luni, 13 mai 2013

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune pentru majoritatea zodiilor, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii. Iata ce ne dezvaluie astrologul.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BERBEC

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este pentru nativii Berbec bine aspectata, in special in planul sanatatii fizice, dar si psihice.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Astfel ca, dragi nativi Berbec, sunteti deschisi invatarii, acumularii, iar organismul vostru rezista bine la stres si in fata bolilor.i
Este posibil insa ca in plan psihic sa resimtiti unele tensiuni legate de relatia cu cei din jur sau de starea materiala.

Sfatul astrologului: mizati pe o alimentatie sanatoasa si nu va neglijati somnul.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA TAUR

Nativii Taur traverseza o perioada pozitiva intre 13 si 19 mai, astfel ca influentele astrele aduc vesti bune in mai multe planuri, ca cel al muncii, al comunicarii, al dezvoltarii personale.
Nici in planul sanatatii vestile nu sunt rele, astfel ca organismul vostru este atat de puternic in aceasta saptamana, incat bolile stau departe de voi, dragi nativi Taur.
Sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, iar daca suferiti de afectiuni cronice, simptomele obisnuite se amelioreaza in aceasta saptamana.
In plan psihic este favorizata comunicarea, munca pentru scopuri personale, dezvoltarea personala, pentru ca aveti idei bune si o capacitate mare de concentrare.
Sfatul astrologului: mizati pe intuitie in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA GEMENI

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemeni, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este extraordinara pe toate planurile.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Comunicati excelent, dragi nativi Gemeni, sunteti motivati, aveti un tonus psihic excelent, putere de munca si chiar noroc. Prin urmare traversati o perioada cu impliniri, cu situatii care contribuie la dezvoltarea personala, dar este nevoie sa faceti si voi ceva pentru a pune in miscare toate aceste oportunitati astrale.
Din punct de vedere al sanatatii fizice rezistati excelent in fata stresului, organismul se regenereaza usor, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, tinand bolile departe.
Sfatul astrologului: nu va neglijati orele de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA RAC

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este pentru voi, dragi nativi Rac, una plina de provocari.
In plan psihic este posibil ca o serie de tensiuni nascute din conflictele cu cei din jur sa va strice buna dispozitie, insa foarte important este sa faceti o analiza a situatiilor cu care va confruntati in aceasta saptamana. Se pare ca traiti acum rezultatul unor actiuni mai vechi, iar daca le identificati, veti sti ce atitudine sa luati.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic sanatatea nu este puternic influentata astral in aceasta saptamana, nu se intrevad modificari majore, dar se pare ca ar trebui sa acordati o atentie mai mare alimentatiei si stilului de viata. Abaterile de la un stil de vita sanatos din aceasta perioada vor avea urmari in saptamanile viitoare.
fatul astrologului: adoptati un stil de viata sanatos si nu faceti excese de niciun fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA LEU

Pentru voi, dragi nativi Leu, aceasta saptamana aduce prilej de analiza, de reevaluare a situatiilor prin care treceti si mai ales de organizare a viitorului apropiat.
Aveti nevoie de anticipare si dati dovada de o diplomatie de invidiat. Reusiti sa va detasati de prezent si sa priviti in ansamblu intregul context al situatiilor din aceasta saptamana. Aveti un tonus intelectual bun si o intuitie fantastica.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile nu par sa va creeze probleme in aceasta saptamana. Este posibil sa prezentati unele tulburari digestive, dar lipsite de gravitate.
Sfatul astrologului: mizati pe intuitie.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA FECIOARA

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este excelenta, plina de noroc, de vesti bune, de evenimente pozitive - excelenta am putea spune!
Toata acesta vibratie pozitiva va determina sa aveti un tonus psihic excelent, o intuitie foarte buna, o capacitate mare de memorare si multa creativitate.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, nici nu se pune problema ca organismul vostru sa prezinte vreo manifestare neplacuta. Ba mai mult, aceasta saptamana este considerata una a vindecarii sau a ameliorarii, prin urmare veti avea toate motivele de a va bucura de aceasta perioada favorabila.
Sfatul astrologului: nu amanati nicio activitate, sansa de reusita este fantastica!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BALANTA

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 Mai este pentru voi, dragi nativi Balanta, una plina de provocari, in special in domeniul financiar si cel al relatiilor interumane.
Privind in ansamblu, aceasta perioada este una favorabila pentru ca va ajuta sa descoperiti falsii prieteni, punctele slabe ale unor relatii, precum si posibile zone slabe ale unei relatii sau situatii, zone slabe pe care le puteti intari, le puteti fortifica, astfel incat sa preveniti o ruptura sau un dezechilibru ce s-ar putea produce.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic, starea de sanatate este bine aspectata astral, se pare ca organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului si a bolilor, insa este loc de mai multa odihna.
Sfatul astrologului: aceasta saptamana este una a adevarului, aveti grija cum il gestionati.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SCORPION

Pentru cei nascuti in zodia Scorpionului aceasta saptamana este plina de evenimente cu efecte bogate atat in plan sentimental, cat si social ori financiar.
In planul sanatatii psihice aveti un tonus foarte bun, desi puteti intampina situatii care va suprasolicita, care va tensioneaza ori va cer eforturi emotionale puternice. Cu toate acestea, in aceasta saptamana aveti taria de a trece peste orice provocare, mai ales ca primiti toata sustinerea din partea celor dragi.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele va aduc numai vest bune. Organismul vostru este rezistent si nici nu se ridica problema unei imbolnaviri. Este posibil sa suferiti mici dezechilibre ale organelor sensibile in fata stresului, dar toate acestea sunt lipsite de gravitate.
Sfatul astrologului: aveti o sensibilitate artistica deosebita in aceasta saptamana, asadar este indicat sa o fructificati. De asemenea, in aceasta perioada este vreme propice sa concepeti un copil.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SAGETATOR

Incepand cu aceasta saptamana urmeaza o perioada mai lunga de evenimente pozitive, cu rezultate care in sfarsit vor putea schimba mult in bine starea interioara a nativilor Sagetator.
Odata cu aceasta saptamana apar oportunitati de afirmare, de valorificare a cunostintelor, talentelor, priceperilor de care un Sagetator poate da dovada, dar si de exeperienta acumulata. Vesti bune se anunta pentru voi in toate planurile, dragi nativi Sagetator.
Asadar aveti un tonus psihic bun, sunteti mult mai motivati in tot ceea ce faceti si mai corect recompensati, sunteti activi, ingeniosi si dati dovada de o lucititate cutremuratoare in situatii critice.
In plan fizic organismul raspunde pozitiv tuturor trairilor interioare care in sfarsit sunt de bun augur, dupa o perioada in care ati fost profund incercati astral. Bolile va ocolesc, iar capacitatea de vindecare si regenerare a organismului este in continua crestere.
Sfatul astrologului: bucurati-va pe deplin de aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA CAPRICORN

Pentru voi, dragi nativi Capricorn, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai se anunta ca fiind excelenta din punct de vedere al sanatatii, desi alte planuri ale vietii de zi cu zi pot fi zdruncinate.
Psihic aveti un tonus bun, desi uneori va puteti simti obositi si lipsiti de energie. O serie de evenimente va suprasolicita si va tensioneaza in aceasta saptamana, dar gasiti solutii rapide pentru rezolvarea problemelor care va framanta.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile nu par sa va dea batai de cap in aceasta perioada.
Sfatul astrologului: analizati bine deciziile pe care le luati in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA VARSATOR

Pentru nativii Varsator se anunta o saptamana extraordinara, mai ales pentru cei care isi desfasoara munca in domeniile unde prezinta aptitudini.
Asadar, dragi nativi Varsator, aveti un tonus intelectual fantastic, o capacitate de comunicare de invidiat, am putea spune chiar ca stiti sa rezonati cu cei din jur, adaptandu-va rapid nevoilor celorlalti. Empatizati puternic si sunteti apreciati de colaboratori. Tot in aceasta saptamana sunt avantajate si stdiile, prin urmare daca aveti de sustinut un examen, prezentat-va cu incredere.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic starea de sanatate este excelenta, desi in ultimele luni ati tot prezentat simptome mai... neobisnuite sa spunem. Saptamana aceasta insa bolile stau departe, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime.
Sfatul astrologului: odihniti-va suficient.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA PESTI

Pentru voi, dragi nativi Pesti, perioada cuprinsa intre 13 si 19 Mai prezinta puternice vibratii interioare.
Sunteti centrati pe propria persoana, analizati relatiile cu cei din jur, situatiile actuale, dar si cele pe care le banuiti in viitorul apropiat, va temeti de inselare, astfel ca va mentineti mintea ascutita, fiind coplesiti de suspiciuni si neincredere. Se poate ca toate aceste senzatii si ganduri sa fie motivate de experiente anterioare. Din fericire astrele nu anunta evenimente negative.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Aveti o minte agera, o impaginatie de invidiat si sunt favorizate procesele de invatare, de memorare.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele nu aduc evenimente noi, starea de sanatate se mentine ca in ultimele saptamani.
Sfatul astrologului: pastrati-va diplomatia.
Sursa: Foto@Shutterstock.com














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu