luni, 22 octombrie 2012

VIDEO: Mesajul Pleiadienilor


Un apel la trezire transmis Familiei de Lumină

Fără altă introducere, iată un foarte scurt documentar despre mesajul extratereştrilor din sistemul stelar al Pleiadelor, destinat nouă, Pământenilor.

"Există o multitudine de culturi şi societăţi care se află în imensitatea Universului. Iar aceste societăţi şi culturi au venit şi au plecat de pe această planetă încă de la începuturi. Nu numai noi, Pleiadienii, am venit să vă asistam. Suntem doar unul din grupuri de pe un anumit sistem solar. Sunt mulţi cei care au venit aici din multe motive..."

"Majoritatea grupurilor extraterestre sunt aici pentru a susţine evoluţia voastră spirituală. Dar sunt şi alţii aflaţi aici din alte motive..."

"Vă oferim versiunea noastră asupra lucrurilor, pentru a vă aduce la un nivel ridicat al conştiinţei. Nu dorim să spunem că aceasta, şi numai aceasta, este versiunea care arată cel mai corect cum stau lucrurile. Toate aceste învăţături au un scop foarte înalt. Iar istorisirile pe care vi le spunem sunt făcute pentru a vă aduce la un nivel ridicat de conştiinţă. Aceasta este intenţia noastră."

Vă invitam să vizionaţi acest documentar pentru a afla mesajul Pleiadeenilor:



Traducerea si adaptarea au fost oferite de universulsacru.ro

Sursa: roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu