joi, 19 iulie 2012

DUPA 9/11, SE REPETA POVESTEA SIMBOLURILOR PREVESTITOARE PENTRU JO DE LA LONDRA 2012 REFERITOARE LA NOUA ORDINE MONDIALĂ ŞI NOUL IERUSALIM ( I )


sion
Nicolae Catrina
La ora actuală, din ce în ce mai mulţi oameni realizează că în spatele multor apariţii mediatice insistent propagate pe scară largă există un anumit simbolism secret, care pe bună dreptate a fost numit de mulţi cunoscători „simbolism satanic” deoarece el exprimă (într-o manieră care se vrea accesibilă numai aşa-numiţilor „iluminaţi” satanici), intenţiile ascunse şi planurile malefice ale acestora. Apar deja, atât în unele publicaţii, dar mai ales pe internet, deoarece deocamdată acesta nu poate fi cenzurat în totalitate, tot mai multe dezvăluiri ale acestor aspecte (care până nu demult erau privite în general cu multă neîncredere, fiind adesea ridiculizate şi etichetate drept „teorii conspiraţioniste”), dezvăluiri care, prin profunzimea lor, sunt însă de natură să îi pună serios pe gânduri chiar şi pe cei sceptici.
zion
O asemenea dezvăluire deosebit de importantă prin consecinţele ei uriaşe este şi cea referitoare la o posibilă deflagraţie sau atentat aşa-zis „terorist” care, după cum menţionează numeroasele materiale postate deja pe diferite bloguri ori pe domenii foarte populare (cum ar fi Youtube) ar fi plănuite de către „iluminaţii” francmasoni să se declanşeze în Londra cu ocazia Jocurilor Olimpice din acest an – mai exact, în perioada 27 iulie – 12 august 2012.
Înainte însă de a analiza aceste dezvăluiri, referitoare la Jocurile Olimpice din Londra, care au apărut în ultima perioadă trebuie să menţionăm faptul, profund semnificativ şi totodată de natură să le ofere din start o mare marjă de credibilitate, că foarte recent au apărut mai multe anunţuri oarecum similare chiar şi în unele organe de presă oficiale, care nu fac decât să confirme indirect aceste prevestiri foarte sumbre ce apăruseră anterior în special pe internet! Iată, în acest sens, ce scria ziarul britanic The Independent, duminică 27 mai 2012, într-un articol intitulat Europol avertizează că Jocurile Olimpice vor fi ţinta unor atacuri ale organizaţiei teroriste Al-Qaida:
„Experţii europeni în terorism avertizează că reţeaua Al-Qaida ar putea plănui un atac de proporţii asupra Jocurilor Olimpice de la Londra, într-o încercare de a-şi maximiza impactul. Europol, o organizaţie de combatere a criminalităţii la nivel european, a avertizat că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment major, care ar putea fi vizat prin prisma valorii sale simbolice. Experţii în securitate avertizează că succesul unui asemenea atac la scară largă ar putea revigora organizaţia, a cărei imagine a avut mult de suferit în urma morţii liderului ei Osama Bin Laden. Europol mai menţionează că Al-Qaida şi-a concentrat strategia pe aşa-numitul «jihad individual» în ultimii ani. Totodată, organizaţia europeana a avertizat că reţeaua teroristă intenţionează să desfăşoare un atac care ar putea cauza numeroase victime şi ar putea produce un impact psihologic cu efect negativ pe termen lung asupra societăţii. În plus, Statele Unite au avertizat deja Marea Britanie şi în privinţa unui atac cibernetic major ce va fi lansat de către grupările de crimă organizată şi de diferite grupuri de protest, atac care va viza în mod direct Jocurile Olimpice. Guvernul britanic a cheltuit până în prezent mai multe milioane de euro pentru asigurarea securităţii la Jocurile Olimpice din acest an. Măsurile includ poziţionarea unor rachete sol-aer pe acoperişurile unor clădiri înalte, prezenţa a peste 13000 de militari, precum şi o armă ultramodernă destinată dispersării mulţimii în cazuri de forţă majoră, armă care provoacă o durere foarte acută la nivelul capului. Pe lângă aceasta, sistemul de apărare al Londrei ce va fi implementat cu ocazia Jocurilor Olimpice va cuprinde 48000 de membri ai personalului forţelor britanice de securitate precum şi o «zonă de siguranţă» ce va fi împrejmuită cu aproximativ 18 km de garduri electrificate şi care va fi patrulată non-stop de 55 de echipe dotate cu câini de atac”.
Prin urmare, am putea spune că, din perspectiva acestor informaţii oficiale, ceea ce vom prezenta în continuare capătă o dimensiune cu atât mai veridică şi, din această cauză, cu atât mai alarmantă.
zion
Numeroşi activişti şi cercetători independenţi menţionează faptul că planul „iluminaţilor” satanici, de instaurare a aşa-numitei „Noi Ordini Mondiale”, implică o serie de catastrofe majore, cu impact planetar, care totodată vizează şi micşorarea dramatică a populaţiei de pe această planetă. Instaurarea „Noii Ordini Mondiale” mai este numită în cercurile oculte ale puterii şi „întoarcerea regelui”, această expresie vrând să ilustreze faptul că ei, „iluminaţii” satanici francmasoni, vor veni atunci într-un mod vizibil la conducerea (absolutistă, despotică şi totalitară) a întregii planete.
O primă etapă a acestui plan satanic a fost, menţionează autorii acestor articole, atentatul din 11 septembrie 2001, iar ceea ce este extrem de semnificativ referitor la aceasta este că atentatul respectiv a fost „anunţat”, cu mai mulţi ani înainte, de numeroase filme, benzi desenate sau ilustraţii care, deşi la vremea respectivă nu au fost privite decât ca nişte produse ale imaginaţiei unor artişti, scenarişti, designeri sau arhitecţi, odată ce cumplitele evenimente care au distrus World Trade Center au avut loc (iar la ora actuală este deja acceptat de un număr foarte mare de oameni că în realitate nu a fost vorba în acest caz de niciun fel de atac terorist ci de o acţiune deliberată a aşa-zişilor „iluminaţi” care să le permită apoi să instaureze un regim de-a dreptul fascist de control şi supraveghere a populaţiei şi să atace diferite naţiuni sub pretextul „luptei împotriva terorismului”), s-au dovedit izbitor de similare cu realitatea care le-a urmat (sau, am putea spune, le-a copiat)! Ori, exact acelaşi lucru se prezintă şi în legătură cu ameninţările legate de Jocurile Olimpice din Londra din acest an. Pentru a descrie însă într-un mod cât mai adecvat toate aceste semne şi simboluri masonice care au apărut deja (unele dintre ele, de câţiva ani) şi care se referă la Jocurile Olimpice din Londra, este important să le prezentăm în corelaţie cu sincronicităţile şi cu simbolurile masonice care au prevestit atentatele din 11 septembrie 2001 (New York) şi din 7 iulie 2005 (Londra).
În această direcţie, unul dintre numeroasele materiale apărute pe internet – este vorba de un videoclip postat pe Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=KIfblCbS_YU) şi intitulat100 000 expected to die at the London 2012 Olympics due to nuclear action (100000 de persoane ar putea muri la Jocurile Olimpice din Londra din cauza unei atac nuclear) – menţionează:
„Acest material conţine informaţii referitoare la posibilitatea unui atentat nuclear dublat de un atac chimic şi/sau bacteriologic în metroul londonez în timpul Jocurilor Olimpice din 2012, ambele atacuri vizând să provoace un număr masiv de victime”. În continuare, este redat un citat deja celebru dintr-un interviu al lui David Rockefeller (care face parte, după cum se ştie, din rândurile „iluminaţilor”), citat care este cât se poate de clar şi de semnificativ în acest context. În data de 23 septembrie 1994, în cadrul unui interviu, Rockefeller a afirmat: „Prezenta fereastră de oportunitate, în cadrul căreia poate fi construită o ordine mondială nouă şi interdependentă nu va rămâne deschisă mult timp. Ne aflăm acum pe pragul unei transformări globale. Tot ce avem nevoie este declanşarea unei crize majore adecvate şi apoi toate naţiunile vor fi nevoite să accepte «Noua Ordine Mondială»”
Iată acum câteva exemple foarte sugestive cu privire la modul în care evenimentele catastrofale pe care le-am amintit au fost anunţate sau prefigurate cu mult timp înainte, aceasta fiind încă un indiciu (pe lângă probele concrete existente în aceste sens) că ele (aceste aşa-zise „atentate teroriste”) au fost în realitate opera (premeditată şi planificată cu un imens cinism) a „iluminaţilor”, pentru ca ele să declanşeze gradat „criza majoră adecvată” în urma căreia popoarele şi naţiunile să fie nevoite sau silite să accepte „Noua Ordine Mondială” satanică a „iluminaţilor” francmasoni:
- În imaginile următoare se poate constata similaritatea lor frapantă cu evenimentele din 11 septembrie 2001 care au avut loc în oraşul New York:
1) Una dintre coperţile revistei de benzi desenate Lovitura mortală (Deathstroke)Terminator (1992);
zion
2) Afişul publicitar al companiei aeriene Air Pakistan (1979);
zion
3) Coperta iniţială a albumului Party Music al grupului hip-hop The Coup (iunie 2001!!);
zion
4) Revista de benzi desenate Mortadelo (1993) – în dreapta statuii libertăţii, pe fundal, este clar reprezentată ciocnirea unui avion cu unul dintre turnuri;
zion
5) Numărul 100 al colecţiei de benzi desenate Marvel (1983);
zion
6) Jocul Iluminaţii, jocul conspiraţiei (1995);
zion
7) Imagine din filmul Super Mario Bros. (1993).
zion
- În anul 2004, postul de televiziune britanic BBC a difuzat un documentar de ficţiune intitulatPanorama, în cadrul căruia a fost prezentat un exerciţiu de simulare referitor la securitatea civilă, exerciţiu al cărui scenariu consta într-un atac terorist asupra a trei garnituri ale metroului londonez şi asupra unui autovehicul de suprafaţă. Un an mai târziu, atentatele cu bombe din metroul din Londra au implicat exact trei garnituri de metrou şi un autobuz!
(VA URMA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu