miercuri, 11 iulie 2012

CUM A CONECTAT NASTASE MAFIA RUSA LA DOSARELE SECRETE ALE MINISTERULUI DE JUSTITIE ROMAN,PRIN ROMTELECOM SI COSMOTE !! – PARTEA I


 ” Despre modul in care spionul grec Socrates KOKKALIS a pus gheara, cu sprijinul nemijlocit al lui Nicolae VACAROIU si apoi Adrian NASTASE, pe 75% din incasarile totale anuale ale C.N. LOTERIA NATIONALA am mai vorbit. “Contractul” de “informatizare” a Loteriei, printr-un Act Aditional, a fost prelungit pana in 2013 de catre fostul director al Loteriei, Nicolae CRISTEA, are o valoare de 86 milioane USD si este clasificat în categoria informaţiilor “secret de serviciu” datorită unei clauze severe de confidenţialitate. Am mai vorbit, de asemenea, intr-o ancheta anterioara, despre faptul ca, in Romania, interesele lui KOKKALIS sunt reprezentate de Switel Corporation – Vaduz, Liechtenstein (off-shore) – ce aparţine fostului vicepremier Gheorghe Copos si de mai multe firme ale evreului Alexandru BITTNER. Ceea ce nu se stia pana acum este faptul ca INTRACOM, holdingul lui KOKKALIS prin care spionul STASI a devalizat, inca din 1992, LOTERIA, a castigat fara licitatie si contractul de informatizare a Ministerului Justitiei, tot pe vremea cat Nastase era premier, dar consecintele isi au si acum efect, deorece practic, grecul a intrat in posesia tuturor documentelor justitiei romane. Mai mult de-atat: din anul 2006, in ecuatie a intrat si Mafia din RUSIA, prin preluarea pachetului de actiuni de catre oligarhul rus Vladimir EVTUSHENKOV.
  
       Din anul 2005, INTRACOM este reorganizată în companie de tip holding, denumită INTRACOM HOLDINGS SA, specializată în computere şi software pentru sisteme de securitate, activităţile sale fiind împărţite companiilor membre INTRACOM Telecom (sisteme de telecomunicaţii), INTRACOM IT Solutions (computere şi componente IT) şi INTRACOM Defense (sisteme de apărare şi securitate), coordonată din funcţia de Chief Executive Officer (CEO) de Socrates Kokkalis. Din iunie 2006, INTRACOM Telecom este controlată de compania rusească JSC SITRONICS, care a achiziţionat o participaţie de 51% din compania grecească. Compania rusească JSC SITRONICS (LSE:SITR) este subsidiara tehnologică a altei companii ruseşti de tip holding, respectiv JSFC SISTEMA (în rusă: Sistemul) – lider pe piaţa serviciilor din Comunitatea Statelor Independente. JSFC SISTEMA este deţinută în proporţie de 62,1% de oligarhul rus Vladimir Evtushenkov, care deţine şi funcţia de Preşedinte al Consiliului Director, un apropiat al preşedintelui Vladimir Vladimirovich Putin (în 2003, Vladimir Evtushenkov împreună cu directorul gigantului Gazprom, Alexei Miller, l-a însoţit pe preşedintele Putin în vizita oficială făcută la Londra – informaţie speculată pe larg în presa britanică).

      VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu