vineri, 31 mai 2013

Mesaj Sfatuitoarea - Dezvoltati si va folositi cat mai mult noile aptitudini


Dragii mei,
Dupa deschiderea portalului, pentru nici unul din noi nu mai exista doar EU. Pentru absolut toti cei care patrundeti intelesul acestor cuvinte, de acum incolo trebuie sa existe doar Ei, Oamenii, cati mai multi dintre cei care sunt in jurul nostru, fie buni sau rai, caci este de datoria noastra sa le transmitem cat de multa iubire putem, pentru a-i inveli in iubirea noastra si astfel, sa ii impiedicam cat putem noi, sa mai cada sub tutela raului. 
Nu uitati, ca ceea ce voi transmiteti, aia atrageti  catre voi.
Folositi-va cat mai mult noile capacitati care incep sa "rasara" in mintea si spiritul vostru si ganditi-va ca asemeni unui sportiv care isi antreneaza muschii la sala, tot asa trebuie si voi sa va antrenati aceste noi capacitati, caci ele vor fi cele care va vor asigura supravietuirea in timpul si in urma evenimentelor care vor veni. 

Ne apropiem cu pasi mari si siguri spre colapsul sistemului financiar. Ca sa treceti fara mari eforturi prin asta, este nevoie sa va ascultati ghizii spirituali si sa faceti ceea ce ei va transmit, caci asta este singura metoda de supravietuire. Daca ei va spun sa va scoateti banii din banca, cati sunt ei si sa ii tineti "la saltea" sau sa ii purtati la voi, atunci asa sa faceti. Daca ei va spun sa va faceti ceva provizii de hrana si apa, atunci asa sa faceti. Daca ei va spun sa va asigurati un loc ferit in care sa va duceti impreuna cu cei dragi, atunci asa sa faceti.. Daca ei va spun sa  stati linistiti si sa nu faceti nimic din toate astea, atunci asa sa faceti. Daca ei va spun sa iesiti in frunte si sa purtati stindardul innoirilor, atunci asa sa faceti. Nu va mirati si incercati sa urmati instructiunile primite cat mai meticulos posibil. Stiu ei de ce va ghideaza asa!

De aceea este foarte important sa va dezvoltati cat mai mult noile aptitudini si incercati sa nu vorbiti cu cei netreziti despre aceste lucruri, caci vor reactiona doar in doua feluri: ori vor rade de voi, ori nu va vor lua in seama. Lasati liberul arbitru al fiecaruia sa isi faca treaba si respectati alegerile fiecarui individ. Nu-i judecati si transmiteti-le iubirea voastra , caci aceasta este cea mai buna arma si cea mai trainica platosa impotriva raului. 
Semnele sunt din ce in ce mai multe si mai acute ca se va intampla in curand colapsul sistemului economic, iar de aici vor deriva toate ca intr-un montagne russe. 
Pe masura ce evenimentele se vor apropia de noi, va voi tine la curent, in masura in care si eu voi primi informatiile.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul nostru!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu