luni, 8 aprilie 2013

Cazul Prietenia - film documentar despre contactul cu civilizatiile extraterestre benefice...




„Filmul documentar "Cazul Prietenia" dezvaluie existenta unor grupuri de oameni care au in mod curent contacte cu civilizatiile extraterestre benefice.

Cazul "Prietenia" este o poveste adevărată, cu zeci de martori şi documentat cu multiple dovezi. A implicat un grup de circa 100 de oameni, italieni şi de alte naţionalităţi, dintre care unii încă mai sunt în viaţă, care pentru mai mulţi ani între 1956 şi 1990 au avut întâlniri directe cu "Prietenii". Prietenii erau extratereştri veniţi atât de pe planete din galaxia noastră (la o distanță de sute de mii ani lumina), precum şi din alte galaxii. Pe Pamant, trăiesc în interiorul unor baze subterane şi subacvatice, unele dintre ele aflate de-a lungul coastei Adriatice, la o adâncime de aproximativ 20 km.

"Prietenia" adună laolaltă populaţii extraterestre, care sunt diferite unele de altele, atât în ​​ceea ce priveşte caracteristicile fizice (extratereştri înalţi, mici sau giganţi, etc) şi provenienţa (extratereştri din alte Universuri şi dimensiuni). Cu toate acestea, toate împărtăşesc o alegere fundamentală a Binelui. "Prietenia" este un fel de confederaţie cosmică bazată pe idealuri comune de viaţă şi credinţe, în ciuda diversităţii de populaţii, individualităţi şi alegeri personale. Acest lucru este exact opusul nivelării şi standardizării ideologice pe care o vedem astăzi în lumea noastră.

Populaţia de extratereştri cu care grupul de oameni a interacţionat direct era formată din fiinţe (bărbaţi şi femei, ca şi noi) foarte frumoase fizic, unele de aproximativ trei metri (zece picioare) înălţime, altele mai mici de înălţime. Totuşi, acestea sunt aspecte secundare. Ceea ce este important este ceea ce ele reprezinta, dincolo de diferitele tipologii şi particularităţi.

Până recent, fenomenul contactului extraterestru, toate întâlnirile programate şi repetate dintre oameni şi entităţile extraterestre evoluate se credea că era destinat doar unui număr mic de aşa-zişi "aleşi" sau persoane contactate. Mulţi dintre ei au făcut istorie: George Adamski, Howard Menger, Eugenio Siragusa şi aceştia sunt doar câţiva. Toţi s-au conformat acestui clişeu. Dar în anul 2006 s-a petrecut ceva ce a transformat situaţia. Stefano Breccia, un inginer din Marche care locuieşte în Abruzzo a publicat nişte articole uluitoare care dezvăluie povestea unor contacte repetate, programate dintre peste 100 de oameni şi nişte fiinţe extraterestre care locuiau în numeroase baze secrete de pe planeta noastră."



                    dincolo-de-limite.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu