duminică, 29 iulie 2012

MARELE TEST-Gicu Dan


Salutari de la Sintana Dragi Colegi Misionari.
Cu toate ca acest titlu MARELE TEST reprezinta singularul  Misiunii noastre Colective ca si Cetateni ai Spatiului Romanesc(si terestru deopotriva), de fapt, la modul individual fiecare dintre noi are o bucata foarte bine definita din acest Mare Test, o bucata ca si o caramida vie personala ce se vrea la modul ideal asezata in constructia marelui edificiu denumit Misiunea Spirituala a Romaniei, de Construire a Civilizatiei Erei Noi a celei de-a Doua Creatii.
Demersurile pentru metamorfoza si transmutatia civilizatiei noastre de la cea veche la cea noua pentru care noi suntem reincarnati acum, a inceput si se accelereaza necontenit, situatie in care atit ca indivizi(individualizari divine) cit si la nivel de colectiv, suntem supusi prin provocarile aduse de Sincronicitatea Divina, de a experimenta si a reusi MARELE TEST evolutiv .
In mod natural, fiecare dintre noi avem Potentialele si Abilitatile de a materializa reusita Marelui Test, dar depinde de fiecare dintre noi in parte, in ce masura suntem dispusi de a trece de la teorie la fapta.
Si a faptui, inseamna CURAJ MAXIM si IMPLICARE TOTALA, calitati de care fiecare dintre noi dispunem, dar care in conditiile MARELUI TEST Ascensional in care suntem acum implicati, poate fi blocat foarte usor de comoditatea Espectativei sau de Comoditatea Observatorului care Urmareste pe altii cum Experimenteaza, raminindu-se astfel intr-o neutralitate a indiferentei sau a imaturitatii spirituale.
Daca pentru populatia de rind cu un nivel de Constiinta mai putin expansionata si cu maturitate spirituala incipienta, acest MARE TEST poate fi mai greu din cauza lipsei de experienta, Marii Misionari ai Romaniei care au experienta necesara pot depasi foarte usor acest Mare Test pe calea lor , prin rolul lor, la timpul lor.
Potentialul Experimental aferent Fiecarui Misionar Roman , este cunoscut din vremuri strabune prin Simbolistica Initiatica oferita de LUPUL ALB(cu sau fara aripi) al lui Zamolxe si nu numai.
Pentru a vedea ce reprezinta Potentialul Simbolisticii LUPULUI  ALB sa urmarim in context expunerea de mai jos a Colegei noastre Cornelia Ifrim:

VIZIUNEA CU LUPUL ALB
Astazi-28.07- pe la ora 14, eram intre vis si realitate(starea Alfa) si am avut urmatoarea viziune: eram pe un camp deschis si din Inalt curgeau energii dense precum fulgii de zapada. Eu in mijlocul energiilor am ridicat bratele si am cerut ca din aceste energii, sa se grupeze energiile necesare si sa materializeze LUPUL ALB. M-am vazut apoi in patul meu iar  jos, langa canapea era maiestuosul LUP ALB caruia i-am multumit si l-am rugat sa ma ghideze si sa ma indrume pentru binele tuturor.
Nostim este faptul ca, in momentul constientizarii lui in camera mea, pisica mea,a scos un urlet de frica, a sarit de pe fotoliu si a inceput sa se agite……. Atunci am simtit impulsul de a inspira in inima sacra LUPUL ALB… moment in care pisica s-a linistit. M-am intrebat:ce semnificatie are venirea Lupului Alb exact inainte de referendum si ce legatura am eu cu aceasta inteleapta fiinta  ocrotitoare a acestui popor?
( Si Dan Gaucan a avut o viziune cu LUPUL ALB care este mereu cu el)
Cu imbratisari, Cornelia


Multumim Cornelia.
Dragi Colegi, intrebarea de mai sus pe care si-a pus-o Cornelia, este o intrebare la care este necesar ca raspunsul sa il constientizeze fiecare Misionar din Romania(si de pe Terra) in mod special si tot poporul la modul general.
Un prim raspuns il ofera colega noastra Viorica Elisei care ne spune:

Draga mea,
Frumoasa viziune, deosebit de puternica si de reala.
Lupul alb – un lup mult mai mare, mai maiestos, mai impunator, mai falnic ca restul lupilor.
Un lup cu blana alba si ochi albastrii patrunzatori, care imbina fermitatea cu blindetea si  iubirea. 
El este un simbol stravechi inca din perioada Hiperboreana, cind era denumit Lupul Luminos, care e capabil de mari puteri magico-mistice.
Lupul alb este capetenia lupilor.
El este respectat si indragit mult de daci.
Era totemul(paqaua) lor din timpuri stravechi.
El este socotit salvatorul dacilor din Sarmizegetusa asediata de romani.
Spiritul Marelui Lup Alb vegheaza in tacere, ca si la Sfinxul, asupra Daciei. Spiritul Marelui Lup Alb, coboara ca o nea asupra noastra si ne ajuta sa ne trezim, sa ne descoperim spiritul de Luptatori, sa nu mai permitem sa fim umiliti, sa nu lasam ca valorile noastre sa fie calcate in picioare, sa ne opunem minciunii, ipocriziei, nimicniciei si ingradirilor.
O farima din Spiritul Marelui Lup Alb se afla in fiecare urmas al dacilor.
Fiecare din noi simtim puternica conexiune cu el in Inima Sacra.
Si el coboara mereu sa fie alaturi  de noi, sa ne sustina energetic si sa ne ofere darurile sale.
El ne ofera forta si putere, sustinere energetica in lupta noastra pentru dreptate.
El  doreste sa ne vada : verticali, drepti, corecti, neclintiti, dar si iubitori, buni, blinzi, intelegatori.
Deaceea el e mereu cu noi, sustinindu-ne mereu pe cale, pe drumul nostru de ascensiune spirituala.
Este un Maestru tacut asemenea Sfinxului.
Spiritul sau coboara ca fulgii de nea.
La cererea noastra el se poata se materializa. Bineinteles ca putem comunica cu el telepatic.
Putem cere ajutorul si sprijinul sau atunci cind o dorim.
Raspunsul vine mereu foarte repede.
Felicitari draga mea pentru veziunea pe care ai avut-o.
El spune ca a mai fost la tine in mai multe rinduri., dar acum ti-ai manifestat dorinta clar si deschis sa il vezi si de aceea el ti-a aparut.
Sutinerea lui ai avut-o mereu, ca de fapt fiecare din noi.
IMBRATISARI, Viorica.
Multumim Viorica.
Dincolo de Claritatea Adevarului exprimat mai sus , eu va voi oferi o alta perspectiva despre LUPUL ALB si anume perspectiva faptului ca NOI Toti Misionarii Romaniei(si ai terrei) SUNTEM ACEST LUP ALB cu toate Calitatile descrise de Viorica in raspunsul ei.
Si Marele Test al Ascensiunii noastre individuale cit si colective, o reprezinta Manifestarea acestor calitati la nivelele maxim posibile.
De ce suntem noi Indreptatiti sa Fim LUPII ALBI LUMINOSI ai CREATIEI DIVINE reincarnati acum pe Terra?
Suntem indreptatiti datorita Identitatii si Originii noastre Stelare cit si MultiDimensionale.
Noi Misionarii Romaniei si ai Terrei suntem Reprezentantii a 144.000 de semintii stelare, adica suntem 144.000 de CONDUCATORI(capetenii) ai Luminii Cristice care vom conduce Poporul(popoarele terrei) prin puterile noastre Magico-Mistice asa cum le denumeste Viorica , incepind mult mai vizibil cu anul 2013.
In acest Context, Marele Test pentru noi Misionarii Romaniei este acela de a Avea Curajul Maxim si Implicarea Totala necesara in a ne juca Rolul de Conducatori Cristici/Lupi de Lumina la momentul pe care sincronicitatea Divina il predetermina fiecaruia in parte.
Revenind la concretul situatie prezente din Romania, Misionarii Romaniei in calitate de LUPI ALBI suntem asezati pe toate palierele scarii sociale.
In ultimul mesaj trimis voua sub titlul Sa Votam Noul si in care conversatiile spirituale aveau un substrat politic, ati primit informatii spirituale despe Victor Ponta si Crin Antonescu.
Ei Sunt Doi Mari Lupi Albi Cristici din conducerea Romaniei.
Ei ne reprezinta acolo ca Deschizatori de Lumina, metamorfozeaza si transmuta vechiul spre Nou.
Chiar daca ei sunt Afliati Politic (Pol, adica organizatie Duala), de fapt ei mai mult sau mai putin constienti, au demonstrat in ultimele doua lui , dar mai ales in ultima saptamina premergatoare votului de azi 29 iulie, ca Lucreaza cu Lumina Cristica in conditii extreme de presiune interna PDL-ista si externa comunitara europeana mafiota.
In acest context al Momentului, Victor Ponta si Crin Antonescu au trecut Marele TEST de Conducatori ai Luminii, creind acea posibilitate ca azi poporul sa isi exprime disponibilitatea de a Vota Noul.
Azi, poporul Roman este in fata Marelui Test.
Este un Test Colectiv de a demonstra Maturitatea/Implicarea sau Imaturitatea/Comoditatea/Interesul 3D de a alege intre a vota si a nu vota.
Ideal este ca azi Poporul sa mearga in numar mare si sa demita pe Basescu si Grupul lui Dictatorial .
Apoi, pina in Toamna la alegerile Parlamentare si Prezidentiale, Ponta si Antonescu sa atraga in conducerea Romaniei mai multi LUPI ALBI LUMINOSI care sa Slujeasca Poporul pentru Binele cel mai Inalt al tutoror.
Urmeaza Inevitabil tot ca un ideal, ca in Toamna Poporul sa se aleaga USL-ul la Conducerea Romaniei sub conducerea lui Ponta si Antonescu.
In noul mandat USL de conducere a Romaniei in perioada 2012- 2016, urmeaza curatirea integrala a Conducerii Statale de Oamenii care sunt Blocati evolutiv in constiinta 3D si inlocuirea lor cu  Conducatori care fac parte dintre noi cei 144.000 de reprezentantii ai Semintiilor Stelare cu constiinta 4D sau 5D dupa caz.
In acest Context , in perioada 2012- 2016 exista inca de pe acum potentialul de a se materializa trecerea Romaniei pe o Schema Noua de Conducere Statala, situatie in care nu excludem posibilitatea ca Antonescu care a pregatit terenul sa lase in locul lui inainte de incheierea mandatului sau locul unui NOU LIDER SPIRITUAL care sa duca stafeta mai departe.
Victor Ponta in calitate posibilia de viitor prim ministru in perioada 2012-2016, isi poate termina Mandatul in Noile conditii date de noua forma Organizatorica statala, prin atragerea linga el a Consilierilor de Lumina cu aptitudini si Roluri de Lideri Administrativi Cristici.
Si acest ideal de materializat in pasii de mai sus, presupune ca azi la vot Poporul sa treaca de Marele Test si sa fie in numar cit mai mare ca sa demita pe Basescu, iar in toamna sa treaca din nou Marele Test si sa Aleaga USL-ul, fiindca USL-ul este momentan Coloana Vertebrala inca Duala inca Politica/polarizata prin Care Kundalinii urca metamorfozeaza si transmuta spre Noua Conduceree statala si noua Civilizatie.
Dupa schema ideala de mai sus,intre anul 2012 -2016 partidele politice vor disparea complet de pe scena Istoriei.
In lipsa materializarii acestui Ideal care este o metamorfoza si transmutatie de catifea(o nastere usoara), inseamna ca poporul Roman este lipsit de maturitatea si discernamintul Spiritual al Stabilirii Noului Cadru de viata Noua printr-un simplu vot, situatie in care concomitent pot aparea Bulversari si Provocari dure de toate felurile, deci va fi o nastere grea, la care se adauga un efort si o Implicare mult mai mare a noastra Ca Misionari Cristici, pentru a Educa Poporul prin Intelepcinea noastra divina ce o vom reacceasa dupa marele Salt in 4D sau 5D dupa caz.
Cu totul neintimplator, Marele Test il trec momentan (si in Viitor) membrii Curtii Constitutionale, membrii DNA, Procurorii, Judecatorii, membrii SRI, Membrii altor servicii Militare si servicii secrete, care-si pot juca rolul pe Cartea Luminii Crstice la superlativ, sub indrumarea lui Antonescu si Ponta.
Le uram succes si lor in Marele lor Test de auto-ancorare in Lumina 4D sau mai sus daca asa aleg.
Revenind acum la un alt MARE TEST, in conditiile curente de Administrare statala(Presedinte, Parlament, Prim Ministru, etc,…) ideal este sa se impuna necesitatea Blocarii vinzarii tutor Bogatiilor Naturale ale Romaniei indiferent de pretul oferit de investitori si indiferent de presiunile mafiote efectuate de acestia.
Acum, dintr-o alta perspectiva voi relua cazul Rosia Montana , un caz la care a facut referire si Remer Ra in blogul sau cind a expus Spirala Anahatei(inimii) Planetare cu centru pe Romania .
In acest Context i-am trimis lui Remer Ra o Harta a muntilor apuseni si un mesaj pentru a clarifica mai analitic importanta Zonei de la Rosia Montanta si de ce nu trebuie sa ne atingem de Bogatiile de acolo fara a Primi Permisiunea Mamei Pamint daca este cazul si nu altfel.
Iata Harta mai jos si schimbul de idei cu Remer Ra:


Salut Remer Ra.
Nu altuia, ci Tie iti era destinat sa demonstrezi ca Romania este Anahata(inima) ascunsa a Terrei.
Altii au pregatit terenul inaintea ta cu citiva ani, tocmai  ca Misionarii Romaniei sa Poata accepta 100% ceea ce tu ai comunicat deja. Felicitari si la mai Mult si la mai Mare.
Acum apare la orizont urmatorul aspect/coincidenta dupa harta de mai sus.
Adica: Muntii Apuseni par a fi aliniati tot dupa o Spirala.
Ia vezi Remer Ra, daca din ,,Cer,, Primesti o Confirmare sau o infirmare al acestui aspect precizat si subliniat in fraza anterioara. Succes.
Ceau. Gicu Dan.


Remer Ra: mesaj intermediat prin Daniel Gaucan
Buna Daniel!
Interesanta remarca facuta de Gicu Dan. Sunt multe formatiuni muntoase in lume, care par a fi aliniate dupa o forma spiralata. Unele dintre ele sunt chiar foarte evidente. Un bun exemplu este de dat de Alpi; exista un vortex destul de puternic acolo. Voi scrie despre el in viitor.
Am mai primit informatia ca in zona Apusenilor sunt trei vortexuri locale.
E posibil sa fie revelate in scurt timp.
Salut. Remer RA.


Dragi Colegi.
Cum nici unul dintre noi nu este in posesia cunoasterii absolute, si cum fiecare dintre noi are o alta perspectiva despre un anumit fenomen cercetat, am cerut parerea si altor colegi despre acest subiect, prin formularea de mai jos:

In atasament, aveti o Harta si o Spirala PORTAL pe muntii Apuseni, cit si un Schimb de Idei cu Remer Ra prin Daniel Gaucan ca intermediar.
Cu toate ca per ansamblu, structura Geologica a muntilor apuseni arata doar o SPIRALA /PORTAL Mare, Remer Ra primeste mesajul cum ca ar fi Trei Spirale.
Aceasta situatie imi aduce aminte ca acum citiva ani, Adamus a transmis pentru noi cei din Romania , faptul ca undeva in nord-nord-vestul Romaniei ar exista trei portaluri(spirale) INTERDIMENSIONALE.
Cind am citit acest lucru, am fost tentat initial sa plasez aceste trei Spirale Portal in muntii Apuseni. Dar, tinind cont ca amplasarea specificata de Adamus viza nord-nord-vestul Romaniei, m-am gindit ca poate este vorba de o zona de linga Baia Mare.
Poate ca Mesagerul din Romania a preluat gresit orientarea de nord-nord-vest, si mai degraba ar fi  vorba de nord-vest, situatie in care Remer Ra clarifica prin mesajul preluat de el realitatea ca apusenii contin aceste trei SpiralePortal.
Este POsibil de asemenea, ca cele trei Spirale portal de care vorbeste Remer Ra sa fie incluse intr-o Spirala Comuna mai mare asa cum am desenat-o Eu.
Daca cineva dintre voi poate accesa informatii Complementare vis a vis de aceste consideratii pe care voi le aveti acum detaliate aici si in atasament, ar fi ideal sa le cunostem cu totii, fiindca ele fac parte din mostenirea noastra stramoseasca.
Astept cu Bucurie parerea voastra despre ce SIMTITI(sau primiţi ca mesaj celest) in legatura cu Spirala sau spiralele din Apuseni.
Imbratisari Tuturor.
V-am pupat.
Ceau. Gicu.

Un raspuns am primit de la Viorica Elisei si care spune urmatoarele:

Interesant este raspunsul dat de Remer Ra. Eu nu contest raspunsul dat de colegul nostru. Se poate ca in Mtii Apuseni sa existe 3 portaluri.
Dar informatiiule pe care eu le-am primit, sunt altele.
Din epoca Ramanica(RAMA) exista 3 portale in tara noastra in partea NV.  Doua sunt in Maramures intr-o zona montana impadurita. Un al 3-lea portal existind in Muntii Apuseni , in partea de  nord – zona apropiata de Piramida din Apuseni. Vizualizind zona din Akasha, la momentul  formarii lor, zona arata geografic total diferit. Fiecare din ele deschid canale energetice de salt spre alte constelatii. Ele nu sunt functionale(activate), pentru ca ca ar putea fi utilizate in ambele sensuri. Atit pentru iesire dar si intrare. Noi nu putem iesi ca nu avem OZN-uri, dar ar putea intra cei din zona de intuneric. Aceste canale au un grad de intrare al energiilor sub 30 %, intra energii de sustinere a pamintului, dar sunt neutilizabile pentru OZN-uri, pentru ca nu se deschid portalurile spre alte constelatii.  Nici dupa Salt nu vor fi activate foarte curind. Trebuie ca energia de pe pamint sa fie stabila, fara fluctuatii. De asemenea si noi lucratorii in lumina, trebuie sa avem parametrii stabili ai dimensiunii D5. Un nivel inalt de constiinta, un anumit nivel de vibratie al corpului fizic si al aurei, latente deschise. Si sa nu uitam ca parametrii spirituali ai unei fiinte umane sunt masurabili. Si acest lucru il fac navele extraterestre, care monitorizeaza Pamintul in permanenta. De ex. nivelul de constiinta maxim atins de o persoana in corp fizic este de 4,99%., cind trecem pe homo luminous , procentul trebuie sa creasca considerabil. Dar aceasta va fi munca noastra dupa Salt. Iesirea noastra in spatiu, cei din Lumina o prognozeaza undeva  in jur de 2030. Aceasta este doar o prognoza, daca vom evolua mai rapid si data va fi cu atit mai apropiata. Oricum va dura ceva timp pina pamintenii vor construi OZN- uri.
OZN  din Lumina sunt construite pe Geometruie Sacra si sunt realizate prin imbinarea dintre tehnica si spiritualitate.
Adica exact punctul in care atlantii au esuat si Atlantida s-a prabusit. OZN sunt vii, sunt de 2 feluri : din Lumina si din Plasma.
Cei din Sirius au OZN de forma piramidala si zboara cu virful inainte . Cei din Pleiade au OZN  sferice. Cei din Andromeda – au OZN discoidale cu un  dom deasupra,…..
NAMASTE ! Viorica

Dragi Colegi.
Vis a vis de Muntii Apuseni ,ca o sinteza a informatiilor cunoscute pina in prezent, putem spune faptul ca:
1- Muntii Apuseni au o dispunere aliniata dupa o Spirala Energetica Proprie cu centru in Zona Rosia Montana si aceasta Spirala nu trebuie deranjata din functionarea ei prin activitati miniere daca acestea nu sunt acceptate si supravegheate de Spiritul mamei Pamint .
2.- Muntii Apuseni se afla pozitionati pe marea Spirala Anahata(inima)Terrei cum a detaliat pe harta si Remer Ra.
3.- Piramida fizica a Luminii Celeste din muntii apuseni este o realitate la care vom avea acces dupa anul 2013.
4.-  Muntii Apuseni au Portaluri interdimensionale a caror detaliere inca nu o cunoastem, deci cercetarile continua.
5.- Sub Muntii apuseni, exista o Baza Extraterestra a Confederatiei Luminii, extraterestrii cu care vom Comunica pe un alt nivel din 2013 incolo, adica dupa saltul nostru in 4D si 5D de constiinta.
Toate aceste elemente detaliate mai sus, presupun ca orice actiune sau activitate umana desfasurata in muntii apuseni(sau oriunde pe terra) sa se faca in deplina constienta de cauza si cu respectarea Legii Unimii si acest demers comportamental este in Sine un Mare Test.
Cum pasi nostrii merg spre Viitor, vom vedea de la zi la zi daca Marile Teste sunt Reusite la Modul Individual(dar si colectiv concomitent )ca o trecere pe un covor fermecat de catifea, sau din nou Nereusita Marilor Teste Individuale si Colective va predetermina aparitia Asperitatilor Dure care sa selecteze pe cei care Vor de cei ce nu vor Lumina Cristica a Noii Civilizatii de Aur a Terrei .
Imbratisari celeste tuturor.
Ceau. Gicu Dan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu