duminică, 12 august 2012

PREVIZIUNI DESPRE ROMANIA - 12 AUGUST 2012

Ceea ce ce va urma sa se intample la noi in tara in viitorul nu tocmai indepartat, ar trebui sa ne puna bine de tot pe ganduri.

Presedintele suspendat se va intoarce la Cotroceni in urma unor evenimente sau mai bine zis " sforarii", care deja au inceput sa se deruleze. Nu este exclus ca acest lucru sa se intample mai repede de  luna septembrie. Acest lucru va duce la o stare generala de indignare si proteste. 
O parte din membrii  CCR deja au hotarat cum vor rezolva problema listelor si a ne validarii referendumului. Din aceasta cauza a fost atat de liniste pana acum. S-au tras sfori, s-au dat telefoane, s-au incheiat targuri, si s-a amintit ca exista polite si servicii neplatite inca.
Asa incat nu trebuie sa ne miram de ceea ce va urma.  

Presedintele interimar nu se va retrage din politica cum a promis, ci va lupta si va cauta tot felul de solutii pentru a-l face pe Traian Basescu sa demisioneze.

Toata aceasta lupta politica va face ca increderea forurilor internationale sa scada si poate aduce sanctiuni sau chiar excluderea din anumite organizatii si uniuni.

Un lucru care ar trebui sa ne dea o speranta noua oamenilor normali,  este ca exista deja un om, care va avea calitati de vizionar, luptator si conducator. Acest om s-a ''trezit" deja, si asemenea multora dinte noi, acum este in "cautare". In curand va realiza care este misiunea vietii sale si la timpul cuvenit si-o va indeplini. 

Este timpul ca noi cu totii sa realizam care este misiunea vietii fiecaruia dintre noi si atunci cand timpul va veni, sa ne-o indeplinim.

Nu trebuie sa ne speriem sau sa ne panicam de evenimentele prin care vom trece, ci sa le vedem si sa le percepem exact ca o terminare a unui ciclu si inceperea  a altuia nou. 

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne ajute pe noi pe toti, sa trecem cu bine prin ceea ce va urma !

Mesaj primit de la Ingeri de catre Sfatuitoarea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu