vineri, 31 mai 2013

Mesaj Cobra dupa deschiderea Portalului.

Raportul deschiderii Portalului

Am deschis portalul! Pentru prima dată în istoria omenirii, energia harului divin a intrat în suprafața planetei direct de la Galactic Soare Central. 




Acest lucru are consecințe drastice și de lungă durată pe grila eterică și astrală în jurul planetei noastre.Toate matricele eterice și astrale, toate fortele-Archoni și reptilieni și tehnologiile lor au fost stoarse într-un strat foarte subțire, care se extinde în jur de 100 de picioare (30 metri) în sus și în jos de la profilul suprafaței planetei. Toate zonele de mai sus și de mai jos de profilul de suprafață au fost complet eliminate și eliberate. Aceasta este o victorie mare a Luminii și una dintre principalele demersurile necesare înainte de victoria finală și evenimente.

S-ar putea să  simțiți că există mai puține atacuri și influență mai puțină din partea entităților non-fizice negative.

Activarea vortexului ALMA a asigurat că omenirea va începe în cele din urmă să se conecteze cu sufletul.


 Conferința Mișcării de Rezistență

Conferinta noastra a fost un progres imens. Locatia noastra a fost punctulul de ancorare principal pentru vortexul care a activat Portalul. Aceasta este una dintre principalele descoperiri de energie necesare înainte ca evenimentul să se poate întâmpla.

Accentul conferinței noastre a fost de a crea grupuri de lucru, care vor sprijini populația de suprafață în timpul perioadei de tranziție câteva săptămâni în jurul orei evenimentului. Aceste grupuri de lucru vor dezvolta instrumente practice care pot fi utilizate de întreaga populație la momentul producerii evenimentului pentru a calma masele și ghida umanitatea prin tranziție.
  



Deși autoritatea civilă și Mișcarea de Rezistență va oferi propria lor infrastructură în momentul evenimentului, este foarte important de a avea infrastructura la nivel local. Infrastructura noastră alternativă va umple golurile și se va  asigura că tranziția va fi mai lină și mai armonioasă.

Au fost create șase grupuri de lucru: grupul lider planetar, grupul vindecatori, grup mass-media, noul grup de renaștere, noi tehnologii de grup și de grup financiar. Toate aceste grupuri vor dezvolta instrumente practice care pot ajuta la facilitarea tranziției în domeniul lor specific.

Am creat un site special care va conține instrucțiuni detaliate pentru populația generală in timpul evenimentului:


Fiecare dintre grupurile noastre de lucru va încărca conținutul lor specific pe site. Acesta va fi actualizat și dezvoltat în următoarele câteva săptămâni, și atunci când este destul de complet, va fi destul timp pentru a se facecunoscut populației trezite.

Victoria de Lumina este aproape!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu