luni, 10 septembrie 2012

Scandal uriaş în SUA! Obama are acte de identitate false? Mai mult: Scandal uriaş în SUA! Obama are acte de identitate false? - Stiri externe | Libertatea.ro


Statele Unite se pregătesc pentru noi alegeri prezidenţiale, iar informaţiile-bombă despre candidaţi ies la iveală pe bandă rulantă. Recent, revista National Enquirer a publicat mărturiile unei femei, Susan Daniels (foto mic), detectiv particular, care susţine că documentele actualului lider, Barack Obama, sunt false, numărul de identificare socială (echivalenBarack Obama tul CNP-ului de la noi) fiind al unui decedat.
    Barack Obama tul CNP-ului de la noi) fiind al unui decedat. este îngrijorat, susţin surse din anturajul său, din cauza noilor dezvăluiri. Aşa arată cardul SSN (adică Social Security Number Card), doar că pe acest document nu e dezvăluit numărul lui Obama, despre care se ştie doar că începe cu 042


Zvonul că Barack Obama (51 de ani) nu s-ar fi născut pe teritoriul american, ci pe continentul african, în Kenya, a apărut în urmă cu multă vreme. Liderul SUA a negat vehement acest lucru, arătând abia anul trecut un certificat de naştere emis în Hawaii, despre care experţii în autentificări citaţi de presa de scandal din SUA susţin că ar fi fost un fals grosolan, făcut cu ajutorul computerului.
Acum, acuzaţiile au atins un nou nivel: un detectiv particular a descoperit că numărul de identificare socială al preşedintelui, adică varianta americană a CNP-ului, ar fi “împrumutat” de la un bărbat născut în 1890 şi decedat în urmă cu mulţi ani! Prin urmare, susţine Susan Daniels, Obama se legitimează cu acte false! Pentru a-şi dovedi spusele, l-a acţionat în justiţie pe preşedinte, care ar putea fi forţat astfel să-şi prezinte toate documentele personale în faţa americanilor.

Ar putea fi acuzat de fraudă

Despre numărul de identificare socială al lui Obama se ştie doar că începe cu 042 şi că este aferent, se pare, statului Connecticut, în vreme ce, fiind născut în Hawaii, liderul trebuia să aibă prefixul 575 sau 576. Dacă acuzaţiile se vor dovedi adevărate, Obama ar putea fi acuzat de fraudă la cel mai înalt nivel. Şi asta pentru că, nefiind născut pe teritoriu american, Barack Obama nu ar avea voie să candideze la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, iar alegerea sa ca preşedinte devine automat neconstituţională.
În prezent, conform unei alte publicaţii americane, Globe, e nelinişte la Casa Albă, surse din interior afirmând că procesul trebuie luat în seamă, iar cineva trebuie să meargă să o înfrunte cu brio pe Susan Daniels, la tribunal. Nu se ştie însă cine va face asta. Rugaţi să comenteze situaţia, membrii administraţiei prezidenţiale nu au oferit nici o explicaţie.


Sursa:  Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu