duminică, 29 iulie 2012

VIDEO: OZN la Jocurile Olimpice


Emisiunea postului de radio Cosmic Vision News din 27 iulie 2012 a avut loc mai devreme decât era programată datorită unor informaţii de mare importanţă ce au fost transmise urgent. Aceste informaţii au venit din partea unei femei Pleiadiene numită Sierra Neblina, şi sunt în legătură cu Jocurile Olimpice de la Londra. Ea a transmis că este foarte posibil să aibă loc un eveniment în legătură cu aceste jocuri olimpice.

În emisiune s-a arătat faptul că au apărut recent anumite cercuri în lanurile de cereale (crop-circles) care anunţă un anumit eveniment în jurul datei de 4 august 2012. De asemenea, alte mesaje venite prin intermediul unor mediumi (chanelling) indică posibilitatea unor evenimente importante în decurs de o săptămână sau două.

Sierra a declarat ca a "văzut" o întâlnire la care atmosfera discuţiilor era foarte "intensă", la care participau numeroşi conducători mondiali, regina Angliei şi anumiţi membri ai familiei noastre galactice.

La această întâlnire, aceşti extratereştri au informat conducătorii mondiali că tranziţia globală înaintează mult prea încet, şi că dacă nu au de gând să anunţe prezenţa extratereştrilor pe Pământ (cunoscut ca "dezvăluirea" - disclosure) până la data de 4 august, atunci familiile noastre galactice vor realiza toate acţiunile necesare astfel încât această dezvăluire a prezenţei extraterestre pe Pământ să fie cât mai urgent realizată.

Sierra arată că s-au discutat numeroase variante de planificare a acţiunilor viitoare, dar au apărut evidente dezacorduri în privinţa modului în care dezvăluirea va fi făcută publică.

La acea întâlnire, se pare că regina Angliei a cerut exonerarea crimelor ei (iertarea acestor crime) în schimbul acceptării dezvăluirilor despre extratereştri.

Sierra a afirmă că a avut loc o tentativă de a găsi o soluţie acceptată de toate părţile aflate în discuţii, care probabil s-a adoptat până la urmă, însă detalii despre această soluţie nu sunt disponibile deocamdată.

Odată cu deschiderea Jocurilor Olimpice din Londra şi a spectacolului cu artificii organizat cu această ocazie, şi-au făcut apariţia şi câteva OZN-uri care s-au lăsat filmate, şi care au apărut chiar şi la posturile de televiziune oficiale.



Iată mai jos câteva dintre filmările acestor OZN-uri care au apărut cu această ocazie:





Pe de altă parte, David Wilcock a completat articolul său despre marea dezvăluire, în care arată că sub aparenţa unei "lipse" de evenimente, în realitate se petrec o mulţime de acţiuni - unele pozitive, iar altele clar negative.

David afirmă că Benjamin Fulford nu a publicat nimic săptămâna aceasta, determinând o anumită îngrijorare în rândul cititorilor lui, dar el este afara oricarui pericol.

Intervenţia Divină a reuşit să împiedice recent două complexe acţiuni de manipulare prin deghizare (false-flag) de o importanţă majoră (prin care s-a încercat fără succes să se declanşeze al treilea război mondial), iar din august 2011 niciuna dintre numeroasele acţiuni de acest fel nu şi-au atins scopul (graţie intervenţiei Divine).

În acest moment există în Golful Persic un distrugător plin cu muniţie de război care s-a dorit să fie folosită pentru a provoca acţiuni de război în care să fie atras Iranul, dar eforturile de a declanşa ostilităţile au fost un eşec total.

Se pare că apariţia lui James Holmes (autorul masacrului din Aurora (Colorado, SUA) în sala de judecată, viu, dezorientat şi amnezic, nu este deloc pe placul Cabalei criminale, care este cuprinsă de o frică teribilă că cineva din interior a "trădat", iar acum se poate vedea în mod public manipularea şi controlul mental la care a fost supus James pentru a duce la îndeplinire tragedia. Aceasta îi face pe mulţi să îşi dea seama de imensul aparat represiv şi de control care este la dispoziţia Cabalei criminale, iar oamenii încep acum să se trezească la realitate mult mai repede decât s-a crezut a fi posibil, iar prăbuşirea criminalilor care au orchestrat astfel de crime este iminentă, şi va fi foarte bruscă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu