sâmbătă, 2 martie 2013

Script de supravietuire - partea 275


28 FEBRUARIE 2013
Astazi ati intrat intr-o faza de brand nou,dragii nostri,una in care veti simti o gura de aer proaspat si furnicaturi pe fata voastra.
Ati iesit dintr-un tunel de travaliu,iar acum va veti simti ca si cum ceva greoi din acel tunel a plecat si va mutati intr-un nou mod de a fi mult mai plin de viata.
Inca o data v-ati dezbracat de ramasite vechi,lucruri care au fost lipite de voi pentru o perioada lunga de timp,incat ati uitat ca erau acolo.
Astfel o sa va ia ceva timp sa sarbatoriti ziua de azi,voi sunteti destul de dinamici sa cresteti in acest aer proaspat si curat.
Vorbim in pilde ca de obicei,dar credem ca veti intelege tot ceea ce incercam sa va spunem.
Si chiar daca unele lucruri la care ne referim sunt aproape nevazute de multi dintre voi,veti simti lipsa lor ca o usurare in intregul sistem.
Acest proces de impingere si tragere permite intr-un mod aproape ritmic nu doar sa va traga pe voi departe, pe aceasta cale se asigura ,de asemenea, ca veti continua sa calatoriti din ce in ce mai usor.
Deci,cu siguranta ca merita,dupa ce inca o data v-ati aruncat in apele reci de ganduri si inca o data v-ati asigurat ca asta este singura cale potrivita pentru voi si aceasta calatorie este ceea ce ati visat pentru eternitate.
Poate ca va simtiti intr-o calatorie din vis in orice moment,dar chiar si atunci cand lucrurile merg rau ,stiti sigur ca nu aveti nici o dorinta de a va intoarce de unde ati venit.
Pentru voi chir si cele mai intunecate ore par stralucitoare si pline de lumina.
Uneori pareti ca ati ajuns intr-un impas si pare ca totul se dubleaza si simtiti inca greul,voi nu stati niciodata in apele stagnate pentru mult timp,si atunci cand sunteti acolo stiti ca acestea sunt conform planului.
Stiti sigur ca merita sa rezistati la o nesfarsita succesiune de praguri fara a avea sansa sa respirati sau sa aveti un pic de odihna.
Aveti nevoie de acest impuls pentru a vedea presiunea si trebuie sa va relaxati intr-o faza ceva mai lenta si mai linistita,inainte de a ajunge sa mergeti mai departe intr-un mod mult mai rapid.
Aceste momente de liniste,daca le putem numi asa,uneori par a fi cele mai dificile,pentru ca mintea voastra are prea mult spatiu si incepe sa gandeasca si sa simta din nou si apoi apare incertitudinea si neincrederea.
Pentru multi perioadele de semnalizare fizic intens sunt cele mai suportabile,pentru ca atunci aveti tot ce trebuie ca sa confirme ca ceva este intr-adevar in miscare,si mintea voastra va recurge la o mica sedinta intr-un spatiu dintr-un colt si se supara doar un pic.
Deci,acest ciclu de activitate intensa intercalate cu unele de liniste,ca sa le denumim asa,aduce cu el propriile provocari unice.
Dar,pentru voi au devenit deja calatori condimentate si credem ca ati gasit o modalitate de a naviga,atat in centrul lor,dar,de asemenea cu intreaga retea de tovarasi de drum de acolo si ca atare ati devenit mai mult decat un adept de ai lua pe toti ,dar si pe cei care se descurajeaza rapid in tot acest proces care pare descurajator rapid uneori si chiar si atunci cand pare straniu de linistit acest iaz uneori.
Ati calatorit bine si veti continua sa faceti acest lucru,pentru ca voi ati pus ochii pe un singur lucru si stiti ca sunteti destinati pentru a cuceri acest rau intreg si de a ajunge la pamantul fagaduintei.
Si ce este cel mai bun dintre toate ,este ca voi stiti ca veti ajunge acolo in compania unui numar mare de suflete stralucitoare la fel ca voi.
Voi nu sunteti singuri pe rau,de fapt v-ati conectat deja cu altii pe acest drum si puteti auzi strigatele lor de bucurie si puteti striga incurajare pentru oricine care este in primejdie.
In acest fel va puteti ajuta cu totii pe acest drum. Inchidem mesajul de azi cu un salut de la noi toti.
Suntem uimiti de realizarile voastre,chiar daca acest lucru nu mai este o veste pentru multi dintre voi,dar totusi am dori sa va reamintim tuturor ca ati parcurs un drum lung in doar cateva saptamani.
Cea mai mare realizare care ati facut-o in ultima vreme este conexiunea facuta de voi desi ati fost aruncati de colo colo pe acest rau.
Aveti de ajuns si la altii care abia tin capul sus deasupra apelor,asa ca suntem aici pentru a va reaminti ca sunteti uimitori prin tot ce faceti.
Voi nu numai ca ati ajutat pe albia acestui rau,dar,de asemenea,v-ati legat de toti ceilalti intr-un mod care deja formeaza un lant indestructibil de lumina,tragandu-i si pe ceilalti cu voi si fiecare parte din lant il face cu mult mai puternic.
Noi va spunem ca nu uitam sa va multumim pentru ce faceti.
Ceea ce faceti este magic si noi va multumim tuturor din inimile noastre si facem acest lucru in numele intregii Creatii.
Traducere MARIA
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu