luni, 10 septembrie 2012

Noua metafizica - Despre religie si guvern


" Acum, atat ideea de religie si intr-o masura ideea de guvern, sunt create ca si o consecinta a acestei separari, pornind de la ideea ca pot fi create si perpetuate povesti si concepte, care nu au legatura cu legatura care exista intre lucruri, ci cu acele aspecte care pot fi ascunse, separate si judecate. Asadar, indivizii au creat un ciclu, prin care si-au oferit puterea celor care puteau sa ii protejeze, fata de lucrurile pe care acestia din urma le-au creat, fata de care oamenii nu puteau sa stie daca sunt adevarate sau nu. Veti descoperi ca acest scenariu s-a repetat in diferite forme, de-a lungul acestui ultim ciclu de 25.000 de ani.

Chiar si in momentul aparitiei unor constiinte mai ample din alte dimensiuni, cum ar fi de exemplu Constiinta Cristica, ciclul separarii era atat de complet, incat aceste aparitii nu au fost intelese. Mesajele care au fost oferite, gravitau de obicei in jurul ideii ca fiecare individ era asemanator constiintei Cristice, ca era constiinta Cristica. Cu toate acestea, ciclul separarii a imprimat un obicei atat de adanc in mentalitatea voastra, fortificand si intarind mentalitatea intr-o asemenea masura, incat singura maniera prin care au putut fi auzite acele mesaje, era de a ceda puterea individului si de a deveni adepti mai degraba decat persoane care practica invataturile, adepti mai degraba decat lideri.

Intelegeti ca, Constiinta Cristica nu a dorit niciodata sa fie un lider, sau sa conduca. El a dorit sa fie o reflexie prin care acel individ, adica Iisus, sa reflecte ideea ca fiecare individ este o extensie, sau daca doriti, un fiu sau o fiica a lui Tot Ceea Ce Este, sau Dumnezeu.

Fiti constienti de faptul ca toate ideile pe care voi le numiti religie, care urmaresc sa considere ca oamenii au nevoie de a fi condusi, ca ei valoreaza mai putin decat ideea de divinitate, ca ei pot fi judecati prin prisma ideii de divinitate, toate sunt separari in interiorul lui Tot Ceea Ce Este. Aceste idei pe care voi le numiti religie, au legatura cu cedarea puterii pe care o aveti unor indivizi, care fie prin sentimentul neajutorarii, frica, judecata sau preamarire de sine, ar dori ca voi sa le sustineti sentimentul de a avea putere, in mijlocul unor sentimente inconstiente de lipsa a puterii, pe care acesti indivizi le au. Ideile sunt perpetuate, deoarece acesti indivizi au convingerea ca ei sunt lipsiti de valoare si nu sunt o parte integranta, separati de divinitatea care este dreptul lor, care este dreptul fiecaruia, de a stii cine este cu adevarat el sau ea. Asadar, voi veti descoperi ca aceaste conglomeratii si multitudinea de religii, mereu vor fi un rezultat natural al confuziei care se manifesta ca urmare a separarii fata de Tot Ceea Ce Este, fata de care sinele stie ca este conectat. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu