miercuri, 15 august 2012

Interviu cu un extraterestru (4)


[urmare din partea a treia]

Dreptul vostru prin naştere

Aţi fost creaţi din extaz; aţi fost creaţi din dragoste şi lumină. Este dreptul vostru prin naştere. Tot ceea ce faceţi poate fi un act de iubire, făcut cu o uşurinţă a creativităţii lipsită de orice efort. Sunteţi făcuţi după chipul Creatorului Infinit; iar asta înseamnă, foarte simplu, că şi voi sunteţi creatori infiniţi şi multidimensionali. Asta e acel TU natural, firesc. Dacă vă îngăduiţi să conştientizaţi că nu mai aveţi nevoie de instrumentul vinovăţiei, vă veţi oferi expansiunea pe care o aveţi de drept prin naştere.

Vă veţi îngădui expansiunea vitalităţii voastre şi atunci veţi putea , cu conştienţă limpede, să creaţi şi să atrageţi în viaţa voastră lucrurile pe care ştiţi că le meritaţi. Veţi descoperi că atunci când îndepărtaţi vinovăţia din trusa voastră cu instrumente, ceea ce va rămâne va fi această realizare şi conştientizare: NIMIC nu e prea simplu sau prea bun ca să nu fie adevărat. Nimic!..." ‘Vreo excepţie, Bashar?" " Nu, niciuna."

Nimic nu e prea simplu sau prea bun ca să nu fie adevărat şi nimic nu e prea nemaipomenit sau prea extatic ca să nu vă aparţină – nimic. Meritaţi tot ceea ce vă puteţi imagina – pentru că existaţi! Iar dacă existaţi, atunci evident că Tot-Ceea-Ce-Este, Creatorul Infinit, consideră că meritaţi să existaţi. Dacă existaţi cu dorinţa de a crea pace, armonie, bucurie şi extaz în viaţa voastră, atunci să ştiţi că nu sunteţi creaţi cu această dorinţă fără să fi fost creaţi şi cu capacitatea de-a atrage asta în viaţa asta. 

Conştienţa voastră privind această idee, prin ea însăşi, e suficientă pentru a vă aduce acestea în viaţă. Creaţia nu vă tăinuieşte nimic şi n-a făcut asta niciodată – niciodată! În toate împrejurările din viaţa voastră, fiecare dintre voi a fost susţinut 100% de către Univers. Nu vi se dă niciodată o dorinţă fără să vi se dea şi capacitatea de a realiza acea dorinţă!

Universul şi Creaţia Infinită nu face niciodată ceva ne-esenţial sau lipsit de sens. Prin urmare, de vreme ce nu a trebuit să faceţi nimic special ca să vă meritaţi existenţa, de vreme ce, evident, Tot-Ceea-Ce-Este consideră că meritaţi să existaţi, oferiţi-vă şi voi acelaşi privilegiu al nevinovăţiei: trataţi-vă cu acelaşi respect şi iubire necondiţionată. 

Acordaţi-vă permisiunea şi dreptul de a crea viaţa aşa cum o doriţi, deoarece aveţi capacitatea de a o crea în acest fel. Tot ce aveţi de făcut e să vă reamintiţi că această capacitate de a concepe această idee este, prin ea însăşi, o indicaţie a capacităţii voastre de a crea această idee. 

Repet, sunteţi creatori multidimensionali; şi felul în care gândiţi, simţiţi şi credeţi e felul în care trăiţi experienţa creerii realităţii fizice din jurul vostru – întotdeauna! Fără excepţie!

Realitatea voastră fizică e întotdeauna produsul a ceea ce fiecare dintre voi crede că poate fi – SAU se teme că va fi. Deoarece să te temi că ceva se va întâmpla în viaţa ta, e acelaşi lucru cu a spune că scenariul de care te temi e cea mai puternică realitate posibilă ce e probabil că se va materializa în viaţa ta. Realitatea ta fizică e întotdeauna produsul a ceea ce crezi tu că poate să fie sau va fi.

În viaţa voastră situaţiile nu apar ca să vă arate că sunteţi blocaţi în ele; în viaţa voastră situaţiile nu apar că să vă arate că aţi dat greş în crearea altora mai bune. Situaţiile apar în viaţa voastră ca să vă arate ce credinţe aţi fost învăţaţi, căror credinţe le-aţi căzut pradă – iar dacă nu sunt cele preferate, atunci să le schimbaţi. 

Aveţi permanent cu voi un mecanism de auto-reglare care să vă permită să aflaţi ce credinţe ar putea fi îngropate în mintea inconştientă. Mecanismul auto-reglator ce vă permite să ştiţi exact cum să scoateţi acele credinţe la suprafaţă, în mintea conştientă – astfel că, dacă nu vă plac să le puteţi schimba, iar dacă vă plac să le întăriţi – e experienţa realităţii fizice.

Dacă vezi că eşti implicat în situaţii pe care nu le preferi, atunci conştientizează simplu că singurul mod prin care poate exista acea situaţie în viaţa ta e pentru că ai credinţa care îi permite să apară în viaţa ta. Prin urmare, acum că o situaţie ţi-a arătat pe ce tip de credinţă funcţionai, eşti liber. Ai ocazia să spui: "Aha! Acum am definiţia credinţei care a creat această situaţie; era îngropată în mine. Acum a ieşit la suprafaţă, fiindcă iat-o peste tot în jurul meu. Prin urmare, dacă n-o prefer, pot pricepe care era definiţia, şi astfel o pot schimba în altă definiţie pe care o prefer."

După care, foloseşte 100% din încredere – aceeaşi încredere folosită pentru a crea scenariul negativ – să ştii acum că, odată ce ai schimbat acea definiţie cu una pozitivă, realitatea îţi va reflecta acea credinţă definită, la fel de puternic pe cât ţi-a reflectat-o pe cea pe care nu o preferai. 

Aveţi propriul sistem de auto-ghidare, propriul sistem de ghidare înzidit în voi. Şi de aceea, când interacţionăm cu voi, ceea ce veţi simţi întotdeauna de la noi, e dacă alegeţi să credeţi în voi înşivă sau nu, dacă alegeţi să credeţi că aveţi capacitatea de a crea realitatea pe care v-o doriţi sau nu – noi credem că o aveţi! Vă vom reflecta permanent că aveţi această capacitate, pentru că noi ştim că o aveţi. Nu credem că o aveţi: noi ştim că o aveţi – dincolo de orice urmă de îndoială. Ştim că toate fiinţele din creaţie au capacitatea de a crea realitatea pe care o trăiesc.

Vă reamintesc, iar, tuturor că sunteţi născuţi pe Pământul vostru cu facilitatea completă de a vă trăi viaţa în bucurie absolută; dar, datorită felului în care v-aţi creat societatea să fie, acea bucurie e îndepărtată la majoritatea, până să împliniţi 3 ani. Da, atât de tineri! Şi începeţi să cădeţi pradă sistemelor de credinţe despre care societatea voastră spune că trebuie să le adoptaţi ca să supravieţuiţi în această lume... copile! [continuare în partea a cincea]


Sursa: aim.edu.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu