miercuri, 15 august 2012

Angajamentul de a evolua - a doua etapa a evolutiei spirituale si ascensiunii


Fazele evolutiei spirituale si ascensiunii

1. Deziluzia

2. Angajamentul de a evolua

3. Purificarea

4. Integrarea

5. Asimilarea Noilor Energii

6. Transmutatia

7. Transfigurarea

8. Resurectia

9. Ascensiunea



Discutam despre a doua etapa - Angajamentul de a evolua

Dupa ce experimentam diverse cai spirituale, maestri, invataturi, metode de meditatie, carti iluminate, seminarii.., ajungem la concluzia ca drumul spiritual necesita multa munca si nu vorbe goale. Avem cateva experiente "satori" care ne arata ceea ce este posibil, dar nu am fost capabili sa mentinem acele stari de constiinta, realizand ca vor fi necesare multe repetitii, concentrare si dedicatie pentru a depasi atasamentul fata de iluzii si sisteme de credinta negative care par sa puna bete in roate la fiecare pas.

Omul realizeaza astfel ca exista multe etape ale angajamentului spiritual si ca exista multe niveluri si straturi. La inceput sunt percepute numai blocajele si obstacolele evidente in calea cresterii, posibil cautarea unui terapeut pentru vindecarea unor abuzuri din trecut, terapeuti energetici pentru a purifica sistemul de chakre si meridiane. Pentru a mentine calea spirituala, au fost probabil consultati diversi mediumi si oameni cu puteri psihice. Cele mai multe dintre aceste experiente au fost probabil nepretuite pentru oamenii porniti pe calea spirituala. 

Apare apoi revelatia ce ilustreaza faptul ca angajamentul spiritual este pe viata si ca, in aceasta lume, este necesara protectia spirituala si consolidarea si interiorizarea adevarurilor spirituale. Omul incepe sa realizeze ca Dumnezeu este in Interior si nu undeva pe un nor pufos cerand obedienta.

Dorinta de a il cunoaste pe Dumnezeu de Acolo este inlocuita de dorinta de a trai Adevarul Prezentei Divine din Interior.

In mesajul urmator vom discuta despre cea de a treia etapa a evolutiei spirituale si inaltarii, Purificarea.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu