joi, 11 aprilie 2013

În Germania se studiază mai mult despre istoria antică a țării noastre decât în România! Ce spuneți de asta?!


Nu este prima oară când primesc informații din care reiese că mulți străini știu mai multe despre istoria antică a României decât știu majoritatea românilor, pentru simplul motiv că acolo se tratează cu seriozitate istoria, în timp ce la noi istoria NI SE FURĂ pe față de tot felul de ticăloși care fac jocurile unor forțe străine.

Iată ce mi-a scris astăzi cineva din Germania, pe e-mail: 

"Am studiat istoria timp de 5 ani la universitatea din Stuttgart si aici profesorul meu (german) de istorie antica ne-a predat multe din lucrurile pe care dumneavoastra le tratati in "Adevaruri tulburatoare". Cu atat mai mult dansul a ramas uimit pentru ca desi eu venisem dintr-o scoala din Romania nu auzisem niciodata de aceste lucruri.
Eu sper ca emisiunea sa fie urmarita si inteleasa de cat mai multi."


Ce spuneți de asta? O româncă plecată în Germania, studiază istoria acolo, la facultate, și află lucruri despre istoria antică a României despre care nu a auzit niciodată aici, în țară, pe băncile școlii... Este de neconceput o astfel de situație!

Sper ca în viitorul apropiat toți cei care ne-au falsificat istoria (și mai sunt în viață), ca și cei care sunt complici la menținerea falsului istoric, să fie cercetați penal și acuzați de înaltă trădare!!!

Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu