luni, 1 octombrie 2012

Imaginea care a ŞOCAT 1 MILIARD de oameni! "Einstein TRAIESTE!"


O fotografie făcută la New Delhi a făcut încojurul lumii.
Albert Einstein din India
Albert Einstein din India
Din India vine cea mai mare surpriza posibila! Cel mai mare fizician din istorie, Albert Einstein, traieste! Acesta este anuntul care a socat o tara de peste 1 miliard de locuitori, scrie bzi.ro.

Un om care seamana la perfectie cu celebrul fizician a fost fotografiat pe strazile din New Delhi, iar indienii cred ca Einstein s-a reincarnat in unul de-ai lor si refuza teoria unei simple asemanari, fie ea si destul de mare. Hindusii cred cu tarie in reincarnare.

Sursa:  REALITATEA.NET

Un comentariu:

  1. Realitatea.net inventează subiecte, iar cel de mai sus are menirea de a-l readuce în atenţie pe Einstein. Ei sunt părtinitori când e vorba de a formula critici asupra teoriei lui.
    Dintr-o regretabilă eroare am postat pe site-ul http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/turcia-si-siria-in-prag-de-razboi-85430.html#comment-1149641 un text. Pe lângă faptul că, la cererea mea, textul nu a fost şters, deşii nu avea nici o legătură cu subiectul paginii, m-am trezit şi cu un atac la persoană violent şi cred că de la cineva din redacţie, deoarece nu mi s-a dat dreptul la replică, prin blocarea accesului meu la pagina respectivă. De aceea am să răspund aici acelui (acelei) anonim(e) care s-a trezit comentând fără rost.

    Oricum se vede că gândeşti ca o cismă şi eşti departe de a înţelege ceva din ştiinţă. Cunoaşterea lumii nu este un proces infinit, cum afirmi, pentru că lumea are caracter holografic şi toată informaţia întregului este încifrată în fiecare particulă, oricât de mică sau de mare ar fi aceasta. Deci se poate ajunge la înţelegerea lumii prospectând orice segment de univers finit, în el oglindindu-se Totul Absolut. Chiar Einstein afirma că „lucrul cel mai de neînţeles din lume este că lumea poate fi înţeleasă”. Dacă nu ar exista speranţa că lumea poate fi înţeleasă prospectarea ei nu ar mai avea nici un sens. Apoi chestiunea filozofică a detaşării (abstragerii) esenţei din materia comună este un paradox.
    Dar, pentru că „unii” ţin cu orice preţ ca Einstein să nu fie dat jos de pe soclul lui, teoria gravitaţiei bate pasul pe loc de aproape un secol, deşii noile observaţii din astronomie arată clar limitele acestei teorii aşa-zis generalizate.
    Cred că eşti de aceeaşi etnie cu Einstein. De câte ori spun că teoria lui este o eroare cineva sare în sus de trei metri. Dar degeaba, greşeala e greşeală şi timpul va scoate la lumină adevărul. Ştiinţa nu e politică pentru a fi sucită după cum vrea fiecare.
    Eu credeam că scriu pe platforma realitatea.net, dar se vede treaba că am dat peste realitatea.sem.

    RăspundețiȘtergere