător și pasionant!)
Această muncă comună de descoperire, localizare și contactare a unor lumi, aflate în diversele galaxii ale acestui univers, se dovedește a fi deosebit de utilă atât în stabilirea unor legături între echipele noastre de învestigare cu lumile universului cercetat cât și la o mai bună cunoaștere între civilizații, în sensul că noi devenim un fel de intermediari, de negociatori care contribuim la stingerea unor diferende istorice între unele civilizații. Noi purtăm flacăra prieteniei și păcii în univers.
Adesea, munca noastră are ca rezultat stabilirea unor relații de într-ajutorare între civilizații care până mai ieri se dușmăneau sau se agresau reciproc. Aceste minunate rezultate le-am obținut împreună cu multe suflete evoluate de pe Pământ și este dreptul vostru și datoria noastră de a vi le aduce în conștientul vostru.
În prezent, aici, în lumea voastră, se află reprezentanți ai mai multor planete venite din diferite galazii și sisteme solare, care aduc lumina lor și în acest loc al universului, făcând ca întunericul să dispară și să se instaureaze vibrația Lumniii. Vedem cum foarte mulți dintre voi vă străduiți să vă amintiți cine sunteți și de unde veniți, și aveți dorința fierbinte de a ascensiona. Deși, la nivelul conștiinței duale, păreți a nu vă cunoaște, trebuie să știți că, în fapt, sunteți bune cunștiințe și buni prieteni. Aceeaș relație există și între voi și noi, veniți din alte lumi. Când băncile voastre de date vor fi restaurate, vă veți aminti toate viețile anterioare, pe care le-ați avut, și ne veți recunoaște ca frații și surorile voastre de lângă care ați plecat cândva în aventura vieților ulterioare, care v-au purtat prin nemărginire. Atunci veți înțelege de ce este fără sens temerea față de civilizațiile altor lumi. Cum ar putea fi altfel, din moment ce noi și voi UNA suntem.
Se poate spune că noi am venit aici împreună într-o misiune în slujba iubirii și in numele Creatorului nostru și al semenilor nostri, care includ toate lumile acestui intreg univers. Dragilor, facem parte din aceeași echipă. Este importand de știut acest lucru deoarece, foarte curând, vom începe o colaborare care privește o multitudine de proiecte, care vor aduce umanitatea la nivelul de standarde corespunzător Galaxiei, implicit al Federației Galactice a Luminii. 
 Acesta va fi rezultatul final al misiunii noastre aici. Această lume, pe care voi o numiți Pământ, va suferi multe modificari, multe schimbări, îmbunătățiri, purificări, și consolidări, atâtea câte vor fi necesare pentru integrarea voastă în marea familie universală.
Nu rămâneți în espectativă, angajați-vă la nivel fizic, mental și spiritual, pentru a vă aduce contribuția la desăvârșirea acestei mărețe opere, care decurge din Planul Divin. Fiți receptivi la propunerile civilizațiilor surori, vente să vă ajute și să vă asiste!
Refuzați orice colaborare cu forțele întunericului, indiferent cât de multe și tentante le-ar fi promisiunileAjutându-ne pe noi, vă asigurați vouă un viitor strălucit.
Pentru a putea discerne cât mai bine din ce parte vi se trimit tentațiile, aveți în vedere că: sunt întunecați sau slugi ale întunecaților toți aceia care neagă adevărul, împotriva tuturor evidențelor, nu mai acceptă regulile și legile statului de drept, încearcă prin orice mijloace să-ți promoveze reprezențanții în cele mai înalte funcții ale statului, călcând în picioare voința majorității, împroașcă cu noroi în toate direcțiile, pentru a se crede că toți trăiesc în aceeași mocirlă morală, încearcă să maculeze cele mai respectabile personalități, aruncând vini inexistente asupra celor nevinovați, lasă lucrurile, la nivel economic, social, cultural, să se degradeze cât mai mult pentru a abate atenția și preocuparea celor lezați de la adevăratele probleme ale țării, timp în care ei își așează ordinea pe care o doresc și care nu este cea a maselor largi. Noi ajutăm cât putem de mult la identificarea acesor slugi ale întunecaților, le scoatem la lumină, dar vouă vă revine sarcina de a restaura ordinea de drept și de a neutraliza acțiunile concrete ale forțelor întunecate.
Sperăm că veți înțelege că nu este momentul să vă refuzați implicarea, acum, când este vorba de anihilarea tuturor forțelor răului, din societatea umană.
Noi suntem familia și prietenii voștri de Acasă.
Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu