duminică, 12 august 2012

Declaraţie ŞOCANTĂ a Monicăi Macovei: "Eu cred că urmează un război civil"


Europarlamentarul PDL Monica Macovei spune că se aşteaptă "la un război civil" pentru că îi este clar că cei de la USL, "un grup infracţional organizat", aşa cum se spune în interceptările dosarului Dobre, nu se vor lăsa.



Macovei lansează un avertisment sumbru
Macovei lansează un avertisment sumbru


"Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav", a declarat ea, la Realitatea Tv.

"Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (...) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa", a insistat Macovei.

Anterior, Macovei fusese întrebată cum de reuşeşte să îi convingă pe cei din UE despre lucrurile care se întâmplă în România. "Da, sunt foarte influentă. Ce spun eu se regăseşte şi în declaraţiile Comisiei Europene şi ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred că românii trebuie să fie mândri că au un om între ei atât de influent în afară şi ştiţi ce înseamnă asta? Că au încredere în mine, fiindcă nu i-am minţit niciodată", a susţinut ea.


Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu