duminică, 10 martie 2013

Scrip de supravietuire - partea 278


In ultimele zile lucrurile au inceput din nou sa prinda viteza.
Pentru multi este ca si cum inima si ochii vostrii au inceput sa se deschida larg si incepeti sa percepeti lucrurile intr-un mod diferit.
Cu alte cuvinte,in cele din urma ati inceput sa cantati in acest ton nou,daca putem spune asa,si v-ati dat seama ca lucrurile au inceput sa se miste,chiar daca pe exterior vedeti inca multe urme rele in acest sens.
Vorbim in pilde,ca de obicei,dar ceea ce noi incercam sa transmitem este ca aceasta schimbare dupa care ati tanjit in mai multe ocazii,acest lucru poate avea loc chiar daca nu aveti incredere.
Pentru o minte umana este simplu,deoarece nu poate vedea dincolo de limitele care i-au fost acordate pana acum.
O inima umana,pe de alta parte realizeaza multe.
Aceasta se poate vedea pentru ca poate ajunge la potentialul sau.
Si ca atare inima este un razboinic intelept,si atat timp cat va urmati inima,veti sti unde sa mergeti.
Si ii luati pe toti cu voi,chiar daca pentru unii dintre voi progresul pare sa fie mic sau minuscul,ati facut de fapt,un salt cuantic in aceasta calatorie a voastra fata de acest obiectiv ireal pe care voi toti il cautati atat de intens.
Din nou spunem ca inima voastra stie deja acest lucru,iar acum puterea din inima voastra a inceput sa suprascrie pe rezervele mintii voastre intr-un mod mult mai puternic decat a facut-o pana acum.
Mintea voastra a fost data jos de pe scaunul soferului si aruncata departe de controlul masinii,pentru ca ea vine cu scepticism timid si predispusa sa va traga de pe drum.
Deci ,acum incepeti sa vedeti acest proces intr-un mod mult mai lucid.
De acum veti sti cand ati avut doar speranta si cum acum simtiti literalmente cum se dezvaluie totul.
Si nu doar voi sunteti in masura sa percepeti acest adevar,pentru ca apoi intreaga lumea va trebui sa asculte.
Adevarul va iesi indiferent cat de greu le va fi vechilor structuri rigide sa incerce sa ramana.
Acum ele se destrama si au alte lucruri de care sa isi faca griji,decat sa tina pasul cu ce apare.
Ei vor fi tinuti ocupati cu rafale puternice de vant care va darama casa lor de carti odata pentru todeauna si timpul se apropie.
Si acest vant nu se va potoli pentru ca este alimentat de puterea tuturor si este transportata de inimile voastre.
Acum aveti acces la aceasta putere si simtiti cum incepe sa va umple plamanii la capacitate maxima ca sa fiti pregatiti la furtuna care se apropie.
Spunem acest lucru ,nu sa va speriem ci doar ca sa va reamintim ca voi prin actiunile facute din inima voastra sunt foarte importante.
Voi sunteti ghidati de inima voastra si nu mai are loc frica in ele.
Frica este doar violenta si ura,doar aceste sentimente genereaza si voi dragilor nu trebuie sa fiti atrasi in aceasta capcana veche din nou.
Voi stiti ca iubirea va cuceri lumea si dragostea va crea o lume noua creata din cenusa celei vechi.
Lumea veche nu poate sta in acest vant al schimbarii si se va prabusi,o gramada de promisiuni se va rupe luand cu ea o multe sperante si vise a multora care au mizat viitorul lor pe acest mers fals al lumii vechi si pe care ei o credeau de succes.
Acestia vor simti ca tot ce au avut de incredere pentru supravietuirea lor este distrus.
Dar voi veti sti bine,voi vedeti ramasitele vechi care mocnesc,dar totul va servi doar la crearea lumii noi si mult mai viabila pe care voi o creati.
Acest moment aparent lipsit de viata si in mare mizerie va aduce muguri noi.
Voi ati fost ca niste seminte care au stat in sol ani si chiar secole in asteptare pentru a veni conditii adecvate inainte sa puteti germina si la fel si semenii voastri.
Voi aveti tot ce va trebuie in voi,dar pur si simplu nu ati stiut asta in aceasta faza latenta.
Dar,acum multe dintre aceste seminte mici vor incepe sa se trezeasca si veti fi uimiti de viteza de crestere a acestora.
Va parea ca fumul nici nu a clatinat varza sanatoasa si viguroasa care va apare peste tot si va acoperi si ultimele ramasite vechi .
Deci,in curand va veti trezi intr-o padure luxurianta si veti fi capabili sa va odihniti la umbra acestor copaci rezistenti ori de cate ori doriti.
Ati facut cele mai grele munci de compensare prin jungla cea mai deasa si impenetrabila ca sa obtineti locul in care va aflati azi si acest lucru l-ati facut in detrimentul multora.
Sa stiti ca ,in curand veti fi multumiti, pentru ca sunt multi dornici sa va ajute si sa va usureze povara de pe umeri si veti fi liberi sa savurati aceasta lume noua fertila intr-un fel pe care nici nu l-ati gandit.
Deci,noi spunem sa stati calmi,indiferent de ce vine zilele astea, sau in saptamanile ce vor urma ,sa stiti ca totul este bine ,pentru ca a fost scris sa fie astfel si multumita voua va trece pentru ca sunteti cu totii binecuvantati.
Traducere MARIA
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu