luni, 4 martie 2013

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Descopera ce ti-au rezervat astrele in dragoste pentru primavara lui 2013!

Berbec – O primavara cu adevarat speciala mai ales in domeniul dragostei este rezervata persoanelor mature, trecute de perioada tineretii. Cele 3 luni de primavara vor fi condimentate cu mult romantism, momente de afectiune in cuplu si deplina intelegere. Familia va fi in centrul preocuparilor tale si va ramane acolo pentru o perioada buna de timp. Vrei sa investesti mai mult decat de obicei si esti dispusa sa faci orice pentru ca relatia ta sa mearga. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Taur – Schimbari mari se anunta in viata Taurului la inceput de primavara si mai ales in viata emotionala. Daca ati fost despartiti pana acum de persoana iubita fie prin distanta, fie prin imprejurari, destinul isi va lua de data aceasta revansa, aducandu-va din nou impreuna. Vizualizeaza si planifica fiindca fericirea adevarata este doar la o luna, doua distanta. Nativii Taur divortati, cu copii, intalnesc persoana iubita, care ii va accepta asa cum sunt si isi va asuma responsabilitatea unei familii.

Gemeni – Surprize peste surprize, neprevazut, spontaneitate, ameliorarea comunicarii dintre Gemeni si partenerii lor… primavara se anunta a fi o primavara darnica din punct de vedere emotional pentru acesti nativi. O cerere in casatorie neasteptata iti va umple sufletul de bucurie, dar te va trece usor si prin focul indoielilor. In aprilie, nativii singuri au sanse mari sa cunoasca o persoana speciala, care le va intra la inima pentru totdeauna.
Rac – Pentru acei nativi Rac care nu si-au intalnit sufletul pereche, insa sunt pregatiti emotional pentru marea intalnire si viseaza la o casnicie trainica, destinul accelereaza mersul lucrurilor in aceasta primavara. Lucrurile se desfasoara cu repeziciune si, la doar cateva luni de cand v-ati cunoscut, aveti in vedere casatoria sau mutatul impreuna, dar si intemeierea unei familii. O primavara armonioasa si linistita, in care progresul devine sesizabil, se anunta pentru Racii implicati intr-o relatie.
Leu – Agitatie, multa agitatie si mult zgomot pentru nimic… Draga Leule, in primavara aceasta ai tendinta de a dramatiza si a exagera lucrurile in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau. Tensiunea, gelozia nejustificata si conflictele isi fac din ce in ce mai des simtita prezenta in viata ta amoroasa daca nu inveti sa iti gasesc echilibrul propriu si sa ai incredere in cel de langa tine. In schimb, Leii singuri ar face bine sa arunce o privire in jurul lor. Printre prieteni si cunostinte se afla o persoana care ii poate face sa simta fluturi in stomac.
Fecioara – Provocarile nu ocolesc pe nimeni atunci cand vine vorba de dragoste si nici pe nativii din Fecioara. Primavara aduce la pachet cu unele momente speciale si decizii pe care esti nevoita sa le faci daca vrei sa mentii relatia ta de iubire in echilibru si armonie. Cateodata nu este usor sa alegi si cateodata nici macar nu iti doresti sa faci compromisuri. Stiu ca la inceputul primaverii simti ca poti multe si ca vrei sa ai totul sau nimic. Dar nu trebuie sa fii atat de drastica cu tine insati si nici perfectionista. Poate calea de mijloc este solutia cea mai buna de a-ti impaca toate dorintele.

Balanta – Chiar daca ai tot ce ti-ai putea dori de la dragoste, chiar daca ai un partener iubitor si o familie frumoasa, sentimentele de nesiguranta si indoiala nu-ti dau pace in a doua jumatate a lunii martie. Anumite situatii cauzate de persoane din anturajul sotului tau te nemultumesc si te pun in ipostaze jenante. Te simti suprasolicitata si simti ca nu mai poti face fata tuturor responsabilitatilor domestice. Aprilie si mai aduc in schimb liniste si sprijin din partea partenerului.
Scorpion – Daca stii ce vrei de la tine si de la partenerul tau de viata, lucrurile vor fi usoare pentru tine in aceasta primavara. Planuiti fie o nunta sau un eveniment de logodna, iar acest lucru va solicita pe amandoi in egala masura. Invata sa setezi prioritatile si sa nu lasi lucrurile marunte sa-ti umbreasca fericirea adevarata. Pentru Scorpionii singuri, aprilie promite debut de relatii, entuziasm si pasiune.
Sagetator – Te asteapta o primavara dinamica, care te supune multor transformari si schimbari, dar care promite in acelasi timp si multa implinire sufleteasca. La sfarsitul saptamanilor agitate din aprilie, va veni o perioada de stabilitate, intelegere si tandrete alaturi de partenerul tau de viata. Este important sa-ti pui toata increderea in partenerul tau de viata. El va fi acolo pentru tine, te va sprijini si te va calauzi.
Capricorn – Chiar daca iti doresti sau nu, primavara lui 2013 aduce pentru tine in prim plan chestiunile financiare. Multe din discutiile cu partenerul tau de viata se axeaza pe acest aspect si sunt inevitabile deoarece incercati sa planificati si sa aranjati o viata impreuna. Aceasta este luna martie si poate fi putin obositoare... Aprilie si mai promit insa o relationare mult mai eficienta, mutand totodata accentul asupra afectiunii profunde si a intelegerii.
Varsator – Pentru o parte din Varsatori, primavara aceasta este una mirifica si plina de iubire, pentru altii o luna decisiva, in care se pun bazele viitorului alaturi de persoana iubita. Varsatorul este hotarat sa lase in urma trecutul si tot ce i-a adus nefericirea si sa priveasca catre viitor cu ochi increzatori. Varsatorii singuri vor fi luati prin surprindere de circumstantele astrologice ale lunii martie si aprilie. Se vor indragosti fulger de persoana la care se asteapta cel mai putin.
Pesti - Iubirea pluteste in aer pentru nativii din Pesti, dar mai ales o atractie puternica fata de o persoana care ti-a iesit in cale in nerepetate randuri. Este o persoana care te fascineaza, te intriga, te atata, insa te contrariaza in acelasi timp fiindca nu stii cum sa o abordezi. Primavara aceasta este insa decisiva in initierea unei relatii care se poate transforma in relatia de iubire a vietii tale.
Foto homepage si interior: Depositphotos
Sursa: horoscop.garbo.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu