joi, 20 iunie 2013

AM FOST CAPTIVI INTR-O BUCLA A TIMPULUI




AM FOST CAPTIVI INTR-O BUCLA A TIMPULUI

Dragii mei,

Ma bucur din tot sufletul ca am putut formula titlul acestui articol, folosind verbul „a fi” la timpul trecut.
In ultimele doua saptamani, am avut un tavalug de evenimente, nu tocmai placute, prin care am mai trecut in urma cu cateva luni si iar in urma cu alte cateva luni. Nu o singura data am afirmat ca mie mi se pare ca traim in niste vremuri, construite pe un suport copy-paste perfect, in sensul ca ce se intampla intr-o perioada anume, la un moment dat, parca o ia din nou de la capat, in mod aproape identic.
In ziua de sambata, a saptamanii trecute, am intreprins o actiune pe care am mai facut-o candva. Va recomand cu toata caldura, atunci cand va simtiti sub apasarea unor probleme foarte grele si complicate, sa procedati in acelasi fel, pentru ca va garantez ca va va aduce mare schimbare in bine, in viata voastra. Se intampla lucrul acesta deoarece, in primul rand, aceasta actiune va releva de ce va este dat sa treceti prin acele dificultati si in al doilea rand, ce aveti de facut ca sa le depasiti, stiut fiind faptul ca nici o problema, nici un blocaj nu vine in calea noastra intamplator.

I-am scris scrisoare lui Dumnezeu.

Am luat cateva foi de hartie si am scris acolo, adresandu-ma Tatalui Ceresc, despre toate necazurile si semnele mele de intrebare. Este evident ca Tatal Ceresc, Atoatestiutor, nu are nevoie sa ii spunem cu ce ne confruntam, pentru ca El stie deja totul, despre cea mai mica celula din noi. Totusi, actiunea de a pune in scris toate cele ce ne apasa, ne conduce in mijlocul unei energii foarte inalte si va garantez ca nu apucati sa sfarsiti scrisoarea, fara a va curge lacrimi pe obraji. I-am scris ca eu simt ca mi s-a asternut un val de ceata peste ochi, ce nu imi mai permite sa vad limpede intelesul evenimentelor din viata mea si din jurul meu in general. L-am rugat sa ma lumineze cu un raspuns clarificator, pe care eu, de una singura, nu ma mai simt in stare sa il gasesc, dat fiind faptul ca nici ghizii nu imi mai raspund la intrebari.
Am chemat apoi in ajutor pe Inaltul Inger Sandalfon, cel ce duce scrisorile scrise, catre Dumnezeu. Eu asa am invatat cand am facut prima oara cursul despre Ingeri si am crezut ca atare la acea vreme, insa acum, va pot chiar asigura, ca asa este.
Nu a trecut un minut de la inmanarea scrisorii, ca o unda a iubirii, parinteasca (asa am perceput-o), a venit din Inalt, direct in chakra inimii mele, motiv pentru care, am izbucnit instantaneu in plans. Prin acea unda, Tatal Ceresc mi-a transmis Iubirea Sa, semn ca a primit scrisoarea mea.
Doua ore mai tarziu de la aceasta intamplare, am inceput sa primesc semnale. O Entitate dorea insistent sa imi comunice ceva. Am intrat in meditatie si asa am aflat ca este un Maestru Inaltat, al carui nume nu am reusit sa il deslusesc, trimis de Dumnezeu Tatal. El mi-a comunicat asa:
„Planeta voastra si nu numai, sunt captive intr-o bucla temporala. Acesta este motivul pentru care va invartiti in jurul cozii si bateti pasul pe loc. Iubire necesara pentru desprinderea din bucla, inca nu este. Trebuie deci facuta o actiune constienta, de a taia aceasta bucla, ca sa va puteti elibera.”

Iata dragii mei, ca m-am luminat. Asa am putut intelege eu, de ce tot timpul, de ceva vreme incoace, mi-a fost dat sa trec prin aceleasi evenimente, periodic. Sunt sigura ca multi oameni, atenti la cele ce li se intampla, au remarcat acelasi lucru. Chiar daca esenta parea putin schimbata, radacina parca era aceeasi.
De acolo incolo, am cerut calauzire de Sus. Asa s-a ajuns a se petrece azi, urmatoarea actiune:
-     ne-am adunat 16 persoane, 8 femei si 8 barbati. Informatia ca trebuie sa fim asa, in aceasta combinatie, a venit aseara. Le multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce au raspuns la apel, fara sa stea nici macar o clipa pe ganduri, intelegand importanta acestei actiuni.
-       12 dintre noi s-au asimilat cu bucla temporala, iar ceilalti 4 cu elementele: apa, aer, foc, pamant.
-      s-a facut o lucrare in care am fost sprijiniti prin cele mai inalte Energii Divine, avand ca efect urmatoarele: am taiat bucla temporala si am initializat echilibrarea celor 4 elemente.
Tot ceea ce trebuie facut, de acum incolo, este sa fim constienti ca ne-am eliberat, ca viitorul nostru imbraca o alta haina, una mult asteptata de multi oameni.

Ii multumesc mult lui Dan Gaucan, care nu avea cum sa lipseasca de la aceasta actiune, pentru cuvintele ce mi le-a transmis prin e-mail si pentru videoclipul atasat.
El a simtit ca acest moment de astazi este aproape, de aceea si-a stopat activitatea vechiului blog. Vestea buna insa este, ca se gandeste sa porneasca unul nou, prin care sa marcheze un nou inceput si sa celebreze cumva, ce s-a petrecut astazi.
Te asteptam Dane, cu inima deschisa si sunt absolut convinsa ca nu doar eu, ci toti cititorii care te iubesc, chiar daca multi nu au aratat fatis asta, asa cum tu ai putut sa o faci pentru ei, prin lucrarea ta. Evident, vom avea rabdare pana in momentul in care tu vei simti ca trebuie sa se intample lucrul acesta.
Doamne ajuta!

Toate cele bune tuturor!

Dan Gaucan: „Am simtit sa-ti trimit acest video. Nu stiu de ce, dar simt ca are legatura cu ce am facut azi.” 


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu