vineri, 9 noiembrie 2012

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Afla ca initialele numelui tau si-au pus deja amprenta asupra soartei tale si ca totul se intampla cu un motiv. Daca ai fi fost tentata sa crezi ca parintii tai ti-au ales numele arbitrar, renunta la aceasta idee: numele tau (si, evident, initialele) sunt cuplate direct la firul vietii.
De asemenea, trebuie sa mai stii si ca fiecare litera corespunde unei cifre si ca si aceasta are un cuvant de spus in felul in care vei trai, dupa cum vei putea citi in cele ce urmeaza. Daca numele tau incepe cu diacritice, urmareste semnificatiile initialei celei mai aproapiate, respectiv S sau T. 
Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com 
Litera A
Litera A corespunde, evident, cifrei 1, cifra invingatorilor. Litera A este litera celor care schimba lumea, a celor care vor sa detina controlul, sa regizeze totul. Pentru acestia, este foarte importanta increderea in sine, siguranta, responsabilitatea. Nu vor putea accepta sau recunoaste niciodata ca au dubii. Cei cu initiala A sunt curajosi, indrazneti, „dezghetati”, au stofa de lideri, iar meseriile vor fi de obicei legate de misiunea de a arata altora calea.
Litera B
Aceasta, cu numarul de ordine in alfabet, este adesea asociata dualitatii si emotivitatii. Pentru ca cifra corespondenta acestei litere este 2, o putem interpreta ca litera (si, respectiv, cifra) a iubirii, a cuplului, acestea reprezentand prioritatile persoanei cu initiala B. Cel mai adesea, litera B este semnul unei persoane prietenoase, generoase, calme care, totusi, poate tinde spre egocentrism sau narcisism.
Litera C
Litera C este corespondentul lui 3, cifra asociata comunicativitatii, energiei, curiozitatii. Spiritul creativ, talentat, energic si original al celor cu initiala C ii va ajuta de fiecare data sa fie o persoana placuta in societate, careia ii este usor sa isi faca prieteni oricand si oriunde. Partea negativa a acestei initiale este tendinta spre cruzime, in mod paradoxal, si lipsa empatiei.
Litera D
Litera D corespunde cifrei 4, semn al sigurantei, al rigurozitatii si al echilibrului. Persoanele cu initiala D au tendinta sa se surmeneze, din dorinta de a implini cat mai multe lucruri, cat mai bine si sa multumeasca tot mai multe persoane. De asemenea, pentru cei reprezentati de litera D cea mai mare valoare este familia, pe care si-o construiesc pe baze solide. Defectul cel mai intalnit al acestora este incapatanarea.
Litera E
"E" reprezinta echivalentul cifrei 5, simbol al spiritelor iubitoare, prietenoase, calduroase, pline de compasiune. Adesea dau dovada de disponibilitate emotionala peste medie, fiind persoane flexibile, cu mintea deschisa, cu o imaginatie bogata, doritoare de senzatii tari. Pe de alta parte, initiala E corespunde tendintei de superficialitate: aceste persoane nu vor putea fi niciodata „cel mai bun prieten”.
Litera F
Corespondenta lui 6litera F reprezinta compasiunea incarnata, iubirea (in variatele ei forme), toleranta. De asemenea, personalitatea celor cu intiala F este inclinata spre familie, romantism si arte, caracterizate de disciplina si cautarea echilibrului si a armoniei. Aceste persoane sunt buni ascultatori, loiali, intotdeauna pregatite sa raspunda familiei si prietenilor. Totusi, aceste persoane tind sa isi planga de mila... cam mult!
Litera G
Litera G (nu te gandi la prostii, vorbim despre nume si initiale!) corespunde cifrei si este caracterizata de inclinatii spre misticism, spiritualism si experiente asortate. Pasionati de psihicul si spiritul uman, vor tinde uneori sa uite sa fie prieteni si sa incerce sa fie terapeuti sau duhovnici. Cu o imaginatie bogata si cu rationamente bine fondate, acestor persoane nu le scapa niciun detaliu. Au si un mare defect: nu vor cere si nu vor asculta niciodata sfaturile primite.
Litera H
"H", desi este mai rar intalnit ca initiala, este litera celor cu personalitati puternice si creative. Intelepciunea, modestia si integritatea sunt trasaturi tipice celor cu aceasta initiala, a carei cifra pereche este 8. Defectele spre care tind aceste persoane sunt zgarcenia si egoismul.
Litera I
Litera I are cifra pereche si reprezinta personalitati ordonate, corecte, care au coloana vertebrala. Pentru ele, cea mai importanta valoare este binele: nu vor face decat ceea ce au invatat ca e bine si corect pentru sine, dar si pentru cei din jurul lor. Aceste persoane sunt dispuse sa se sacrifice pe sine pentru binele general, insa marele dezavantaj al unei asemenea personalitati este tendinta spre schimbari de dispozitie imprevizibile.
Litera J
Persoanele cu initiala J sunt, de obicei, caracterizate de puterea de a-si domina auditoriul, cifra corespunzatoare fiind 1. Le plac responsabilitatile si controlul, le place sa fie ele cele care dicteaza. Totusi, uneori pot fi lenesi, confuzi sau pot induce in eroare, dat fiind temperamentul aprig.
Litera L
"L" este insemnul creativitatii, avand ca cifra corespunzatoare 3. De obicei, persoanele cu aceasta initiala sunt atente, prietenoase, generoase, sociabile si parteneri placuti (in societate sau in privat). Vor fi intotdeauna pline de entuziasm, de energie, de optimism si va trebui de fiecare data sa impartaseasca aceste stari cu cei din jurul lor, insa pot fi predispusi accidentelor.
Litera M
Litera M se defineste prin stabilitate, echilibru si incredere, corespunzand cifrei 4, caracterizata baze solide si armonie. Persoanele cu initiala M sunt, de obicei, incapatanate, convingerea suprema fiind ca ele detin adevarul absolut, asa ca nimeni nu le poate spune ce si cum este mai bine. Acest lucru poate fi vazut ca defect sau poate avea valoare calitativa, in functie de cel care analizeaza problema.
Litera N 
Persoanele cu initiala N au tendinta sa fie geloase sau invidioase, cifra corespunzatoare fiind 5. Totusi, sunt caracterizate de buna dispozitie, indrazneala si versatilitate. Cel mai adesea sunt persoane active, energice, inteligente, carora le plac schimbarile si provocarile. Sunt atrase de indivizi care le stimuleaza intelectul, dar care trebuie sa fie la fel de inventivi si energici. 
Litera O
"O" marcheaza personalitati puternice, pasionate de provocari, carora le place sa demonstreze ca pot oricand sa faca fata oricarei probleme, numarul de ordine fiind 1. Le plac responsabilitatile si munca, au personalitati fermecatoare, care atrag in jurul lor multi admiratori ai intruchiparii fortei. Intuitia le functioneaza perfect, iar valorile supreme sunt: ordine, adevar si dreptate. Defectul cel mai des intalnit este tendinta de a dramatiza totul.
Litera P
Persoanele al caror nume incepe cu litera P sunt pasionate de misterul vietii si de tot ce le provoaca intelectul, cifra asociata fiind 7. Cuvintele cheie sunt intelepciune si cunoastere, iar telul este adevarul absolut. Aceste persoane sunt caracterizate de umorul sec sau negru, de mister si de aspiratia spre metafizic. Marele lor defect este egoismul si, din cand in cand, superficialitatea.
Litera R
Aceata litera este semnul unei personalitati dominate de umanism, intelepciune si toleranta, iar cifra corespunzatoare este 9. Caracteristicile principale sunt intuitia, idealismul si compasiunea. Nu apreciaza nimic mai mult decat confortul si frumusetea, indiferent de forma in care aceasta se manifesta. Aceste persoane tind sa rezolva problemele tuturor si sa fie cam capricioase.
Litera S
Cifra asociata literei S este 1, ceea ce spune deja foarte multe despre persoanele cu aceasta initiala. De obicei, acestea sunt vazute ca pionieri, ca deschizatori de drumuri, avand ca principala caracteristica abilitatea de a rezolva problemele in cel mai bun mod cu putinta. Desi sunt persoane loiale, le lipseste dimensiunea romantica. Firi pragmatice, uneori reactioneaza total imprevizibil, fara a mai tine cont de sentimentele sau opiniile celorlalti. 
Litera T
Persoanele cu initiala T au ca cifra reprezentativa 2, ceea ce inseamna ca sunt „predispuse” cautarii armoniei si echilibrului, firea lor fiind una pasnica si diplomatica. Sunt prieteni foarte buni, fiind capabili de compasiune, grija, toleranta si rabdare. Din pacate, insa, sunt persoane nehotarate si usor influentabile.
Litera V
Litera V reprezinta persoanele muncitoare, eficiente si stabile, cifra asociata fiind 4. Spiritul organizatoric, pragmatismul si orientarea spre detalii sunt doar cateva din calitatile acestor persoane. Ele vor finaliza orice proiect inceput si vor fi consecvente in afirmatiile pe care le fac. Defectul lor cel mai mare este tendinta de a prea duri si lipsiti de empatie uneori.
Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante trasaturi pe care le au oamenii din jurul nostru, in functie de prima litera a numelor lor si de cifra corespunzatoare a acesteia. Daca vei acorda destula atentie acestor detalii, vei observa, cu siguranta si alte asemanari intre persoanele cu aceeasi initiala.  
Sursa: www.kudika.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu