duminică, 7 aprilie 2013

Extras din cea mai recenta omilie a Parintelui Elpidie (6 martie 2013)


“(…) Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, sa nu va speriati atunci cand veti vedea ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi. Sa nu va temeti cand veti vedea ca tari ca acum sunt unite, vor intra in conflict si se vor crea focare de razboi in jurul nostru.
Sa va temeti [doar] cand nu veti mai avea incredere in Dumnezeu.
Sa nu va temeti cand veti vedea cum se va intinde focul in jurul nostru asa cum arde spirtul, cu asa o repeziciune, pentru ca asa a decis, asa va ingadui Du2013-YouTube12-e1363941417450mnezeu acum sa se intample, din cauza rautatii noastre, a lipsei noastre de respect si a necredintei noastre.
Va cer sa va rugati toti impreunaGrecia intra intr-o mare durere. Nu au inteles-o multi aceasta. Va cer sa faceti un lant al rugaciunii deoarece in Grecia deja a inceput raul. Nu va uitati ca inca se mai negociaza pe hartii, in curand veti vedea si in ceea ce se va intampla concret in jurul vostru. Va veni o asemenea nenorocire in Grecia ca veti spune “Doamne, ajuta-ne!”. Inca nu ne rugam cu adevarat.
Adevarat va spun ca satana a trimis pe toti ai sai la toate statele ca sa le aduca in stare de conflict. V-am mai spus: au fost pregatite multe rele; noi putem sa le mai amanam inca cu rugaciunile noastre.
Nu va ingrijorati daca veti vedea uciderea unui mare politician dintr-un stat apropiat de noi, lucru care sa aduca la asemenea conflict incat sa inceapa razboi. Tari intregi vor fi distruse, conducatori vor fi distrusiNu vreau sa va sperii dar toate acestea se vor intampla.[...]
 Va veni asa o mare foamete si boli incat nu ni le putem imagina din situatia in care ne gasim acum. Va fi o mare zarva in statele din jurul nostru, satana va incerca sa omoare conducatori de stat pentru a isca evenimentele ce vor urma.

Va rog sa va rugati…  Si nu va uimiti daca veti vedea ca intr-un stat ca Grecia sa se ajunga, prin ceea ce fac conducatorii satanisti ai acestei lumi, ca lumea sa traiasca precum imigrantii care supravietuiesc din comertul ambulant.
Sa nu va imaginati ca la Vatican va fi liniste. Vor incerca sa-l schimbe pe pro2013 -                  - YouTube18fetul mincinos. Vom avea un Anti-papa, la Vatican vor fi mari tulburari. Dar profetul mincinos va face mare rau(…)
Dar cine nu va avea incredere totala in Dumnezeu nu va putea supravietui. Cei care vor avea incredere si se vor impartasi nu vor putea fi influentati de aceste forte satanice. Cei ce se vor impartasi vor putea trai cu putina mancare.
Cititi articolul integral aici:

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/parintele-elpidie-profetii-grecia-pocainta-lant-al-rugaciunii-durere-mare-papa-profet-mincinos-antihristul-patriarhul-ecumenic-prigoana-razboi-tari-distruse-turcia-foamete/ )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu