luni, 22 octombrie 2012

Horoscopul divin: Cartea ingerului pentru zodia ta!

Ceea ce se ascunde dincolo de ce vedem este ceea ce ne influenteaza cel mai mult existenta si starea de spirit.

Multe lucruri depasesc puterea noastra de intelegere. Nevazutul este una dintre cele mai dorite subiecte, tocmai pentru ca nu il putem atinge vreodata. Totusi, exista o cale de a afla mai multe despre sufletele noastre si ce le influenteaza: tarotul. 
Sursa foto: Shutterstock.com
Berbec
Cuvinte cheie: incapatanare, inventivitate.
Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Malahidael, ingerul curajului. Tarotul spune ca te asteapta schimbari importante si tocmai de aceea ai nevoie de Malahidael. El te va ajuta sa nu iti lasi garda jos si sa gasesti raspunsuri dupa ce ti-ai consultat si inima si mintea.
Taur
Cuvinte cheie: generozitate, cunoastere.
Zodia ta va fi ajutata de Pistis Sophia, ingerul creatiei, iti va veni in ajutor de fiecare data cand vei intalni o situatie stresanta. Acesta simbolizeaza puterea de a te reinventa, de a te reface si te va ajuta sa iti cunosti sufletul si sa cresti. Ai incredere in tine, esti un om minunat si vei reusi!
Gemeni
Cuvinte cheie: reculegere, previzibilitate, instinct.
Cartea ta il arata pe Raphael, ingerul recuperarii – este vorba despre recuperarea sinelui. Ai nevoie de un moment de liniste, de odihna si de gasirea unei noi surse de energie. Sfatul ingerului Raphael este sa ai incredere in tine, deci asculta-ti instinctele, te vor ajuta in rezolvarea unei probleme importante din viata ta.
Rac
Cuvinte cheie: posesivitate, sensibilitate, retinere.
Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Zadkiel, ingerul milei, al bunatatii si al intelepciunii este cel ce iti guverneaza zodia. Trebuie sa iti amintesti lectia lui pentru a umple acel gol din viata ta. Viitorul tau se anunta prietenos, iar pentru prezent nu trebuie sa iti faci griji, Zadkiel e cu tine.
Leu
Cuvinte cheie: forta, inchidere.
Zeruch, ingerul puterii, se arata in destinul tau. Ingerii spun ca ti-ai inchis inima din cauza unui lucru pe care l-ai facut cuiva sau care ti-a fost facut. Este, asadar, timpul sa iti iei viata in propriile maini, iar Zeruch tocmai pentru asta este acolo: sa te ajute sa te impaci cu persoana care a fost implicata in acel conflict si sa poti relua mersul lucrurilor.
Fecioara
Cuvinte cheie: ambitie, idealism, creativitate.
Cartea zodiei tale il arata pe Cambriel, ingerul perfectiunii. Concentreaza-te! In ultima vreme ai cam fost cu capul in nori. Acum este timpul sa schimbi asta: esti o persoana care tine foarte mult de idealurile sale. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa incepi sa iti materializezi planurile.

Balanta
Cuvinte cheie: sentimentalism, interiorizare.
In carti se arata Michael, ingerul miracolelor si al sigurantei. Trebuie sa scapi de o povara ce iti sufoca constiinta: aduna-ti toata rabdarea si forta pentru a depasi acest obstacol interiorizat. Arhanghelul te va ajuta sa vezi adevarata fata a lucrurilor, este timpul sa renunti la unele fantasme si idealuri.
Sursa foto: Shutterstock.com
Scorpion
Cuvinte cheie: aroganta, superficialitate.
Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Gabriel, ingerul comunicarii, iti va deschide ochii pentru o mai buna intelegere a sinelui, pentru a te echilibra sentimental. Pune-ti ordine in viata si in prioritati si fii fara grija: arhanghelul mesagerilor iti va fi aproape.
Sagetator
Cuvinte cheie: schimbare, impulsivitate.
Phuel, ingerul apelor si al lunii, este cel ce s-a aratat in cartea ta. Daca dilemele sau furia iti tulbura starea de spirit, atunci exact de prezenta lui Phuel ai nevoie. Ea te va ajuta sa nu mai fii atat de impulsiva si sa astepti intai sa treaca valul pentru a trece la actiune.
Capricorn
Cuvinte cheie: stabilitate, sensibilitate refuzata, verticalitate.
Zodia ta este in paza lui Raziel , ingerul intelepciunii – este momentul sa incepi un nou proiect. Nu te teme, fii inovativa, deschide-ti mintea catre lume si imbratiseaz-o!
Varsator
Cuvinte cheie: dinamism, imprevizibilitate.
Cartea ta de tarot il ilustreaza pe Rahab si Manakel, ingerii renasterii si ai vindecarii – ingerii marii. Ei te vor ajuta sa iti imbunatatesti dispozitia: spiritul tau este ca marea, se tulbura la cea mai lina pala de vant. Sfatul acestei carti este sa iti gasesti armonia interioara.
Pesti
Cuvinte cheie: spontaneitate, romantism.
Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Zuriel, ingerul armoniei. Poate nu iti dai seama chiar acum, dar iti lipseste ceva, iar acel gol este nevoia ta de a controla totul. Nu-ti pierde spontaneitatea, asuma-ti riscuri si nu uita sa te bucuri de moment. Si aminteste-ti: uneori e mai bine sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. 
 Foto prima pagina: Shutterstock.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu