luni, 23 iulie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 22- 29 iulie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
=====================================
Preaiubiţilor,

 În timp ce mergeaţi pe calea voastrâ spiritualâ de la cel care caută la cel care s-a trezit, aţi întâlnit multe teste de-a lungul drumului. Faptul că citiţi acest mesaj indică faptul că aţi avut succes în eforturile voastre persistente pentru a dobândi cunoştinţele şi claritatea adevărurilor necunoscute de toţi. Aceste adevăruri sunt disponibile gratuit pentru toţi în aceste vremuri de cel mai bun augur, tot ce este necesar este o dorinţă sinceră de a cunoaşte propriul vostru adevăr si propria voastra cale aleasă şi toate va vor fi date vouă. Aveţi încredere în propria ghidare interioară şi în ceea ce vă spune inima voastră sacră. Urmaţi îndemnurile voastre interioare, confirmaţi că este pentru cel mai înalt bine al vostru şi încredeţi-vă că totul este bine.

Există mulţi care acum caută raspunsuri la întrebări necunoscute lor înainte. Calea pe care aţi umblat, individual şi colectiv, face această căutare mult mai uşoară pentru ei decât atunci când picioarele voastre au urcat treapta la următorul nivel al călătoriei sufletului vostru. Prin persistenţa şi rezistenţa voastră voi staţi acum ca un model, un model al noul om, cel de pelerin, pionier al Noi Epoci de Aur pe Pământ. Datorită prezenţei voastre pe aceasta planetă, multi sunt binecuvântaţi. Este timpul să vă uitaţi la contribuţia voastră magnifică la vindecarea acestei planetei si să vă daţi vouă însivă o plecăciune. O meritaţi cu adevărat şi din toată inima. Noi, din tărâmurile interioare ale Luminii vă salutăm, vă aplaudăm şi vă sărbătorim. Vă rugăm să vă onoraţi suficient pentru a sărbători cu noi.

Calea înaintea voastră se afla ca o carte deschisă, plină de posibilităţi infinite şi creaţii. În fiecare dimineaţă, voi deschideţi o pagină nouă în această carte, această carte a vieţii, care este a voastră proprie şi începe din nou. Amintiţi-vă acest lucru când vă apropiaţi de sfârşitul unei faze şi începeţi o alta. Diversitatea de opţiuni care vin înainte voastră acum pot fi copleşitoare şi este bine să vă concentraţi pe detalii şi lucrări mici pentru a vă oferi vouă însivă oportunitatea de a ajunge la claritate şi echilibru. Nu există alegeri corecte sau greşite, există doar urmarea îndemnurilor Sinelui vostru înalt, deoarece acesta este pregătit acum să devină cea mai înaltă manifestare a viselor si dorintele voastre cele mai profunde.

Păstraţi viziunile voastre cele mai înalte în prim-planul vieţii voastre de zi cu zi şi fiţi întotdeauna cinstiţi cu voi înşivă. Calea altuia nu este propria voastră cale şi acest lucru trebuie să fie onorat în fiecare dintre tovarăşii vostri de-a lungul drumului spre libertate şi eliberare din roata vieţii şi morţii. Există o trecere acum în drum şi fiecare trebuie să aleagă drumul pe care va merge. Aveţi încredere că cei pe care îi iubiţi si de care vă pasă vor alege ceea ce este cel mai bine pentru călătoria lor. Acesta este un timp al unirii şi reunirii cu suflete care au calatorit cu voi în această călătorie sacră şi misterioasă pe Planeta Pământ. Calea de urmat trebuie să fie cu iubire, cu onoare şi justiţie pentru toţi, cu toleranţă şi răbdare în prim plan.

Faceţi din prima intenţie a fiecărei dimineţi o aliniere cu Sinele vostru înalt si măreaţa Prezenţă Eu Sunt si cereţi ca aceasta să fie manifestă în şi prin voi pentru cel mai bun rezultat şi cel mai înalt bine dintre toate. Dorind acest lucru cu dăruire, va deveni tot mai clar faptul că transformarea pentru care aţi muncit cu sârguinţă, deja s-a întâmplat. Tot ceea ce este nevoie este atenţia şi recunoaşterea faptului că într-adevăr, sunteţi Unul. Dacă vă confruntaţi cu două modalităţi de a răspunde la o situaţie, daţi frâu liber Sinele vostru Inalt şi urmăriţi miracolele care au loc. Tot ce a fost înainte, nu a fost decât un vis. Voi sunteţi Sinele vostru înalt manifestat pe deplin aici, pe Pământ, repetaţi acest lucru până când se scufundă adânc în interiorul vostru. 

Până săptămâna viitoare ... sunteţi iubiţi în eternitate

Eu sunt Hilarion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu