sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Anomaliile și OZN-uri in apropiere de Soare - ascunderea NASA din 2 ianuarie 2013


NASA a ascuns ce s-a intamplat cu Soarele pe 02 ianuarie 2013. 


Nu există imagini de la aproape nici un  instrument sau  sateliti. NASA a facut imagini suprapuse, astfel încât să mascheze apariția unor concentrări geografice de OZN-uri în jurul soarelui! 
In imaginile obținute prin NASA: SOHO STEREO, Lasco C2, C3 Lasco, puteți vedea diferite tipuri de obiecte neidentificate. Obiectele au diferite forme și mărimi. OZN-urile sunt în diferite puncte în spațiu în apropierea Soarelui. Aceste obiecte au o structură materială. Sceptici Atenție, fanatici religioși și cei care cred in poveștile NASA! Obiectele prezentate în video sunt de origine reală! 
Aceasta nu este o imixtiune în satelit, nu imagini cu pixeli rupti, nu meteoriti,  și nu particule solare și a altor calificări, care încearcă să convingă NASA. 

 Acestea OZN-uri în apropiere de,  Soarele nostru sunt obiecte reale, neidentificate. OZN-urile sunt de dimensiuni diferite, structuri diferite, forme diferite.  "OZN-urile sunt intotdeauna aproape de soarele nostru, OZN-uri care zboară în soare, si zboara departe de soare. Multe obiecte neidentificate, zboară până la soare și fac manevre la viteze mari.



          www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu