luni, 1 octombrie 2012

BILL COOPER - Inceputurile umanitatii (1.10.2012)


Bill Cooper - Mystery Babylon (1993)
 00 - Dawn Of Man

Va prezentam astazi ”primul episod din seria Mystery Babylon realizata de catre William Milton Cooper, cunoscut deasemenea sub numele de Bill Cooper, in anul 1993 in cadrul propriei emisiuni de radio intitulata “The Hour Of The Time”.
     Mystery Babylon este o serie de emisiuni ce demasca secretele unor societati secrete infiintate pe baza doctrinelor anticelor “Scoli al Misterelor” de origine Babiloniana asa cum ar fi Masoneria, Ordinul Cavalerilor Templieri, Societatea Skull & Bones si multe altele. Bill Cooper incearca sa elucideze mistere ce au supravietuit miilor de ani si ii arata pe cei care au stat in spatele acestor culte ale misterelor atat in lumea antica cat si in prezent.  Pe parcursul a peste 40 de emisiuni ce insumeaza multe ore veti putea invata si intelege ce este si ce a fost in mintea celor ce au influentat lumea in care traim astazi” .. SURSA http://foculrenasterii.blogspot.ro/
Bill Cooper este unul dintre primii teoreticieni ai conspiratiei care a incercat sa patrunda in mintea elitelor oculte care conduc din umbra aceasta lumea. Interpretarile lui lasa loc subiectivismului insa este un punct de vedere ce merita investigat mai ales ca Bill a fost ucis prin impuscare in 5.11.2001 dand astfel un plus de credibilitate teoriilor lui. In 28.062001, deci cu putin timp inainte de evenimentele de la 11 sept, a demascat incercarea manipulatorie a presei de a-l scoate responsabil pe Bin Laden pentru un eventual atac asupra Americii (ascultati emisiunea in limba engleza aici) .
In ceea ce-l priveste pe Satan si pe Lucifer si viziunea aceasta crestina asupra subiectului am mai vorbit despre asta pe blog si ne repetam: pentru noi Satan vine mai degraba, de la Saturn (care în engleză de ex. se citeşte Sætərn, cu un r mai putin accentuat si astfel suna extrem de similar) şi care în astrologie, are din cele mai vechi timpuri, mai vechi decât creştinismul, simbolistica agentului materialităţi, principiului limitării şi al individualizării, deci al apariţiei egoului, zeul distrugerii, bătrânul timp, plumbul, densitatea. Satana mai poate fi ascoiat si cu sarpele (reptilianul, draconianul, dracul) Shietan, care a oferit cunoasterea intelectuala (lumina cunoasterii - pe Lucifer - simbolul planetei Venus, lumina diminetii, focul in viziunea lui Cooper) lui Adam si Eva (posibil primii umani modificati genetic de reptilieni) si astfel i-a coborat in minte, in dualitate ... sau cu Seth, zeul intunericului din mitologia egipteana ... Existenta acestuia ca o entitate aproape egala cu Dumnezeu in putere este o idee a oamenilor din trecut, daca este sa ne raportam la teoria extraterestrilor antici. Daca un extraterestru ar fi venit pe pamant in trecut ar fi fost luat drept zeu. Existenta acestuia este posibila, dar nu ca o entitate cu puteri dumnezeiesti, ci mai degraba ca un extraterestru, cel mai probabil un reptilian din constelatia Alpha Draconis,  cu tehnologii avansate si capacitati mentale sporite. Consideram posibila existenta conspiratiei reptiliene impreuna cu micii cenusii si a altor specii extraterestre recesive pentru inrobirea pamantului si distrugerea civilizatiei umane. Asadar nu negam existenta lui Satan, ci a povestii mitologice pe care acesta a imbracat-o in mintea oamenilor de-a lungul milenilor.  SerialulStargate are mult adevar in el pentru cine are ochi sa vada ... Entitatea Anubis din film poate fi o reprezentare a acestor reptilieni care au capacitate de translatie interdimensionala.
Revenind la filmul de azi, in el se analizeaza simbolistica filmului „2001 - A space Odyssey” din anul 1968, un film realizat de Stanley Kubrick. O alta interpetare a filmelor lui Kubrick gasiti si in articolul  Kubrick's Odyssey (2011)  - Secrets Hidden in the Films of Stanley Kubrick - Part One: Kubrick and Apollo . Ar fi multe de spus insa va mai lasam si pe voi sa ganditi si sa trageti concluzii ...

Multumim celor de la fumsioglinizi.info pentru traducere ...

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Aceste filme sunt OPEN SOURCE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu