sâmbătă, 2 februarie 2013

Script de supravietuire partea 260


Asa cum ati observat in ultima vreme exista evenimente interesante minim orientative ca se intampla.
Ca de obicei,modificarile care nu se vad pe exterior nu sunt peceptibile in acest cadru.
Stim ca multi sunteti frustrati din cauza acestui lucru,pentru ca ati parcurs un drum lung sa obtienti aceste rezultate mai concrete de la toate aceste inoiri intense energetice pe care le-ati primit de o lunga perioada de timp.
Ei bine,noi spunem ca ,in curand veti vedea modul in care aceste efecte interne vor incepe sa se multiplice si impreuna cu ele si constientizarea faptului ca schimbarile exterioare pe care le tot cautati in zadar, nu pot fi partea cea mai importanta in acest proces.
Sa ne explicam.
De cand ati intrat pe teren nou,ceea ce vedeti in continuare in jurul vostru este doar o ramasita lungita de ceea ce ati lasat in urma.
Cu toate acestea exista inca multe lucruri care va leaga de vechea lume si toate aspectele practice si impracticabile ale sistemului monetar ,este unul dintre ele.
Permiteti sa le puneti deoparte pe moment si sa va concentrati pe ceea ce aveti in fata si anume ,realizarea ca ,lumea noua ati adus-o literalmente imediat ce ati iesit din vechiul an si acest an 2013 va aduce manifestarea in moduri mai concrete decat ati vazut pana acum.
Vedeti voi,toti inca plutiti mai mult sau mai putin deasupra solului acestei lumi noi si ca atare, nu ati fost in masura sa va impamantati suficient in acest nivel energetic nou pe care l-ati introdus.
De fapt,aceasta este o parte importanta a acestui proces si nu ceva care ar trebui sa fie un motiv de alarma pentru oricare dintre voi,cu toate ca acest sentiment de deconectare poate fi mult mai mult decat enervant uneori.
Voi vedeti si simtiti adanc in interior ca si cum ati fi fost lasati in frig si motivul pentru aceasta, este separarea clara care a avut loc.
Cu alte cuvine,ati fost separati de vechi,dar pe masura ce inca simtiti acest vid aparent si nu sunteti pe deplin conectati la nou,este posibil sa aveti un timp greu si sa va gasiti o pozitie ,mai ales cand toate intamplarile de zi cu zi pe care le simtiti va trage in vechi.
Cu alte cuvinte,va veti simti usor deconectati din acest vid energetic,care pare sa se fi format in jurul vostru,asa ca suntem aici sa va spunem sa nu va faceti griji.
Noi stim ca,cuvintele noastre vor fi doar ca un nor de fum pentru unii,acest sentiment de neliniste,iritare si chiar pierderea puterii poate parea ca a creascut intr-un ritm alarmant in ultima vreme.
Deci,din nou,va reamintim ca totul este bine si sunteti perfect pregatiti pentru urmatoarea etapa a calatoriei voastre.
Si chiar daca aceasta perioada o puteti simti mai mult decat nelinistitoare,nu numai pentru mintea voastra,dar,de asemenea, pentru corpul vostru,va incepe in curand sa se disipeze si veti vedea cum obtineti o bucatica din suprafata acestui noi lumi de la care va simtiti in continuare mai mult decat un pic deconectati.
Radacinile voastre incep deja sa mearga in jos si incet,incet de tot veti incepe sa simtiti legatura puternica care va asteapta acolo.
Atunci veti simti intr-adevar ca ati ajuns acasa,iar inimile voastre se vor ridica din nou ca sa simta acest val de primire care se infiltraza in fiinta voastra.
Dar,pana atunci,amintiti-va sa nu va mustrati ori de cate ori intrati sub vraja vidului.
Acolo este un loc puternic,intr-adevar si va poate face sa va simtiti neputinciosi.
Sa stiti ca acest lucru nu este adevarat,asa ca pasiti cu toate puterile voastre,dar trebuie sa va permiteti sa atingeti terenul,noua voastra casa,puterile voastre par inexistente in acest moment.
Dar,asta este pe cale sa se schimbe,in timp toti va veti trimite carcei in jos,la solul nou,care va asteapta si atunci veti incepe sa simtiti puterile voastre cum vor incepe sa se faca auzite din nou.
Din nou,acest lucru nu este un semn ca sunteti deconectati de la toto din cauza actiunilor voastre sau inactiuni.
Acest pas in vid este o parte importanta a procesului,aveti nevoie de operioada pentru a reporni si sa faceti aceasta imersie in timp in a treia dimensiune ,inainte sa va reconectati literalmente,nu numai cu Sinele vostru Adevarat,dar,de asemena,cu noua voastra casa.
Deci,nu va mai dura mult timp de aici inainte ca sa va simtiti acasa,nu numai in corpurile voastre fizice si,de asemenea,in maretia voastra.
Pana atunci ,nu este nevoie sa va infranati emotiile negative care ar putea sa apara,lasati-le pur si simplu sa treaca prin voi,in scopul de a le da drumul din aburul frustrarii,care va construi in mod inevitabil acest model de exploatatie in care va aflati.
Si amintiti-va ca sunteti pe cale sa iesiti in scurt timp din acest vid si va trebui sa incepeti sa va concentrati cu adevarat prima data de eoni.
Traducere: MARIA
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu