marți, 13 noiembrie 2012

Destinul numerologic in 2013

Spune-mi pe ce data esti nascuta ca sa iti spun cum va fi anul 2013 pentru tine!

Data nasterii tale joaca un rol foarte important in destinul tau, dupa cum stiai deja. Afla acum si ce anume iti rezerva anul viitor, in functie de cifra destinului. Gandeste-te, totusi, ca orice este interpretabil si trebuie sa adaptezi fragmentul de numerologie vietii tale.
Cum se calculeaza?
De exemplu, daca esti nascuta pe 4 Februarie 1980, calculul va fi urmatorul:
04(ziua nasterii) = 4
02 (luna in care te-ai nascut) = 2
1980 (anul in care te-ai nascut) = 1 + 9 + 8 + 0= 18 => 1 + 8 = 9
4 + 2 + 9 = 15 => 1 + 5 = 6 = Cifra destinului
Sau, daca iti este mai usor, aduni numerele datei tale de nastere, apoi cifrele numarului obtinut, apoi cifrele urmatorului numar obtinut. Vom folosi acelasi exemplu:
04 + 02 + 1980 = 1986 => 1 + 9 + 8 + 6 = 24 => 2 + 4 = 6 = Cifra destinului
Sursa foto: Shutterstock.com
Cifra 1
Cuvinte cheie: forta, constanta, echilibru.
Inceputul anului se poate sa iti dea batai de cap. La munca vei avea parte de tot felul de provocari si obstacole si nici din punct de vedere emotional nu se prevad lucruri prea bune.
Inspira, expira, si incearca sa vezi cauza problemelor. Cele sentimentale sunt datorate, cel mai probabil, unor chestiuni nerezolvate in anul in curs. Spre sfarsitul anului toate lucrurile se vor rezolva in cel mai bun mod cu putinta. 

Cifra 2
Cuvinte cheie: emotie, caldura sufleteasca.
Daca cifra destinului tau este 2, atunci 2013 este perioada favorabila rezolvarii problemelor mai vechi, a reluarii legaturilor cu prieteni vechi de care te-ai distantat inexplicabil. Totusi, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti si incearca sa nu faci promisiuni de care nu te poti tine.
Pe la mijlocul anului, se intrevad ceva probleme financiare, ceea ce te va face sa te maturizezi putin din acest punct de vedere: reordoneaza-ti prioritatile si, din nou, gandeste-te de doua ori inainte sa faci o investitie... sau o achizitie.

Cifra 3
Cuvinte cheie: schimbare, rabdare, ambitie.
Toata lumea are parte si de lucruri bune, si de lucruri rele. Inceputul anului s-ar putea sa te descurajeze putin, pentru ca se anunta nefast. Dar ziua buna nu se cunoaste de dimineata, iar anul nu se cunoaste din primele luni. Repeta-ti ca totul se schimba si actioneaza in consecinta.
Nu trebuie sa renunti, chiar daca intalnesti obstacole pe drum. Anul acesta este menit schimbarilor: este timpul sa iti schimbi perspectiva, tactica, sa te reinventezi si sa iti reevaluezi interesele.

Cifra 4
Cuvinte cheie: pofta de viata, deschidere, energie.
Se anunta an bun pentru cei cu cifra destinului 4. Astrele iti promit energie si succes: tot ce trebuie tu sa faci este sa renunti la trecut. Sa nu mai traiesti in el, de fapt.
De indata ce vei putea sa iti deschizi mintea si inima catre lume, totul va merge mult mai bine. Vei vedea cum lucrurile se indreapta atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Asadar, oricare ti-ar fi valorile, succesul este imediat dupa colt, iar cheia este la tine!

Cifra 5
Cuvinte cheie: comunicare, interactiune, alteritate.
Anul viitor depinde in totalitate de felul tau de abordare si de relationare cu ceilalti. Orice relatie iti poate fi afectata, daca nu ai rabdare si daca nu vei da dovada de flexibilitate. Chiar daca vei reusi sa fii pe placul celorlalti, se vor naste din ce in ce mai multe conflicte interioare.
Cauta-ti echilbrul si comunica cu cei apropiati, nu-ti mutila spiritul. Aceasta este cheia pentru un an armonios. De indata ce iti gasesti pacea interioara, iti va fi mult mai usor sa intretii vechile relatii si sa iti faci unele noi.

Cifra 6
Cuvinte cheie: emotie, stapanire.
Un an al dorintelor implinite te asteapta. Unii cunoscuti s-ar putea sa iti puna bete in roate, dar tu trebuie sa ai rabdare si sa rezolvi toate problemele cu tact si diplomatie, asa cum numai tu stii. Desi vei fi provocata din punct de vedere emotional, recomandarea este sa nu ajungi sa fii emotiva. Implica-te in ceea ce faci, dar nu te lasa dusa de val.
Ai incredere in planurile facute si respecta-le fiecare litera: nu are rost sa iti regandesti viata acum, pentru ca planificarea deja realizata se va dovedi eficienta, nu-ti pierde timpul cautand rezolvari la problemele la care ai deja raspunsuri.

Cifra 7
Cuvinte cheie: pragmatism, eficienta.
Anul viitor va fi un an bun pentru tine. Trebuie, insa, sa respecti doua conditii : sa fii mai organizata (planifica totul cum stii mai bine si tine-te de acel program) si sa renunti la leneveala. Desi nu iti plac oamenii delasatori, tinzi adesea sa fii unul dintre ei. Incearca sa controlezi asta si totul va fi bine.
Daca partenerul tau va incerca sa te domine, relatia voastra se va raci. Insa, daca vrei sa repari lucrurile, apeleaza la creativitatea de care nu duci lipsa si care, in aceasta perioada, va fi si mai sporita.

Cifra 8
Cuvinte cheie: grija, responsabilitate, eficienta.
2013 se anunta un an al calatoriilor. Indiferent de motiv (personal sau profesional), cert este ca vei avea mult de umblat. De aceea, fiecare moment liber va avea o importanta mult mai mare decat pana acum.
Din cauza aglomerarii sarcinilor, trebuie sa te asiguri ca fiecare lucru pe care il implinesti il realizezi din toata inima si cu toata atentia necesara. Eficienta va fi o necesitate vitala in aceste conditii: nu iti poti permite sa faci greseli pe care nu ai timp sa le repari.

Cifra 9
Cuvinte cheie: prietenie, inovatie, schimbare.
Anul acesta este timpul innoirii relatiilor: este timpul sa iti faci prieteni si cunostinte noi si sa renunti la relatiile care nu au mers pana acum. Renunta la trecutul care te apasa, lasa-ti spiritul sa se bucure de oameni noi, doar stii ca nu exista necunoscuti, ci doar prieteni pe care inca nu i-ai intalnit.
Se poate sa intalnesti dileme care vor parea fara raspuns. Rezolvarea este intotdeauna la tine, trebuie sa inveti sa simplifici lucrurile si sa iti raspunzi singura la intrebarile aparent incuietoare. Nu te lasa coplesita de finalizarea unor relatii sau de abundenta potentialelor obstacole, nimic din toate astea nu vor avea urmari pe termen lung. 
Sursa: horoscop.kudika.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu