miercuri, 17 aprilie 2013

Horoscop KARMIC: Neptun retrograd iti vorbeste despre capacitatile tale spirituale ascunse!

Planeta Neptun, atunci cand se afla in miscare inversa sau retrograda in harta natala, ne vorbeste despre perceptiile spirituale inalte, despre sensibilitate, imaginatie, creativitate si compasiune.


horoscop karmic neptun retrograd in zodiiNeptun retrograd in astrograma poate indica de asemenea tendinte catre escapism sau catre eliminarea granitelor dintre fantezie si realitate. Lectia de viata cu Neptun retrograd in harta natala se refera la aplicarea diferentierii juste intre prezent si trecut, intre realitate si fantezie sau intre intuitie divina si ego.
Persoanele care au o astfel de pozitie a lui Neptun in astrograma sunt suflete evoluate, care au acumulat multiple capacitati spirituale in vietile precedente. Insa nu le-au folosit intotdeauna in modul cel mai bun cu putinta, iar in prezent li se ofera sansa de a-si rezolva aceasta karma.
Pentru a afla daca la momentul nasterii tale Neptun se afla in pozitie retrograda, calculeaza-ti harta natala gratuit si fii atenta daca apare scrisa litera <R> (simbolul pentru miscarea retrograda) in dreptul pozitiei in zodie a planetei Neptun.

Karma indicata de Neptun in Balanta retrograd

Pentru tine, lectia de viata legata de Neptun retrograd in Balanta se refera la gasirea echilibrului in activitatile tale cotidiene si in relatiile cu ceilalti. Esti atrasa de lumea artelor, mai ales de semnificatiile spirituale ale muzicii, pe care incerci sa le transmiti si celor din jurul tau.
horoscop karmic neptun retrograd in zodii
De asemenea, ai idei inalte despre dreptate si egalitate, idei care pot veni uneori in contradictie cu evenimentele cotidiene pe care le traiesti. Important pentru tine este sa-ti urmezi chemarea inimii in orice situatie, oricat de nefavorabila ar parea la inceput, si sa lupti in continuare pentru afirmarea idealurilor tale.


Karma indicata de Neptun in Scorpion retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodiiLectia de viata cu Neptun retrograd in Scorpion se refera la intelegerea si stapanirea impulsurilor de a-i controla pe cei din jur si de a trai totul la extreme. Ai capacitati psihice extraordinare si puterea de a intelege in mod spontan si exact gandurile si motivatiile celorlalti. Aceste capacitati trebuie insa mereu folosite in mod constructiv, adica spre binele mai mare al tuturor celor implicati.
In plus, trebuie sa ai grija la tendinta de a te afunda pana peste cap in orice tip de studiu ezoteric sau al profunzimilor sufletesti. Pentru tine, detasarea si abordarea unei cai de mijloc in toate reprezinta drumul cel mai indicat pentru a-ti implini cu succes misiunea de viata.

Karma indicata de Neptun in Sagetator retrograd

Cu Neptun retrograd in Sagetator, lectia ta de viata se refera la intelegerea deplina si corecta a planurilor subtile. Ai capacitatea de a simti multe lucruri inainte ca acestea sa se intample, mai ales in stare de vis. Insa nu intotdeauna reusesti sa transmiti mai departe cele simtite, abilitate la care esti indemnata sa lucrezi acum spre a-ti rezolva karma din vietile trecute.
Pentru tine, este important sa te asiguri ca asimilezi corect mesajele spirituale primite, astfel incat sa le poti transmite si celorlalti in modul cel mai bun posibil.

Karma indicata de Neptun in Capricorn retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodii
Atunci cand in astrograma ta Neptun este retrograd in Capricorn, el se refera la utilizarea corecta a capacitatilor spirituale in domeniul socio-profesional. Esti inzestrata cu puterea de a accede la planurile subtile si de a intelege lucrurile la un nivel inalt. Poti fi tentata, insa, de folosirea acestei intelegeri in scopul manipularii celor din jurul tau, mai ales pentru a urca cu usurinta pe scara socio-profesionala.
Important pentru tine acum este sa renunti la jocurile de putere si sa-ti folosesti cunoasterea spirituala in folosul celor din jurul tau. Cu atat mai mult cu cat ai capacitatea de a ajunge foarte sus din punct de vedere social si de a face mult bine din aceasta pozitie.

Karma indicata de Neptun in Varsator retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodiiCu Neptun retrograd in Varsator, lectia ta se refera la adoptarea rabdarii ca principala strategie de viata. Esti inzestrata cu reale capacitati vizionare si de intelegere a planurilor subtile, pe care vei fi tentata sa le folosesti in mod practic spre a impulsiona schimbarile din sfera sociala, tehnologica ori artistica.
Acest tip de abordare directa si impetuoasa a vietii poate ajuta la implementarea mai rapida a marilor idei, dar in acelasi timp poate interveni in desfasurarea naturala a lucrurilor. De aceea, important pentru tine acum este sa-ti alegi cu mare atentie momentul cel mai potrivit spre a-ti impune in lume idealurile de progres si de libertate.

Karma indicata de Neptun in Pesti retrograd

Cu Neptun retrograd in Pesti in harta natala, lectia ta de viata se refera la atingerea unei inalte constiinte morale in tot ceea ce tine de latura spirituala a vietii si de diseminarea ei in lume. Ai puterea de a intelege pe deplin si exact informatia subtila, dar si de a-i ajuta pe ceilalti sa o inteleaga si aplice la randul lor.
horoscop karmic neptun retrograd in zodii
Karma ta se leaga de folosirea extraordinarelor tale capacitati subtile in mod constructiv si dezinteresat, pentru a le deveni celor din jur un veritabil ghid in gasirea cararii lor spirituale.
Andreea Peticaru
Foto front@Dreamstime.com
Sursa: 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu