marți, 13 noiembrie 2012

Sheldan Nidle - Octombrie 2012


Manik, 15 Tzotz, 9 Eb




Dratzo! Ne întoarcem! Multe evenimente se pregătesc să se întâmple destul de curând. Lumea voastră este la un punct în care prăbușirea economiei sale este iminentă. 

Statutul economiei voastre globale este dependentă de un flux ilegal de numerar din conturile care au fost jefuite de către Rezerva Federală de-a lungul anului trecut. Aceste conturi au fost confiscate ilegal, ca parte a procedurilor de monitorizare a schimbului de fonduri de la un cont la altul. Colaboratorii nostri redirecționează acum aceste mișcări zilnice internaționale de sume mari de valută. 

Deoarece aceste surse de venituri fiscale încep să se usuce, Corporatia SUA și acoliții săi caută in disperare o modalitate de a se ține pe linia de plutire. Această scădere bruscă a "rezervelor de numerar reale", a cauzat băncilor centrale ale lumii intrarea în panică. 

Acest lucru vine pe fondul unei serii de ultimatumuri recent emise acestor bănci de către asociații noștri sacri cu privire la datoriile mari care urmează să fie rambursate numai în aur. Aceste evoluții încă sub acoperire, sunt de așteptat să creeze ceea ce poate fi numit un "Halloween" timpuriu pentru cabala întunericului. Între timp, diversii deținători de depozite de aur cunoscute lumii si "din întunecimi" continuă să adăuge la totalurile lor.



Această pierdere enormă de aur și argint agravează și mai mult situațiile periculoase cu care se confruntă Monedele discretionare ale lumii. După cum sa menționat mai sus, datoriile uriașe comune ale economiei voastre fragile sunt acum scadente și sunt cerute plăți cu valoare reală în rezerve de aur. Această presiune concertată este pe cale de a provoca un colaps în masă a sistemului de bani discreționari. Cei care fac acest lucru isi dau seama foarte bine de consecințele unei astfel de manevre drastice. 

Cu toate acestea, această datorie colosală și risipa de IOU [„I Owe You” – document de datorie neoficial - n.t.] bazate pe aur si datorate acum pentru rambursare, trebuie să fie vehicule gemene pentru schimbarea guvernării și instituirea noului sistemului financiar global. Această propusă și bine pregătită soluție la problemele lumii nu poate fi băgată sub covor de intrigile întunericului. Acest munte de datorii este propria lor creație și creează în mod inevitabil mijloacele căderii lor. 

Situația fiscală globală se deteriorează rapid, făcând falsul optimism bazat pe statisticile "Cărților gătite" ale Occidentului, cam lipsit de sens. Pe partea luminoasă a lucrurilor, această alunecare accelerată are rolul de a crea, de asemenea, oportunitatea pentru ca noul sistem să fie introdus dintr-o dată de către aliații noștri sacri.



Aceste momente diverse ajung rapid la o finalitate. În mod public, este prezentată o fatadă fictivă, care susține că totul este normal și că o anumită formă de recuperare este posibilă. De fapt, aceasta este o vorbărie goală și contrariul este adevărat. Cei din Lumină, care dețin cărtile schimbări sunt cei care le joacă acum în mod activ, iar acest lucru este confirmat de personalul nostru de legătură care continuă să raporteze faptul că acest colaps este aproape. 

Cei care lucrează la planul de a înlocui guvernele întunecate cu altele noi, sunt pe deplin încrezători că anunțul lor referitor la această schimbare este aproape si la îndemână. 

În conformitate cu aceasta ne-am alertat echipajele noastre de pe planetă, care au interconectat funcționarea lor cu cea a veriilor noștri din Agartha, pentru a fi gata de a sfătui comunitățile in care locuiesc, de a nu intra în panică, ci mai degrabă de a vedea bucuria in ceea ce începe să se întâmple. 

Lumea voastră va fi schimbată dintr-un tărâm al trădarii și al conflictelor într-unul in care guvernarea tine efectiv seama de oameni și apoi acționează în consecință. Noul sistem financiar este conceput pentru a aduce sprijin și prosperitate universală pentru toti. Cu toate acestea, asta este doar un preludiu la transformările minunate, care sunt planificate, incluzand un anunț oficial de dezvăluire a prezenței noastre.



Suntem încrezători că evenimentele din timpul care vine va elibera in sfârşit lumea voastră din înşfăcarea cabalei întunericului. Conditiile care pot face această schimbare inevitabilă sunt indeplinite. Intenția noastră este de a asigura faptul că această schimbare se intâmplă cât mai ușor și lin cu putință. Ne-am folosit capacitatea și tehnologia noastră pentru a preveni încercările de a amenința acest rezultat. Întunericul intelege ceea ce facem și știe că nu este în stare să modifice rezultatul final. 

Astfel, nu putem înțelege pe deplin de ce prelungesc acest joc stresant de politică pe marginea prăpăstiei. Personalul nostru de legătură la fiecare nivel al organizațiilor întunecate ne raportează cantitatea de frică si panică care înconjoară pe cei responsabili de această realitate. Am privit schemele acestor întunecati si complotul lor fără nici un rezultat. 

Și totuși ei continuă. Frica lor, fără îndoială, provine din lunga si nelinistita istorie, pe care o impart cu Anunnaki, si bazati pe experiența lor cu ei, le este groază de ceea ce într-adevăr ar presupune pedeapsa propusă pentru crimele lor. Lucrăm în prezent la risipirea acestei preocupări exagerate.



Namaste! Suntem Maeştrii voştri înălţaţi! 



Am venit cu ştiri. În prezent, lumea voastră este în ghearele unei bătăli de apogeu între Lumină şi cabala intunericului. Societăţile secrete sacre şi acele grupuri şi persoane care doresc sincer să schimbe lumea îndepărtând-o de întuneric şi-au unit forţele şi au promulgat o serie de titluri legale privind doborârea acestei realităţi. 

Primii paşi au fost de a obţine un număr de bătrâni sacri din liniile vechi din est şi vest pentru a decreta în favoarea lor. Aceste decrete sunt stabilirea unui precedent juridic pentru înlăturarea întunericului. Actualul sistem global juridic se bazează în mare parte atât pe dreptul roman cât şi pe obiceiuri străvechi tribale, iar acestea formează fundaţia sistemului global actual al statutului de drept. 

Acest lucru înseamnă că cei care stau la baza însăşi a legalităţii vechiului statut de drept sprijină această schimbare a guvernanţei globale.



Această evoluţie interesantă, împreună cu prăbuşirea iminentă a sistemului economic mondial a anunţat cabala că prelungita sa domnie este într-adevăr aproape de sfârşit. Întunericul a folosit mult timp aceste tocmai citate instrumente de a stabili legitimitatea de învestitură a Papei pentru domnia lor întunecată. Efectiv, fundaţia care oferă legitimitate domniei temporale a Papei este eliminată; într-adevăr, toate declaraţiile temporale, care sunt baza pentru legitimitatea statului-naţiune sunt acum în pericol. 

Această manevră aparent simplă, este un semn pentru întuneric că timpul să se îndepărteze de la centrele sale de putere numeroase a sosit. Întunericul a încercat până în prezent să ignore acest lucru, dar faptul acestei ameninţări nu le-a scăpat neobservată. Asaltăm acum cabala pe mai multe fronturi: economic, financiar, juridic, şi suntem încrezători că strategia noastră va aduce rapid un sfarşit domniei de teroare care a existat in lumea voastră de milenii.



Vedeţi acum numeroase procese în întreaga lume fiind executate ca urmare, în parte, a ceea ce am făcut. Valoarea fantastică a datoriilor a devenit, de fapt, călăul Întunericului. De fapt, aceasta datorie poate fi eliminată în mod legal odată ce noua guvernare şi-a asumat puterea. 

Întunericul foloseşte datoriile ca să persecute naţiunile lumii voastre şi să solicite măsuri de austeritate din ce în ce mai stricte, care sunt concepute pentru a crea o stare tot mai intolerabilă şi fortificată de tiranie. Sacrele decrete date de AEON au afirmat din nou şi din nou că este timpul pentru acţiune şi timpul ca un nou tărâm de Lumină să se manifeste. 

Ce facem este de a da fiinţă la ceea ce Cerul ne-a mandatat să facem. Colaboratorii noştri au adunat în jurul lor un grup de indivizi inspiraţi care rup în două întunericul şi construcţiile sale nesfinte, şi pregătindu-ne să mergem mai departe spre conştiinţa deplină şi o nouă realitate pentru toţi.



Azi am continuat să vă informăm cât mai mult posibil, în limitele discreţionare date nouă, despre întâmplările din lumea voastră. Federaţia Galactică a venit ca să mişte lumea voastră de tranziţie înainte cu ajutorul nostru. 

Gândiţi-vă la imensitatea a ceea ce stă înainte şi sprijiniţi pe cei care vă aduc această nouă zi pentru Gaia şi pentru omenirea de la suprafaţă! Cunoașteţi, dragilor, că nenumăratele Provizii şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru fi Una şi a fi în Bucurie!)



Sheldan Nidle

www.paoweb.com 

Traducere: Lucian

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers


Sursa: armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu