duminică, 12 mai 2013

Dumnezeu a trimis un mesaj oamenilor, intr-o sectiune de ADN



dna
Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anuntat o descoperire uluitoare. Acestia au reusit sa descifreze o sectiune de ADN si au gasit ceea ce au interpretat drept un mesaj de la Dumnezeu.


O echipa de experti de la Harvard au descoperit intr-o structura a genomului uman, un text in limba aramaica veche, cunoscuta drept limba care se vorbea in perioada in care a trait si Iisus. Conform Daily Currant, in cele 22 de cuvinte gasite de cercetatori Dumnezeu confirma existenta Sa si importanta rolului avut in crearea omului si a vietii pe Pamant.


Mesajul a fost descoperit dupa ce specialistii au observat un model matematic ce aparea intr-o anumita structura a genomului.


”Modele nu apar natural si nu am putut veni cu o explicatie convingatoare. Am inceput apoi sa facem o legatura intre model si baza de date cu limbi straine si am descoperit socati ca era vorba despre aramaica veche”, a explicat Charles Watson, coordonatorul cercetarii.


Mesajul a fost decodificat apoi de specialistii in aramaica veche, limba vorbita de Iisus acum mai bine de 2.000 de ani. Iata ce spune textul:


”Buna ziua, copiii mei. Eu sunt Yahweh, singurul Dumnezeu adevarat. Ati descoperit secretul creatiei. Acum raspanditi-l in lume”.


Pentru Watson a fost dovada suficienta care sa-l faca sa se converteasca la crestinism, dintr-un ateu convins. El are si o teorie care leaga Facerea Lumii, din Biblie, de teoria evolutiei, in care cred oamenii de stiinta.


”Asta nu inseamna ca teoria evolutiei este gresita. Este doar incompleta. Se pare, ca de fapt, Dumnezeu a inceput intreg procesul. În loc sa ne spuna despre selectia naturala, a lasat un mesaj secret, care sa fie descoperit dupa 200.000 de ani, cand se va fi inventat tehnologia potrivita”, este de parere cercetatorul.


Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu