sâmbătă, 2 martie 2013

OZN-URI PRIN CALEA LACTEE. EXTRATEREȘTRII SUNT AICI!


În anul 1983 mă aflam în Curbura Buzăului, într-o expediție de cercetare. Eram însoțit de arhitecta Silvia Păun, de soțul arhitectei, fost pilot și instructor de zbor, de cercetătorul Paul Tonciulescu, de prof. univ. Vasile Boroneanț – directorul Muzeului de Istorie a Municipiului București și de Ruxandra Rizescu, fostă membră a expedițiilor anteriroare.
       În seara zilei de 9 iunie, pe la orele 22:30, ne aflam pe terasa unui hotel local din satul Fișici, de pe raza comunei Bozioru. La un moment dat, Ruxandra Rizescu ne-a atras atenția asupra unui OZN, ce era în zbor prin Calea Lactee. Era de culoare portocalie, de formă sferică, având mărimea aparentă mai mare decât o minge de tenis. Se deplasa cu o viteză fantastică, urmând un traseu în zig-zag, aparent fâcând uz de forța gravitațională a unor stele sau planete, ce se aflau pe traiectoria sa. Curând, obiectul a dispărut, pierzându-se în nemărginirea universului.
        La un interval de circa 20 de secunde după dispariția obiectului, a apărut în Calea Lacee un alt obiect de culoare portocalie, având mărimea aparentă comparabilă cu cea a unei mingi de handbal, ce s-a deplasat cu aceeași viteză estimativă, pe același traseu, evoluând de asemenea în zig-zag. Și cel de al doilea OZN a dispărut printre stele.
         Întrucât lucrasem o perioadă la Agerpres ca fotoreporter de protocol, am reținut că traseul parcurs de cele două obiecte cosmice și intervalul de timp între evoluțiile lor, era comparabil cu deplasarea terestră a unor șefi de stat. Înainte trece mașina cu agenți de pază ai demnitarilor, iar după câteva zeci de secunde urmează mașina în care se află șefii de stat. Am ajuns la concluzia că, cele două obiecte cosmice s-au deplasat potrivit unui raționament specific uman. Cu mențiunea că putea fi vorba de demnitari,  la scară galactică.
         Ulterior fenomenului OZN observat în Curbura Buzăului, inginerul bucureștean Valentin Cernea mi-a relatat că fiind la țară, a văzut și el un obiect portocaliu, ce se deplasa în zig-zag prin Calea Latee. Ceea ce ar fi în măsură să indice o eventuală sursă gravitațională, privind propulsia OZN-urilor de proveniență extraterestră.
       În articolulul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Ce ne ascunde guvernul din umbră, doi oameni de știință de la NASA, dr. Edgar Mitchell, al șaselea om care a pășit pe lună, și dr. Clark C. McClelland, specialist în nave spațiale, au declarat că au văzut extratereștri, că în ultimii 60 ani ne-au vizitat planeta și că aceștia colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, iar guvernele ne ascund acest lucru.                                                                                                                        
Dr. Edgar Mitchell. 
Dr. Clark C. McClelland
         De săptămâna viitoare, publicăm în Jurnal Paranormal un material incendiar, intitulat Agenda OZN a guvernului din umbră. Programul secret referitor la OZN-uri, scris de dr. Steven M. Greer. Autorul este director și fondator al The Disclosure Project. A condus o cerecetare mondială în vederea descoperirii unor surse alternative de energie. A prezidat Conferința de Presă a Disclosure Project de la Washington, la care au luat parte peste 20 de specialiști din domeniul militar, guvernamental și al serviciilor de informații. Specialiștii prezenți la conferință, au oferit mărturii convingătoare cu privire la existența extratereștrilor ce ne-au vizitat planeta și au furnizat dovezi privind tehnologiile energetice și de propulsie a navelor spațiale ale acestora.

Sursa: jurnalparanormal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu