sâmbătă, 16 februarie 2013

Ursul rusesc si-a incordat muschii si i-a aratat americanilor

Va prezint mai jos o stire preluata de sit-ul Vocea Rusiei, care la randul ei citeaza NBC News.
Mie mi se pare foarte ciudat ca o asemenea stire este data publicitatii.
Ce cautau acolo avioanele rusesti si mai ales bombardiere? Oare ursul rusesc si-a incordat muschii si i-a aratat americanilor pentru...( ?! ) a nu se mai repeta incidentul cu "meteoritii"? Au vrut sa le arate ce se va intampla daca se mai incearca sa li se aplice astfel de corectii?
Ca doar n-o sa credem ca s-au dus rusii cu doua bombardiere pana pe insula Guam ca sa se salute cu americanii in doua avioane F-15!?
Si mai ales este ciudat ca au facut cunoscuta aceasta stire, pentru "a bate seaua sa priceapa iapa"!
Eu cred ca motivul "corectiei" a fost intentia presedintelui rus Medvedev de a declasifica informatii privitoare la contactul cu extraterestri.
Voi ce credeti?
Nu vi se pare ca am asistat la o un avertisment intre cele doua parti?  

Iata stiea:


"Avioanele SUA au decolat pentru a intercepta două avioane ruseşti Tu-95


Самолеты дальней авиации ВВС России Ту-95МС
Foto: RIA Novosti
De la o bază a Forţelor Aeriene ale SUA au decolat avioane de vânătoare pentru a intercepta două bombardiere strategice ruseşti Tu-95, care efectuau un zbor în jurul insulei americane Guam din Oceanul Pacific, a anunţat postul de televiziune NBC News.
Militarii americani au relatat postului de televiziune că au descoperit pe radar două bombardiere strategice turbopropulsoare, numite conform clasificării NATO Ursul. Pentru interceptarea lor posibilă au decolat avioanele de vânătoare F-15.
Totodată, postul de televiziune informează că „contactele dintre aeronavele ruseşti şi americane au decurs la un nivel profesional”, fără incidente."
Sursa: romanian.ruvr.ru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu