miercuri, 28 noiembrie 2012

Colaborare planetara


21 DECEMBRIE 2012
 
Dragii mei, a sosit timpul unei schimbari planetare. Exista multe realitati paralele.
Azi, sunt cel putin 8 variante cu privire la ceea ce se va intampla la sfarsitul acestui ciclu planetar ce se incheie pe 21 decembrie 2012, ora Romaniei 13,38.
 
1. Nu se va intampla nimic, totul va decurge normal, nimic nu se schimba , nici pe plan social si nici in sufletul umanitatii, ritmul transformarilor ramane lent si constant.
 
2. Nu se schimba nimic pe plan fizic, totul va decurge normal insa pe plan spiritual va avea loc o constientizare la nivel global ca necesita o schimbare de paradigma, adica umanitatea trebuie sa schimbe atitudinea si sa promoveze valorile ca de ex. Respectul, dreptatea, iubirea, compasiunea, ecologia, holistica, cooperarea, evolutia in bine, etc.
 
3. Va avea loc o accelerare a evenimentelor pe scara planetara, cu precadere o trezire a Planetei Pamant ce va declansa fortele naturii pe toate fronturile ca de ex. Cutremure, eruptii vulcanice, uragane, inundatii fara precedent, incendii devastatoare sau caderi masive de zapada.
 
4. Vor avea loc explozii solare fara precedent ce vor anihila retelele electrice la nivel planetar si va duce umanitatea la nivelul evului mediu pentru un timp nedeterminat.
 
5. Se va declansa un razboi global ce va degenera in holocaust nuclear , generand Armagedonul.
 
6. Vor avea loc evenimente cosmice de tip Alinierea planetelor, trecerea sistemului solar sub ecuatorul galactic, trecerea planetei Nibiru sau aparitia unor nave extraterestre ce vor intra in atmosfera si vor fi vizibile de la sol.
 
7. Vor fi trei zile de intuneric datorita intrarii sistemului solar in zona ZERO a galaxiei, unde nu exista camp electric, iar a patra zi, iesind din aceasta zona se va intoarce lumina.
 
8. Realitatea se va imparti in trei. O parte ramane in a treia dimensiune, a doua parte va intra in a patra dimensiune, a treia parte va merge in a cincia dimensiune, iar dupa 25 decembrie vor coexista toate cele trei realitati.
 
Maiasii care au construit un calendar galactic spun ca se incheie un ciclu de 3125 de ani si ca se sfarseste perioada celui de al cincilea soare, ca se va modifica perceptia de scurgere a timpului si ca soarele ne va da o lectie de maturitate. Trebuie sa tinem cont ca maiasii erau precisi in datarea evenimentelor importante. De exemplu au gresit doar cu 33 de secunde cu privire la datarea eclipsei solare din 11 august 1999. Sar putea sa fi gresit noi, datorita sistemului decimal, pe cand maiasii foloseau sistemul fractalic vigesimal pentru evenimente temporale. Indienii Hoppi ne avertizeaza ca ne vom intalni cu NOI INSINE, ca adevarul va iesi la iveala si ca se vor intampla evenimente ciudate, inexplicabile din punct de vedere rational.
PAREREA MEA e ca realitatea este o holograma, un vis. Datorita legii Sincroniei si a legii ATRACTIEI ce sta la baza electro magnetismului, fiecare individ se gaseste ‘ACOLO UNDE ESTE INIMA LUI’. Fara doar si poate, 21 decembrie este un portal. Nenumarate previziuni si profetii, precum si graficele de Unda ne duc la acea data. Subconstientul colectiv este focalizat intr-o maniera fara precedent in zona spatio-temporala a Terrei pe data de 21 dec, a,c.
Realitatea este inteligenta iar inteligenta este Universala. Universul este constient. UMANITATEA A AJUNS LA INCRUCISARE DE DRUMURI. Criza este existentiala. Fara un Proiect Major privind viitorul Umanitatii, este inevitabil Colapsul Sistemului actual de gandire si de gestiune a resurselor Planetei si al potentialului uman. Conform datelor actuale, in 20 de ani resursele primare se vor epuiza si se va ajunge in mod inevitabil la un CONFLICT GLOBAL , razboiul resurselor. Faptul ca avem in fata ochilor o zi de INCHEIERE SI BILANT, este pentru intreaga civilizatie ultima sansa pentru a ne corecta traseul. Pe 21 decembrie intram in zona ‘prabusirii inevitabile’ ce va duce doar la suferinta si vom fi umiliti cu totii, trebuind sa reconstruim pe ruinele unei civilizatii distruse. Populatia care va supravietui va intelege ca Universul este dominat de o lege care nu iarta; PRINCIPIUL DE CAUZA SI EFECT. Ar fi pacat sa atragem suferinte atroce doar pentru faptul ca nu ne-am trezit la timp iar CASA NOASTRA COMUNA a luat FOC:
 
Solutia propusa este REALIZAREA MASEI CRITICE. Intrucat pe 21 dec. a.c. la ora 13,38 intram in zona ZERO, avem doar doua solutii; prabusirea sau ridicarea.
Pentru a ne ridica e nevoie sa actionam inainte de aceasta data.
 
Din BARDAVAVILLAGE, din Romania, impreuna cu intreaga populatie mondiala trezita la realitate, ce gandeste in mod responsabil, propunem IN FIECARE ZI UN MINUT DE SINCRONIZARE, LA ORA 13,38 ora Romaniei. In acel minut intram in profunzimea Sinelui nostru, unde intalnim atat Centrul Divin, izvorul de provenienta a finite noastre cat si punctual zero, de unde putem transforma realitatea externa holografica, roata vietii ce se misca in jurul CENTRULUI ABSOLUT. Dupa acest minut de interiorizare generam o UNDA de RECONCILIERE si de impacare cu oricine am defini ‘dusman’. Plecam de la impacarea cu noi insine pentru a ne impaca cu toti. Constientizam faptul ca suntem o unica mare familie Planetara si Cosmica, Civilizatia Curcubeului ce infloreste si astfel genereaza cel de al saselea soare ce se bazeaza pe valori precum dreptatea, iubirea, creativitatea. In sfarsit formulam o fraza in forma de invocatie si o exprimam cu voce puternica. Daca putem e mai bine sa fim in grup, pentru ca puterea va fi amplificata. De asemenea pana pe 21 dec. E necesar sa facem o recapitulare generala, individuala si de grup si sa trasam liniile de baza ala Proiectului ‘ RENASTERA’. Fiecare din noi trebuie sa doreasca si sa participe la redirectionarea RESURSELOR inspre CONSTRUIREA UNEI CIVILIZATII MAI BUNE, MAI DREPTE, MAI IUBITOARE.
 
Pe data de 21 dec. a.c., vom fi impreuna si vom genera O UNDA CUANTICA ce va schimba in bine subconstientul colectiv. Pe cat posibil sa ne luam o zi libera si sa fim in grup in special in jurul orei 13,38. Daca reusim sa cream MASA CRITICA, vom trece cu bine EXAMENUL DE MATURITATE si vom intra in faza de RECONSTRUCTIE.
 
P,S. In prezent sunt aliniate cu acest proiect 96 de natiuni.
 
BARDAVAVILLAGE, BRAD, 27 noembrie 2012
 
Ovidiu Victor Cosbuc.
 Sursa: autovindecarea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu