miercuri, 11 iulie 2012

DNA lansează CD-ul „Best Of Interceptări”


Daniel Morar, procurorul-şef al DNA, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce va lansa un CD cu cele mai bune interceptări telefonice făcute în ultimii 10 ani. „E o simplă măsură prin care vrem să amortizăm cheltuielile care au fost făcute pentru ascultarea românilor. Pentru că, în caz că nu ştiaţi, în ultimii ani s-au cheltuit sume fabuloase pentru asta”, a explicat Morar. 

El a dat asigurări că pe CD se vor regăsi cei mai importanţi politicieni români, cu excepţia lui Traian Băsescu. „Fiind vorba de preşedintele ţării, l-am exclus din selecţie. Plus că nu mi se pare corect să exploatăm ce spune omul la beţie, cum s-a întâmplat de foarte multe ori în cazul domnului Băsescu”, şi-a motivat opţiunea şeful DNA.

El s-a arătat totodată încrezător că CD-ul va deveni cel mai ascultat produs media al verii. „Puteţi deja să uitaţi de «Vara nu dorm», vom sparge toate topurile cu interceptările noastre. Mai ales că nu avem rivali pe nişa noastră, succesul produsului este garantat”, s-a lăudat Morar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu