joi, 15 noiembrie 2012

Sheldan Nidle 12 octombrie 2012



Dratzo! Ne întoarcem cu mai mult de discutat cu voi. În prezent, programele de ascensiune ale trupului în curs de desfășurare sunt temporar suspendate prin decret divin, în timp ce o serie de puncte de prăbușire temporală intră in vigoare in termen până la sfârșitul anului vostru gregorian. 

Aceste puncte de colaps al timpului reprezintă conjunctura în care liniile temporale alternative sunt integrate în realitatea voastră de ascensiune prezentă, deoarece aceasta este singura realitate de a merge mai departe în 2013. Acest proces de colaps poate cauza fluctuații în câmpul Pământului, cauzând dezechilibre trupurilor voastre fizice. În plus, acest proces reduce scenariile alternative pe care cabala întunericului le are la dispoziție pentru a încerca să eludeze planul divin. 

Aceste colapsari sunt puse în aplicare de către Domnii Galactici ai Timpului, în scopul de a pregăti tărâmul vostru pentru a intra cu grație în această singură și nouă realitate. Aceste colapsari pot crea diverse efecte fizice adverse în mulți dintre voi, care vor include dureri de cap, dureri în gât și a coloanei vertebrale, și dureri asortate în mușchii picioarelor și brațelor. 

Aceste discomforturi sunt doar temporare, dar Cerul dorește ca noi să încetinim munca noastră pe trupurile voastre pentru a compensa stresul fizic suplimentar asupra voastră în timpul acestei perioade de colaps temporal.


Noi structuri sociale de funcționare pentru această realitate încep să se manifeste, dar nu sunt încă evidente pentru neinformat. Cei mai sensibili dintre voi simt că "ceva pluteste in aer," și acest ceva este înființarea rețelelor noi în diverse dimensiuni de timp local care vor precipita de mult promisa nouă realitate. Sarcina noastră este de a proteja aceste noi structuri și de a ajuta la manifestarea lor oficială în rețelele voastre de realitate locală. 

Acestei operațiuni îi este dată cea mai mare prioritate. Am urmărit cabala întunericului încercând să respingă aceste schimbări prin utilizarea de arme ezoterice speciale, care le-au fost date cu decenii în urmă. Am demontat aceste dispozitive, și prin intermediul contra-măsurilor noastre am facut incapabile diferitele lor echipamente poznașe de control al minții și psihicului. 

Intunecații sunt acum într-o stare de și mai mare panică, deoarece pot vedea că măsuri speciale pentru a-i conține, de asemenea sunt în curs de pregătire. Aceasta va începe în scurt timp. Scopul nostru principal este de a asigura în continuare că această realitate va avea noile retele înainte de sfârșitul lunii decembrie a acestui an Gregorian, deoarece acestea vor permite structurile sociale corespunzătoare de funcționare să se desfășoare fără probleme.


Această dată la sfârșitul lunii decembrie marchează momentul în care lumea voastră trece printr-un punct special în călătoriile sale prin această galaxie. Soarele vostru, la fel ca toate stelele din galaxia asta, se rotește in jurul centrului galactic și tranzitează diferite puncte de-a lungul drumului său. Aceste puncte pot fi calculate printr-o formulă care a fost dată vechilor olmecii peste șase mii de ani în urmă de vizitatori din Pleiade.

 Acești oameni de știință din Pleiade au lăsat moștenire calculatorilor timpului Olmeci un mijloc de a începe numărătoarea care să ducă până la o mare schimbare în această realitate. Aceste sacre discipline au fost transmise la alți calculatori ai timpului și a devenit cea mai sacră parte a ritualurilor zilnice ale Mayașilor. 

În onoarea lor, am folosit această numărătoare pentru a exprima data pentru fiecare din mesajele noastre către voi. Momentul ales pentru începutul acestei schimbări vă va fi dată vouă în scurt timp. Oamenii de știință din Andromeda și Pleiade, care sunt urmașii celor care au adus aceste cunoștințe pe Pământ, se simt foarte onorați că această dată sacră vă va fi în curând dezvăluită.


Anul Gregorian se va sfârși imediat după ce se întâmplă acest fenomen cronologic și spiritual. Foarte scurt timp după aceea, ne-am planificat o serie de evenimente care vor introduce într-o realitate fizică cu totul nouă pentru voi, în care ne-am propus să aducem o dezvăluire completă, precum și să procedăm cât mai repede cu schimbările în modul în care funcționează lumea voastră. 

Cabala intunecată știe că domnia ei în lumea voastră se subțiaza și, într-adevăr, prăbușirea vechilor rețele de realitate ale voastre este în plină desfășurare. Rețelele înlocuitoare sunt la locul lor și așteaptă manifestarea lor de către Cer. 

Între timp, flota noastră pregătește în mod similar rețelele in toate celelalte planete din Sistemul vostru Solar pentru această mare schimbare. Acest timp este extrem de aproape. 

Ne așteptăm ca întunecații să-și continue șaradele lor până când în cele din urmă aceștia sunt dați jos de la putere. Acest lucru, de asemenea, este aproape, iar personalul nostru de legătură lucrează cu aliații noștri să fundamenteze datele pentru aceasta. Vom vorbi mai mult despre asta in mesajele viitoare.


Binecuvântări! Suntem Maeștrii voștri Inălțați! Venim astăzi cu mai multe despre ceea ce se întâmplă. În prezent, realitatea voastră continuă să se răstoarne. 

Punctele de rețea care ține împreună integritatea structurală a realității voastre au început să dezvolte o nouă rețea, și ni se spune că trebuie să vină în existență la nivel global în orice moment. Acest lucru permite celor ai întunericului să vadă că tehnologiile lor secrete nu mai pot îngreuna valul schimbării. 

Duhul Sfânt a atins fiecare parte a acestui glob sacru, declanșând o serie de evenimente care ne va ușura într-o nouă realitate. Timpul, așa cum il trăiți, este în continuă schimbare, producând efecte minunate asupra Soarelui și tuturor lumilor fiice ale lui, și Gaia nu este o excepție. 

Ați observat cu toții tiparele meteorologice ciudate cauzate de fluxuri de jet deplasate, cu cantități uriașe de precipitații și viituri, și de vânt și fenomene meteorologice neobișnuite pretutindeni. Acestea vestesc toate un nou timp pentru tărâmul vostru - un moment când întunericul este în sfârșit eclipsat de Lumină!


Toți asociații noștri lucrează spre momentul divin aranjat de către decretele Cerului. Urmărim cabala întunericului încercând cu disperare să profite de acest moment prin crearea unei stări de haos global destinat să oprească cumva valul divin al Cerului. 

Noi înțelegem adâncimea disperarii care a luat în stăpânire mentalitatea cabaliștilor, văzându-i fugind în jur agitați ca șoarecii pe o corabie care se scufundă, căutând modalități de a se strecura pe o barcă de salvare de orice fel, dar toate eforturile lor sunt în zadar. 

Este timpul pentru ei să se confrunte cu muzica și să se predea flautistului sorții divine. A venit momentul pentru fiecare dintre ei să "lase totul baltă", și să accepte că ei sunt parte dintr-o imensă schimbare în conștiință, care spală cu abandonare fiecare colțișor al acestui glob prețios.


Urmărim cu bucurie cum diferitele elemente ale acestei operațiuni complexe iși fac apariția și se acomodează in poziție ca și călăuzite de o mână invizibilă. Această configurare este una pentru care Cerul și-a petrecut multe milenii să v-o aducă. 

Întunericul nu a suspectat că a fost pregatită o astfel de sarcină imensă. Cu fiecare deceniu am mișcat procesul înainte, folosind intențiile și ritualurile noastre sacre. Cerul, la rândul său, recunoaște acțiunile noastre revărsând tot mai multe binecuvântări pe acestă muncă, intensificând slava, care este lumea noastră cu adevărat divină. 

Vă rugăm să recunoașteți Cerul cu binecuvantarea voastră specială ori de câte ori meditați, vă rugați, sau prezentați ritualul sacru a gloriei Luminii Creației veșnice. Ne bucurăm de ceea ce se întâmplă în jurul acestei lumi, și mulțumim milei și grației divine a Cerului și Creatorului!


Astăzi, am continuat mesajele noastre pentru voi. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru rugăciunile și meditațiile voastre minunate care ne mișcă înainte rapid spre o nouă realitate. 

Momentul divin pe care noi toți l-am așteptat este aici! Vom asista în curând la evenimente care urmează să schimbe lumea în mod pozitiv și pentru totdeauna! Cunoașteti, dragilor, că nenumăratele Provizii și Prosperitatea fără de sfarșit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru fi Una și a fi în Bucurie!)


Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers



http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu