duminică, 8 iulie 2012

Procesul Inaltarii - Reconstructia Campului Auric - Stralucirea Sinelui Superior - Arhanghelul Mihail



Iubiti Maestri, 

In primul rand, am dori sa clarificam CE NU ESTE INALTAREA. In actualul vostru stadiu de evolutie, Inaltarea corpului fizic va fi posibila doar pentru cateva fiinte foarte evoluate, care au deschis calea pentru Inaltarea omenirii, la urmatorul nivel de constiinta mai inalta. Iubitul nostru Mantuitor, impreuna cu multi alti mari Maestri si taramul angelic, a creat premisele si a plantat Semintele Luminii Divine, in pregatirea acestui proces extraordinar. 

In aceste vremuri, pentru a te inalta in corp fizic, ar trebui ca armonizarea corpului tau fizic, cu frecventele Luminii Divine, sa fie aproape desavarsita, iar armonia Cantecului Sufletului tau sa atinga nivelul celor mai inalte planuri ale Dimensiunii a 5-a si dincolo de ea. Voi sunteti avangarda, Semintele Stelare, sunteti cei care asigura combustibilul necesar Particulelor Adamantine de Lumina, pentru a activa Semintele Inaltarii, care au fost plantate pe Pamant in urma cu peste 2.000 de ani. Omenirea se afla in stadiul de purificare, pregatindu-se pentru o expansiune si mai mare a constiintei – proces in care se implica tot mai multe Suflete, pe masura ce el cuprinde Pamantul, accelerandu-se in mod exponential. 

In stadiul actual al transformarii evolutioniste, corpurile fizice ale aspirantilor/discipolilor aflati pe aceasta Cale se afla intr-un proces de infuzare cu puterea transformatoare a Luminii Divine. Celulele constiintelor inalte se trezesc si erup, odata cu formula alchimica a transformarii. Voi treceti printr-un proces de curatare a Campului vostru Auric, de o mare parte dintre tiparele de frecventa vibrationala negativa/distorsionata, care au diminuat intensitatea Luminii voastre Aurice, generand manifestarea tuturor anomaliilor din vehiculul vostru fizic. Toxinele blocate in corpul celular trebuie eliberate sau purificate, astfel incat sa va puteti integra, inca o data, in frecventele armonioase al structurii voastre multidimensionale. Celulele Corpului de Lumina si-au redus atat de mult intensitatea, incat Campul Auric a devenit incetosat si plin de energie negativa. Celulele Divine sunt inca prezente in interiorul si in jurul vostru; cu timpul, ele doar si-au diminuat si estompat luminozitatea, nemaifiind alimentate. Este ca si cum ati fi fost hraniti incontinuu cu o mancare contaminata, care, dupa o perioada lunga de timp, va distruge vehiculul corporal. Corpul egotic al dorintei este inventiv si staruitor si va va inghionti, in mod constant, sa cautati tot mai mult senzatii trupesti si indulgenta de sine, care au deseori rezultate dezastruoase. 

Trebuie sa intelegeti ca diversele parti al corpurilor voastre rezoneaza cu diferite tipare de frecvente, in functie de miscarea circulara si de puritatea sistemului vostru de chakre. Trebuie sa va straduiti din rasputeri sa atingeti armonia maxima, la fiecare nivel al Sinelui vostru Superior, pe care il integrati si sa constientizati faptul ca acesta este un proces fara sfarsit, fiindca toate nivelurile Creatiei au o dorinta innascuta de a ajunge la urmatorul nivel mai inalt de constiinta. 

Luati in considerare faptul ca omenirea traieste, simultan, experienta a patru realitati: fizica, mentala, emotionala si astrala. In lumea fizica/materiala, in care corpul si simturile fizice se afla in centrul atentiei, starea voastra de sanatate determina cat de mult interactionati cu lumea fizica si cat de mult va bucura aceasta experienta. Inaintarea voastra catre taramurile inalte ale constiintei reprezinta un proces treptat de trezire, prin care ii dati un impuls intelepciunii Sufletului vostru – si, nemijlocit, Sinelui vostru Superior. Odata ce pasiti pe Calea Inaltarii, voi initiati procesul de dezvoltare a unei vigilente constiente. In primul rand, trebuie sa va concentrati asupra aspectelor fizice ale Fiintei voastre: recipientul vostru fizic, sistemul chakrelor, natura voastra emotionala si abilitatile voastre mentale. Treptat, in timp, pe masura ce va echilibrati, va armonizati si integrati un anumit nivel de constiinta unificata, in Starea fizica de Fiintare, veti fi pregatiti sa accesati tiparele vibrationale, intelepciunea si abilitatile caracteristice realitatii din dimensiunile a 4-a si a 5-a. Acesta este procesul de baza, pe care noi il numim adesea, Inaltarea in Constiinta. 

Voi aveti un Corp Eteric, ce reprezinta o replica integrala si autentica a corpurilor voastre fizice, mentale si emotionale. Atunci cand muriti sau va parasiti corpul, Cordonul de Argint (cum este numit uneori) se desface, iar voi va detasati de corpul fizic, care incepe imediat sa se dezintegreze. Ceea ce ramane este invelisul corpului subtil, care este alcatuit din substanta astrala, emotionala si mentala, ce trebuie dizolvata inainte ca Sufletul sa poata inainta catre urmatorul nivel de constiinta. Am explicat anterior cum sunt purtate Sufletele netrezite, in locuri ce pot fi numite Unitati de Ingrijire Intensiva, in care Iubirea/Lumina Creatorului radiaza incontinuu in si prin Campul Auric al fiecarui Suflet, pana cand invelisul negativ al energiei necorespunzatoare este transmutata integral. 

Cu toate acestea, este important sa intelegeti ca moartea/tranzitia de dupa procesul vietii s-a schimbat radical. Nu mai intra toate Sufletele in planurile astrale dense, pentru a astepta sa le vina randul sa se reincarneze pe Pamant. Daca sunteti o persoana cu o Constiinta de Sine, al carei Cantec al Sufletului rezoneaza cu dimensiunile mai inalte – a 4-a, a 5-a sau si mai inalte – veti fi purtati in planul corespunzator, in care totul seamana foarte mult cu realitatea pe care ati lasat-o in urma, numai ca este mult mai grandioasa, mai frumoasa si mai plina de bucurie, de iubire si pace. Veti trece prin Portile taramurilor ceresti, pe deplin constienti. Va veti revedea viata trecuta, ca un observator si va veti putea lua ramas bun de la cei dragi si apropiati; oricum, ei vor disparea treptat in planul din fundal, exceptie facand aceia care sunt cei mai apropiati membrii ai familiei voastre de Suflete. 

Si apoi, frecventele pe care le emiteti sau cu care rezonati vor determina in ce dimensiune sau sub-plan veti fi purtati, precum si nivelurile informatiilor cosmice pe care le veti putea accesa. Campul vostru Auric este asemenea unui invelis ce va invaluie Corpul Eteric/Astral si care este fie un invelis de Lumina, fie o carcasa de energie negativa, dizarmonica, pe care ati acumulat-o de-a lungul numeroaselor experiente din vietile voastre anterioare. Voi sunteti alcatuiti din unitati/elemente de energie: mentala, emotionala, fizica, astrala si spirituala. Trebuie sa invatati sa acceptati faptul ca sunteti o creatie a unei energii puternice, o scanteie originara a Constiintei Divine. In calitatea voastra de co-creatori constienti de Sine, voi sunteti si cei care dirijeaza energia, prin puterea propriilor voastre ganduri, actiuni si intentii. 

Voi existati intr-un vartej de energie: fortele energetice care cuprind atat substanta Fortei Primordiale a Vietii, Lumina cu spectrul incomplet, din dimensiunile mai joase, precum si minunatele, atotcuprinzatoarele Particule Adamantine ale Luminii Creatorului, din taramurile inalte ale constiintei. Starea voastra mentala si calitatea rezonantei naturii voastre emotionale determina rezultatul stradaniilor voastre creatoare. In calitatea voastra de co-creatori, va veti modela si manifesta ideile/gandurile creatoare, iar apoi, va trebui sa traiti expresia materializarii rezultate din gandurile si actiunile voastre – in conformitate cu Legile Universului. 

Trebuie sa deveniti diriguitori eficienti ai fortelor energiei Cosmice, sa deveniti observatori constienti si sa practicati detasarea. Nu trebuie sa va permiteti sa fiti atrasi in vortexul de energie negativa, creat de altii. Invatati sa ramaneti fermi si sa detineti controlul, ca diriguitori ai propriilor voastre energii Sacre. Sa nu-i permiteti nimanui sa va tulbure linistea si armonia. Pe de alta parte, daca aveti vreun moment de ratacire omeneasca, va rog sa va amintiti ca trebuie sa va opriti, sa inspirati profund, sa va centrati si sa trimiteti in afara un suvoi al Flacarii Violet, pentru a transmuta si dizolva intreaga energie discordanta. Uneori va judecati mult prea aspru pe voi insiva. Nu trebuie sa fiti perfecti, Suflete dragi. 

Stralucirea Sinelui vostru Superior este cea care patrunde treptat si va umple corpurile fizice si emotionale – si astfel, va elibereaza de toata energia negativa, de toate reziduurile astrale. Lumina acumulata de Sinele Superior al intregii omeniri dizolva, incetul cu incetul, tiparele vibrationale distorsionate, ale planurilor astrale – care, in trecut, erau numite constiinta colectiva, formele-gand negative ale omenirii. Iubirea, seninatatea si bucuria sunt calitatile esentiale ale Sinelui Superior. Gandurile majoritatii oamenilor sunt de obicei intamplatoare si nefocalizate. Diminuarea frecventelor undelor cerebrale sau mentinerea constiintei in Starea Alfa va ofera o focalizare precisa asupra proceselor neintrerupte de gandire si o directie clara pentru mintea subconstienta. Tehnicile de Maiestrie Alfa reprezinta un instrument profund si puternic. Gandirea voastra constienta intelege, dar cea care proceseaza informatiile primite si actioneaza este mintea subconstienta. Devenind un Maestru al Starii Alfa si mentinandu-va un nivel corespunzator al undelor Alfa, veti putea comunica si interactiona cu mintea voastra subconstienta. Acest lucru se petrece dincolo de puterea vointei voastre, pe masura ce va dezvoltati abilitatea de a comunica direct cu mintea voastra profunda, launtrica si cu Mintea voastra Sacra. Veti descoperi ca puteti, in mod natural, sa luati cele mai bune decizii si sa actionati eficient, pentru a va atinge scopurile. 

Procesul Inaltarii incepe atunci cand Sinele vostru Superior isi preia rolul sau cuvenit, de diriguitor al Sinelui fizic. Este ca si cum un buton de aprindere se deschide in interiorul AND-ului vostru, care contine modelul perfect al Corpului de Lumina al Omului Primordial (Adam/Eva.) O serie de codificari, aflate in stare latenta, sunt activate prin frecventele mai inalte de Lumina, pe care ati inceput sa le integrati. Aceste tipare vibratorii de Lumina contin codificari specifice de culori si armonici, care actioneaza asupra tuturor celulelor si organelor din corpul uman. Treptat, celulele vor incepe sa absoarba si sa metabolizeze Lumina, iar aceste celule purtatoare de Lumina vor incepe sa patrunda si sa actioneze asupra intregului corp uman. 

Atunci, procesul de transmutare este initiat, iar toxinele, traumele emotionale, amintirile si experientele dureroase, stocate in intregul corp, vor iesi la suprafata, generand o multime de simptome fizice neplacute: dureri, simptome tipice starilor gripale, migrene, stari de confuzie si pierderi temporare de memorie – pentru a enumera doar cateva dintre ele. 

Urmatorul nivel al reconstructiei Campului Auric antreneaza corpul emotional si planurile astrale ale constiintei. Pe masura ce corpul vostru fizic evolueaza, el devine capabil sa integreze tot mai multe frecvente de Lumina. Realitatea voastra din dimensiunea a 4-a incepe sa se destrame, iar lumea voastra iluzorie devine distorsionata si derutanta. Structura credintelor religioase poate incepe sa se naruie, facandu-va sa va simtiti vulnerabili si lipsiti de calauzire sau directie. In acest stadiu, se produce o fuzionare cu Sinele vostru Superior, al carui aspect aflat in interiorul Sufletului vostru Stelar (cea de-a 8-a chakra) incepe sa transmita fascicule de impulsuri/raze de Lumina cu o inalta frecventa, in Mintea voastra Sacra, in Inima voastra Sacra si in intregul sistem al chakrelor. Aceste raze va activeaza capacitatile intuitive si contin informatii vitale, care va ajuta sa intelegeti cu adevarat cine sunteti si care pot activa si o Insatisfactie launtrica fata de aspectul Divin. 

Celula voastra Adamantina, de Esenta Divina, integreaza acum tot mai multa Lumina Divina, care activeaza si amplifica puterea Razelor Constiintei lui Dumnezeu, din Miezul Inimii voastre Sacre. Acest proces este programat in Tiparul vostru Divin si este codificat in AND-ul vostru. Acum, celulele voastre au inceput sa reactioneze la Lumina, care a devenit principala lor sursa de energie. Acesta este motivul principal din care aspirantii aflati pe Cale isi schimba adesea, in mod radical, dieta, deoarece corpurile lor fizice si emotionale sunt saturate cu Particule Adamantine de Lumina – hrana zeilor. 

Pe masura ce inaintati tot mai adanc in taramurile Luminii rafinate, simturile fizice pot deveni mai ascutite, iar puterea de perceptie a culorilor si a sunetelor sporeste. Amplificarea simturilor fizice atesta faptul ca celulele din Campul vostru Auric isi incep misiunea de a curata energia densa, restrictiva, care s-a acumulat timp de multe mii de ani. Treptat, inchisoarea incetosata, care a obturat simturile si a tinut omenirea in captivitate este scaldata in Lumina, iar Campul Auric devine mai radiant, pe masura ce tot mai multe Suflete isi trezesc potentialul Divin. Corpul fizic trebuie sa beneficieze din nou de efectele Luminii Vii, pentru a-si redobandi Corpul de Lumina originar, care i-a fost menit intregii omeniri. 

Iubitii mei, nu va mai atintiti privirea asupra haosului si a distrugerii, care sunt de nestapanit in aceste vremuri. Traiti-va fiecare zi, stand centrati in Inima voastra Sacra/Centrul Puterii Solare, astfel incat sa puteti integra in corpul vostru fizic, cantitatea maxima de Lumina Divina si trimiteti mai departe acest dar pretios, in inima Mamei Pamant si in afara, in lumea formelor. Trebuie sa stiti ca eforturile conjugate ale Slujitorilor Lumii de pe intreaga planeta pot schimba situatia. Noi suntem o forta pentru binele cel mai inalt – si acest lucru nu poate fi negat. Eu sunt si raman, pentru totdeauna, ocrotitorul si calauza voastra credincioasa. 

EU SUNT Arhanghelul Mihail 

Transmis prin Ronna Herman 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu