joi, 3 ianuarie 2013

Numerolog: Dacă nu obţine rezultate bune în prima jumătate a lui 2013, USL se scindează


Riscul de scindare în USL | DIGI24


Numerologul Mihai Voropchievici a făcut pentru telespectatorii Digi24 un scurt profil al liderilor zilei, dintre care preşedintele Traian Băsescu se distinge ca un „dumnezeu” care acum a făcut pace. Un dumnezeu pe cai mari, care uneori coboară pe o mârţoagă. Cât priveşte guvernarea Uniunii Social Liberale, dacă nu apar disensiuni până în iulie 2013, aceasta va rezista, în ciuda firilor critice ale liderilor Victor Ponta şi Crin Antonescu.



Numerologul Mihai Voropchievici, invitat în emisiunea „Săptămâna sub Lupă”, spune că Apocalipsa nu înseamnă distrugere, ci un nou început, la fel ca mulţi alţi desluşitori ai Bibliei, Coranului, manuscriselor de la Marea Moartă, astrologi, prezicători şi preoţi. Pentru România, Ziua Apocalipsei a venit şi a trecut. A însemnat un nou Guvern pentru România, ai cărui membri au depus jurământul în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

Despre şeful statului, numerologul Mihai Voropchievici spune că poartă semnele unui destin zdrobitor, semne ce stau într-o cifră „dumnezeiască”. În ciuda evenimentelor ultimului an, Traian Băsescu s-ar putea înţelege cu Victor Ponta, care are o cifră a numelui compatibilă cu a preşedintelui.



Dar dacă actuala guvernare nu va obţine rezultate bune în primele şase luni ale anului viitor şi nu va exista înţelegere, USL se scindează, afirmă numerologul. „Se rupe căruţa, se poate sparge Guvernul sau, dacă nu, mulţi vor fi destituiţi”. Şi Parlamentul poate avea dificultăţi, dat fiind că va fi nevoit să se descurce cu acelaşi buget, împărţit la prea mulţi oameni: „Cel care nu a primit din cazanul cu bunătăţi măcar o linguriţă va scoate colţii”, explică Mihai Voropchievici.

Formulele de calcul în numerologie: se adună ziua, cu luna şi anul naşterii, cifră cu cifră, până când se reduce numărul la unităţi, excepţie făcând situaţia în care prima adunare totalizează 22.

Mihai Voropchievici: „Semnificaţia biblică a apocalipsei este transformare, schimbare, regenerare. Toată lumea o vede ca pe ceva distrugător. Nu e distrugător, asta e o gândire negativistă. Este distrugerea de tot ce este concept învechit, tot ce e neproductiv, neevolutiv. Iar vrând-nevrând, celor care aveau cât de cât o pregătire şi au încercat pe parcursul anilor, din 2000 până acum, să evolueze, le-a prins bine. Pentru că starea de conştiinţă a fost, undeva, diferită.

Motive sunt multe. Un pic, nu zic total, s-au limpezit apele: s-au luptat doi lideri de la două formaţiuni diferite, cu concepte diferite, şi au tins spre anul viitor. La anul intrăm într-un an «6», total armonic, anul familiei, al bucuriei, al înţelegerii.

Latura negativă: în momentul în care faci o uniune vizând un anumit interes, pui semnul de întrebare ca numerolog. Am două destine diferite: un destin cum are Victor Ponta, un destin «3», şi «9», cum are Crin Antonescu. Preşedintele României are «22», un destin zdrobitor, extraordinar de puternic.”
Traian Băsescu, preşedintele-dumnezeu

„«22» înseamnă şi un «4» cu vibraţie joasă”, mai spune numerologul. „De multe ori, preşedintele a fost pe cai mari, cu vibraţia «22», dar de multe ori a uitat de acei cai mari şi a luat mârţoaga, intrând pe vibraţia «4», care înseamnă tensiuni multe, beligeranţe.

Ponta, în schimb, are o vibraţie a numelui «9», faţă de a preşedintelui, care are «7». S-ar putea înţelege. Antonescu are «1». Sunt trei cifre impare, dar preşedintele, cu «7», are o cifră dumnezeiască. A căutat de multe ori, încă mai caută, şi a demonstrat că aseară a fost dumnezeu. A făcut pace, undeva, la un nivel.”
2013, anul decisiv pentru Uniunea Social Liberală

„În Parlament, disensiuni vor fi, pentru că în momentul în care se merge pe o conjunctură a acestor cifre de destin, fiecare are vibraţia lui. Iar uniunea se face ca o căsătorie din interes, deci ne aşteptăm la partajul respectiv la un moment dat”, explică Mihai Voropchievici.
Poate Victor Ponta să ajungă la maturitate politică şi să ţină în mână majoritatea politică, Guvernul şi frâiele ţării cel puţin până în 2014?

Mihai Voropchievici: Dacă nu apar disensiuni până în iulie 2013, da. Atât primul-ministru, cât şi Crin Antonescu, sunt două fecioare, semne de pământ bine înşurubate şi extraordinar de critice. E în natura lor să apostrofeze, n-ai ce să-i faci.

Incidenţa anului 2012 ne duce la numărul de «5» - anul 2012 a fost un an universal «5» şi încă este. Credeţi că am depăşit întâmplător baremul de parlamentari pe cap de locuitor? Cifrele, fie că le cunoşti, fie că nu, ele lucrează. (...)

Dacă în primele şase luni ale lui 2013 se obţin nişte rezultate perfect benefice pentru ţară şi există înţelegere, se scindează. Se rupe căruţa. Consecinţele: se poate sparge Guvernul. Sau, dacă nu, destituirea multora. Şi Parlamentul poate să aibă dificultăţi. E o sumă mare faţă de ce eram noi pregătiţi să avem. Iar ca să împarţi acelaşi buget la mai mulţi oameni, vor fi în permanenţă nemulţumiţi. Cel care nu a primit din cazanul cu bunătăţi măcar o linguriţă va scoate colţii.”
2012, anul în care fiecare vieţuitoare ar fi trebuit să evolueze

Dacă 21 decembrie 2012 a marcat punctul în care o eră s-a terminat şi alta a început, numerologul Mihai 
Voropchievici explică în ce mod ne afectează deciziile luate în această perioadă: „Nu toată lumea a vrut să înţeleagă că 2012, prin incidenţa datelor, este un an în care noi trebuia să ne maturizăm. Fiecare individ, nu doar eşichierul politic. Fiecare vieţuitoare trebuia să evolueze, pentru că este anul evoluţiei spirituale.

Se pare că octombrie, noiembrie şi prima parte a lui decembrie au fost un sfătuitor extraordinar pentru foarte multă lume şi mai ales pentru factorii de decizie din ţară, la nivel superior.”
Semnificaţia datei de 9 decembrie, ziua alegerilor parlamentare

„Totul se joacă în jurul cifrelor «7» şi «9». 9 decembrie a fost data alegerilor”, mai spune numerologul. „Semnificaţia o ştim noi, care ne ocupăm de zona asta a numerologiei. Ceilalţi o ştiu ca o dată oarecare. Prin excelenţă, cineva a fost sfătuit bine. «9» ca cifră, în numerologie, este cifra altruismului. Cifra elementului iubirii, a elementului de turmă, care este negativ. Deci alegerea a fost bine pusă pe 9, ca noi toţi (cetăţenii cu drept de vot), toată lumea, să se ducă cu sufletul deschis, cu bunătate, cu înţelegere, intrând pe incidenţa lui 2012, un an «5», care era un an total bulversant.

De la 1 ianuarie şi până la 31 decembrie, încă ne aşteptăm la elemente surpriză, cu factori de neprevăzut, care vin tocmai atunci când ţi-e lumea mai dragă şi zici că ai rezolvat ceva. Vine ceva să destabilizeze. Sau atunci când spui că ceva merge catastrofal, elementul-cheie apare, surpriza.”

Nu în ultimul rând, Mihai Voropchievici subliniază importanţa numerologiei în viaţa politică a lumii: „Ezoterismul ăsta are multe surprize, dar tata Pitagora ne-a lăsat cifrele astea, pe care vrând-nevrând le utilizăm în diferite împrejurări. Şi nu ştiu dacă ne-am fi descurcat fără aceste cifre. O parte din conducători au cohorte de ezoterişti în spate.”



Sursa: www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu