luni, 13 mai 2013

RECLAMA - Invataturile Arcturiene

" Când te relaxezi în conştiinţa ta multidimensională, poţi avea acces doar la realitatea tridimensională călătorind cu corpul tău fizic şi să alegi să accesezi realităţile tale mai înalte, odată cu ridicarea conştiinţei şi depăşirea gândirii tridimensionale. Mai mult decât atât, atunci când chemi sentimentul de iubire necondiţionată, care este din abundenţă în lumile mai înalte, eşti liber să gândeşti în orice dimensiune. Iubirea necondiţionată îţi permite să păstrezi realităţi multiple în Inima ta mai Inaltă, pentru că este forţa de legătură a universului şi uneşte toate realităţile ca fiind expresiile infinite ale lui Unu. De aceea, iubirea necondiţionată îţi permite să te eliberezi de separarea şi limitările spaţiului şi timpului din dimensiunea a treia. " Arcturienii
 

 


Ce inseamna de fapt potential multidimensional? Noi ca si suflet avem aspecte care se afla pe diferite trepte de evolutie, un sine care este ranit si dornic de iubire, un sine care este constient de ceea ce se intampla in viata lui, un sine care este mai avansat si ne poate ajuta sa trecem prin provocarile din prezent. Depinde catre ce ne uitam, spre cel care are nevoie de vindecare, spre cel care a invatat cateva lectii, sau catre amandoi in acelasi timp?

Potentialul multidimensional, merge mana in mana cu ideea ca noi avem vaste resurse, chiar si incorporate in creierul nostru fizic, care poate procesa acest potential. Cartea Invataturile Arcturiene este scrisa de Arcturieni, care sunt o constiinta de grup specializata in vindecare pe mai multe planuri: fizic, emotional, sexual. Noi citind astfel de informatii, deblocam gandirea multidimensionala, acest lucru putand fi posibil, fiindca suntem la un nivel de evolutie in care putem gandi holistic.

Arcturienii lucreaza f mult pe chakra inimii, transmitand iubire neconditionata intr-o forma pura. Ei reprezinta cea mai inalta forma de evolutie umana, idealul nostru, ceea ce putem deveni in viitor.

Informatiile din carte nu sunt neaparat noi, in schimb felul in care le transmit este nou, cel putin pentru persoanele care nu au mai citit materiale de la Arcturieni.
 


Deseori se spune, sau multe persoane spun, ca noi putem depasi limitarile materiale daca suntem in acea stare de iubire neconditionata, dar cat de des stam in acea stare? Ce este poate surprinzator la Arcturieni, este faptul ca ei stau in acea stare tot timpul si impartasesc iubirea neconditionata cu noi.

Cartea Invataturile Arcturiene este disponibila in format fizic la pretul de 25 de lei si ea poate fi comandata direct de pe site-ul nostru (unde gasiti o prezentare alterna): http://www.puterea-creatiei.ro/produs/invataturile-arcturiene/

O puteti oferi cadou unei persoane care are nevoie de ea, o pueti citi seara dupa o zi lunga de lucru pentru a va curata de tipare toxice proprii sau preluate de la altii, este o carte f buna care ne ajuta sa avem constientizari.

Comanda se poate face si trimitand un e-mail la adresaputerea_creatiei@yahoo.ro (sau la tel: 0742162067) cu numele, adresa si cate exemplare doriti, livrarea prin posta sau curierat la cerere, plata ramburs, se poate plati si prin paypal sau transfer bancar, cartile se pot livra si in afara tarii.

Va invitam sa cititi si sa cumparati si celalalte carti Puterea Creatiei, disponibile aici: http://www.puterea-creatiei.ro/categorie-produs/carti/

Cartile sunt disponibile si in format electronic, la pretul de 10 lei/carte, plata prin transfer bancar (va vom comunica contul), sau paypal.

Va dorim o zi excelenta si va asteptam pe site-ul nostru: http://www.puterea-creatiei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu